Şimdi Ara

Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.663
Cevap
0
Favori
70.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yıllarda inermisin çıkarmısını sunan adam trafik kazasında ölmüştü...o zaman da şok olmuştum...şimdide...allah rahmet eylesin...
  • http://img413.imageshack.us/my.php?image=bakarsulv8.jpg
    arabası çok kötü olmuş inş. kurtulur hürriyetin haberinde kurtulması mücize felan yazmışlar inş. yalandır
    buda hürriyetin haberi:
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6807566.asp?gid=180
  • Allah acil şıfa wersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

http://img413.imageshack.us/my.php?image=bakarsulv8.jpg
    arabası çok kötü olmuş inş. kurtulur hürriyetin haberinde kurtulması mücize felan yazmışlar inş. yalandır
    buda hürriyetin haberi:

Araç pert olmuş. Bunun içinden canlı çıkmak mucize!

Markasını da tanıyamadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Çocuk yaşasa bile hayatı kararıcak. Ölüme sebebiyetten. Allah yardımcısı olsun.
    ölüme sebebiyet mi vermiş?

Torba kavşağına geldiğinde, aniden anayola çıktı. İzmir'den Bodrum yönüne giden 38 yaşındaki Halil İbrahim Çetin'in kullandığı 34 AT 9921 plakalı meşrubat dolubir kamyonun altına girdi.

Büyük ihtimal kendisi suçlu sayılıcak kazada. Bu yüzden yanındaki 2 insanın ölmesine sebebiyet vermiş olucak.

yani sonucta bu bi kaza insallah boyle bi durum olmaz olenlerede allah rahmet eylesin barıs en sevdigim oyuncular ve sarkıcılardan biridir umarım tez zamanda iyilesir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 30 Haziran 2007; 11:48:25 >

• barışı arabasını iem.gov.tr den araştırdım 2007 model mitsubishi.allah yardımcısı olsun.ölenlerin mekanı cennet olsun.
  • Gözlerin boşluğa dalıp gider, sahipsiz bakışların benim olsun isterim...

bu şarkısını çok sık dinlerdim. Allah acil şifalar versin. Hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet dilerim.
  • allah yardımcısı olsun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cidik

http://img413.imageshack.us/my.php?image=bakarsulv8.jpg
    buda hürriyetin haberi:

Araç pert olmuş. Bunun içinden canlı çıkmak mucize!

Markasını da tanıyamadım.

Araba subaruya benziyo 1.5 modeli felan.Hatta yanılıyomdur...

• AHH bee alfonso
  • ben plakadan soguladım mitsubishi ama model yazmıyor. kerim tekinde 27 hazirandı 1998 di yanlış hatırlamıyorsam 9 sene geçmiş.
  • şimdi haberlerde izledim durumu kötüye gidiyormuş, beyin kanaması varmış ve kafatasında kırıklar varmış, yaşaması zor gibi gerçi yaşasa da yanında ölen 2 kişinin vicdan azabı adamı öldürür zaten, yazık oldu doğum gününe yetişmek için hızlı gidiyordu herhalde, insan kaza yapmadan anlamıyor nolucak hızlı gitsem diyor ama yine de gördüğüm kadarıyla adam gibi bir araba olsaydı kurtulurlardı gibime geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

şimdi haberlerde izledim durumu kötüye gidiyormuş, beyin kanaması varmış ve kafatasında kırıklar varmış, yaşaması zor gibi gerçi yaşasa da yanında ölen 2 kişinin vicdan azabı adamı öldürür zaten, yazık oldu doğum gününe yetişmek için hızlı gidiyordu herhalde, insan kaza yapmadan anlamıyor nolucak hızlı gitsem diyor ama yine de gördüğüm kadarıyla adam gibi bir araba olsaydı kurtulurlardı gibime geliyor

hangi kanlda izledin
  •  Barış Akarsu'yu Rahmetle Anıyoruz... Dualarımız Seninle

Akarsu’nun kafatasında çok sayıda kırık olduğunu anlatan Dr. Servet, şöyle dedi:
    "Hastamızın en yüksek derecede hayati tehlikesi var. Beyin cerrahisinde kafa yaralanmalarının en ağırı. Hasta tam komada geldi. Aynı zamanda kalp ve solunum yoktu. Burada tedaviyle yeniden hayata döndürüldü. Solunum makinesine bağlandı ve kafa tomografisi çekildi. Kafasında ve yüzünde çok sayıda kırık var.

Yaygın beyin ödemi, beyin eziklikleri var. Bu, ameliyatla tedavi edilecek bir durum değil. Yoğun bakımda tedavisi devam edecek. Anti ödem tedavisi sürüyor. Bu tedavinin sonunda kesin bir şekilde konuşacağız." Akarsu’yu "geri döndürünceye kadar yoğun bakımda tutacaklarını" anlatan Dr. Servet, "Beyin, uzunca süre oksijensiz kalmış. Bu travmada beynin uzun süre oksijensiz kalması, ödem oluşmasında ek bir faktör. Felç durumu ile ilgili kısmi bilinç döndükten sonra kesin konuşabiliriz. Beyindeki yaralanma belli bir bölgede olursa, bu yaralanma, bunu oluşturur diyebiliriz. Ancak yaralanma yaygın olduğu için hangi bölgelerde ne gibi etki bırakacağını şu anda söylemek mümkün değil" dedi.

• quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

şimdi haberlerde izledim durumu kötüye gidiyormuş, beyin kanaması varmış ve kafatasında kırıklar varmış, yaşaması zor gibi gerçi yaşasa da yanında ölen 2 kişinin vicdan azabı adamı öldürür zaten, yazık oldu doğum gününe yetişmek için hızlı gidiyordu herhalde, insan kaza yapmadan anlamıyor nolucak hızlı gitsem diyor ama yine de gördüğüm kadarıyla adam gibi bir araba olsaydı kurtulurlardı gibime geliyor

hangi kanlda izledin

fox tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 30 Haziran 2007; 12:19:33 >

• yapılan her hata bir derstir hep altıma bi araba alınca hız yaparım diyordum kuralları takmam diyordum efendi efendi süreriz artık

ölenlere Allah rahmet eylesin hastalara acil şifalar dilerim...
  • Allah rahmet eylesin ölenlere.inşallah iyileşir ama sakat kalırsa kötü
  • Biraz saçma olabilir ama ne biliyim belki nazar değmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4nce4lif3 -- 30 Haziran 2007; 12:27:59 >
  • Ya İnanılmaz derecede üzüldüm aglayasım geliyor çok severdim
  • İnşallah iyileşir, aramıza döner, ayrıca ölenlere de Allah rahmet eylesin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.