Şimdi Ara

Barikat ve Lolipop rapçileri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HaDeS88

SOgoPA KaJMer VarKEn SİzE Söz DÜŞMEZ

+4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seldaakin

Barikat'ın Jöntürk'ün türkçe rape kattıklarını bugüne kadar kimse yapamdı.
    En basit örneği gruptaki nereyse herkes edebiyatla politikayla şiirle diğer müzik türrleriyle ilgileniyor
    mesela Murat pakten 80 lerde 90 larda rock müzikle yakından ilgilenmiş, hatta bir dönem bir grubun da solistliğini yapmış. yeraltı şiirleri yazıyor.
    anarşist bir sö6ylemi var
    -
    Jöntürk başka bir dev bence. hiphop ortamındaki o rapçi geçinen yüzlerce rapçiye bedel.
    adam dehşet bilgili şarkı sözlerinden belli
    5 kitabı var
    politikayal yakından ilgileniyor
    dernekler kurmuş
    dergiler çıkarmıış
    şiir rock konferans tiyatro projelerini yapmış
    yoksul bir alevi aileden geliyor
    pek çok iş yapmış
    çağdaş yaşamı savunuyor, akılcılığı savunuyor
    kural tanımıyor rockçılar gibi
    sivil itatsizliği savunuyor
    .........
    ....
    ..
    REFLEKS de MAKİNE MÜHENDİSİ tabi.
    ....

bu yazıları okuduktan sonra rap dinleyesim geldi ama barikat...
    seda kafadar birine benziyosun ...

• quote:

Orjinalden alıntı: bozz

quote:

Orjinalden alıntı: Seldaakin

Barikat'ın Jöntürk'ün türkçe rape kattıklarını bugüne kadar kimse yapamdı.
    En basit örneği gruptaki nereyse herkes edebiyatla politikayla şiirle diğer müzik türrleriyle ilgileniyor
    mesela Murat pakten 80 lerde 90 larda rock müzikle yakından ilgilenmiş, hatta bir dönem bir grubun da solistliğini yapmış. yeraltı şiirleri yazıyor.
    anarşist bir sö6ylemi var
    -
    Jöntürk başka bir dev bence. hiphop ortamındaki o rapçi geçinen yüzlerce rapçiye bedel.
    adam dehşet bilgili şarkı sözlerinden belli
    5 kitabı var
    politikayal yakından ilgileniyor
    dernekler kurmuş
    dergiler çıkarmıış
    şiir rock konferans tiyatro projelerini yapmış
    yoksul bir alevi aileden geliyor
    pek çok iş yapmış
    çağdaş yaşamı savunuyor, akılcılığı savunuyor
    kural tanımıyor rockçılar gibi
    sivil itatsizliği savunuyor
    .........
    ....
    ..
    REFLEKS de MAKİNE MÜHENDİSİ tabi.
    ....

bu yazıları okuduktan sonra rap dinleyesim geldi ama barikat...
    seda kafadar birine benziyosun ...

olum seni adam bilirdim barikat dinliyceksen metal dinlerkenki halin çok daha iyiydi koynumda yılan beslemişim

• quote:

Orjinalden alıntı: f_poweruser
    olum seni adam bilirdim barikat dinliyceksen metal dinlerkenki halin çok daha iyiydi koynumda yılan beslemişim

alala yılan mı oldum şimdi dinlerim olm sana ne saygı göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

quote:

alala yılan mı oldum şimdi dinlerim olm sana ne saygı göster

ben bir dost olarak sana doğru yolu göstermeye çalışıyordum barikat gibi işe yaramaz şeylerle zaman kaybetmemen için yinede sen bilirsin ben senin iyiliğini düşünüyordum

• quote:

quote:

ben bir dost olarak sana doğru yolu göstermeye çalışıyordum barikat gibi işe yaramaz şeylerle zaman kaybetmemen için yinede sen bilirsin ben senin iyiliğini düşünüyordum

saol doğru yolu buldum(metal) zaten ama barikatında sevdiğim şarkıları var en güzel i komdy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozz -- 23 Haziran 2005, 23:48:58 >

• ben metalci değilim yanlış anlamayın ben sagopacıyım yanlış bilgilendirme olmasın
  • quote:

ben metalci değilim yanlış anlamayın ben sagopacıyım yanlış bilgilendirme olmasın

hemen değiştir düşüncelerini daha biraz önce msn de berker en ii black metal kim demedin mi ya arkadaşlar yetkililer banlayın böyle bi üye olmaz
  • Lolipop rapçisi dediğin Ceza bugün türkçe rapi herkese duyuran adamdır.Reklamını omuzunda taşımıştır.Bugün Barikat dediğin adam yazdıklarıyla müzikleriyle bir Cezayla bir Sagopayla Kıyaslayamazsın.Rap in devleri Sagopa Ve Cezadır .Bu bir iddia değildir bu bir gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cRzYsLcK1 -- 24 Haziran 2005, 1:08:39 >
  • SAGOKEY VİTAMİN SEN NESİN KONUSMA SÜKUT ET ADAM BİLİNESİN ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1

Lolipop rapçisi dediğin Ceza bugün türkçe rapi herkese duyuran adamdır.Reklamını omuzunda taşımıştır.Bugün Barikat dediğin adam yazdıklarıyla müzikleriyle bir Cezayla bir Sagopayla Kıyaslayamazsın.Rap in devleri Sagopa Ve Cezadır .Bu bir iddia değildir bu bir gerçektir.

aynen katılıyorum ayrıca berker kaşınma iftira atma kötü yaparım

• quote:

quote:

Lolipop rapçisi dediğin Ceza bugün türkçe rapi herkese duyuran adamdır.Reklamını omuzunda taşımıştır.Bugün Barikat dediğin adam yazdıklarıyla müzikleriyle bir Cezayla bir Sagopayla Kıyaslayamazsın.Rap in devleri Sagopa Ve Cezadır .Bu bir iddia değildir bu bir gerçektir.

aynen katılıyorum ayrıca berker kaşınma iftira atma kötü yaparım

• BU ALEMIN KRALI BENİM LAN

• LOLİPOP RAPÇİLERİ Ogaday İsmail Ykdan sonra türedi. bunlar eskiden biz şöyleyiz böyleyiz unfdergroyundız sisteme karşıyız diye hava basarlardı. sonra bakttılarki olmuyor, BARiKAT, JÖNTÜRK almüş başını gidiyor... lan biz ne yapıyoruz, gel döneklim, yoksa kalcaz burda dediler.. ölyle lolipopçu oldular.

hatırlarsınız
    Barikat HAVA SU TOPRAK ve Ateş albümünü çıkarmış, tüm gazete tvle çok geniş yer almışlardı. albümde Rock grubu ANİMA, Erol BÜYÜKBURÇ, ŞAHSENEM ile düetleri vardı.
    LoLİPOPÇULAR hemen barikata saldırdı. 'yakında ibnelerle feat yapacaksınız' diye
    ama baktılar olmuyor

ceza gitti burcu güneşle sahile gel sahile diye iğrenç bişey yaptı, burcu ile yaptığı kadar kadar kötü olmasa da candanlada bi iş yaptılar, şarkı harbiden kötüydü ama treklam yaptılar.

Sonra bildiğiniz olayları geldi.
    Amerikan jipleriyle klipler çekip yeeeh dediler
    sonra o ünlü lolipop reklamları.

şimdi imaj düzeltmek için abd ye fuck you, kıraça fuck you çekiyorlar.

OLAYIN ÖYKÜSÜ BU!

sonra ne mi oldu!
    rap camiası Ceza ve fauat yeni bir isim verdi: LOLİPOP RAPÇİLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcoreboy -- 24 Haziran 2005, 17:14:07 >

• lolipop gibi biter bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcoreboy

LOLİPOP RAPÇİLERİ Ogaday İsmail Ykdan sonra türedi. bunlar eskiden biz şöyleyiz böyleyiz unfdergroyundız sisteme karşıyız diye hava basarlardı. sonra bakttılarki olmuyor, BARiKAT, JÖNTÜRK almüş başını gidiyor... lan biz ne yapıyoruz, gel döneklim, yoksa kalcaz burda dediler.. ölyle lolipopçu oldular.

hatırlarsınız
    Barikat HAVA SU TOPRAK ve Ateş albümünü çıkarmış, tüm gazete tvle çok geniş yer almışlardı. albümde Rock grubu ANİMA, Erol BÜYÜKBURÇ, ŞAHSENEM ile düetleri vardı.
    LoLİPOPÇULAR hemen barikata saldırdı. 'yakında ibnelerle feat yapacaksınız' diye
    ama baktılar olmuyor

ceza gitti burcu güneşle sahile gel sahile diye iğrenç bişey yaptı, burcu ile yaptığı kadar kadar kötü olmasa da candanlada bi iş yaptılar, şarkı harbiden kötüydü ama treklam yaptılar.

Sonra bildiğiniz olayları geldi.
    Amerikan jipleriyle klipler çekip yeeeh dediler
    sonra o ünlü lolipop reklamları.

şimdi imaj düzeltmek için abd ye fuck you, kıraça fuck you çekiyorlar.

OLAYIN ÖYKÜSÜ BU!

sonra ne mi oldu!
    rap camiası Ceza ve fauat yeni bir isim verdi: LOLİPOP RAPÇİLERİ

marsta yaşıyorsun sen heralde yada rüyanı anlatıyorsun

• quote:

Orjinalden alıntı: defaultx
    marsta yaşıyorsun sen heralde yada rüyanı anlatıyorsun

dostum sitede yenisin galiba hoşgeldin..
    ne demek istediğini de anlamadım
  • lolipopçuların dili ROCKIN COKE festivalinde skafalarına inan şişelerle verilecekmiş.
    tüm rockçılara müjde
  • ya ceza kırac topic i gitti
    msj atamıyorum
    neyse hardcore..
    beni faşist sanıyosan söylim ben faşistlerden nefret ederim ceza danda nefret etme nedeni budur
  • quote:

barikat adam degil grup..

Ben cezanın tanıttıgı rapi istemiyorum.

adam böle duyurucaksa popülerlik adına tarzından ödün vericekse hiç duyurmasın..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.