Şimdi Ara

Barış Özcan ile Söyleşi | Kullandığı telefon ve kullanım şekli üzerine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Barış ve Mesut abiler, sizleri seviyorum, saygılar...

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Acikcasi AKP in onceden kanka oldugu "Hizmet" in su son yillarda FETO ile algilanmasi evrimlestirilmesi vs ile meselenin ozu aslinda bambaska oldugu yani gorunenden farkli oldugunu bilenler de var herkes detayini ulu orta dile getir(e)mez ben dahil ...

Soylesi hakkinda fikirlerim ise :

Kisi beklentilerini iyi bilmeli ona gore cihazini tercih etmeli, mobil platformlar veya PC dahil olmak uzere hayatimizi olumsuz yonde asiri etkilesimi klasik reel hayattaki duzenimi yer yer rahatsiz ediyorsa bilidirimler buna karsi opsiyonlar bence de olmali .

DH de bilidirimleri mobil tarayicilardan da cikmasina zaten iizn ver demiyorum .

Gereksiz bilgiler kavrami bence goreceli. Sonucta su da vardir : Cehalet mutluluktur da denilebilir ...

Onemli olan bilmek . Mutsuzluk vs olumsuzluklar korkusu veya turevlerine karsi bir durus mantailte olmasi a bence saglikli mantikli vicdanli durmuyor.

Sorun aslinda su : Olumsuzluklara karsi akil yoluyla adimlar atilmasidir. Cozumsuzlukler veya gereken adimlari atamayan bir birey elbette ofke patlamasindan tutunda kibarca homurdanma hatta sessiz olmasi bile sonuc itibariyle kendi ic dunyasinin gorunen bir aldatmacasi ve caresizligidir ...

Hayat hep etkilesim icindedir . Etki tepki uzerine de kuruludur .

Soylesi de sankim : Olusmuz olgulara karsi veya gereksiz fazla diye tabir edilen bilgilere karsi bir ket vurma nasihatlari sezmekteyim ki bu da dogru degildir kanimca ...

Sonucta olumsuz olgular dijital alem olmasi veya klasik reel hayattaki olgulardan pratiksel bir farkliligi bence yoktur ve her kosulda da uyarlanabilir yani etki tepki mekanizmasi olmali elbette akil ve vicdan ile . Daha once de ifade ettigim gibi isimize yarabilecek bircok bilgi de olabilir hicbir bilgi pesinen olumlu veya olumsuz veya faydasiz veya faydalidir denilemez bilgiye ulasilmasi esit durusta olmalidir bunu organize etmek ve mevcut duzeni de reel deki duzeni bozmadan bir denge icinde .

Forumlar sosyal medyalar bilgi paylasimlari tecrube odakli da olabiliyor veya bilgi odakli da olabilmektedir.

• Barış özcanın şaşı olduğunu yeni fark ediyorum. Ayrıca mesut çeviğin abi demesi tuhaf biraz, yaş farkı pek yok gibi. Siz veya senli ifade daha iyi olabilirdi keza zaten araları samimi gibi

• @Speed-Step

Barış özcan, kendisinin fetö cemaatiyle geçmişte olsa bile şimdi hiç bir alakasının olmadığını bir video ile paylaşıp tüm şaibeleri ortadan kaldırmalı.

Herkes hata yapabilir. Önemli olan geçmişte mensup olduğu haraketin son dönemlerde ülkeye çıkarttığı ağır faturaları düşünerek bundan geri dönebilmesi. Ülkeye verilen zararın bilinçli olarak bir parçası olmaması.

Hiç kimse ben haklıyım diyerek etrafına, mahallesine, ülkesine zarar verme hakkına sahip olamaz. Hatta zararın boyutları düşünülürse keşke haklı olduğunu iddia edip bu yola çıkmasaymışın derler adama. İslam siyasetinde ilmi siyaset esastır. Peygamber efendimizin siyasetinde ben haklıyım diyerek yakıp, yıkmak yoktur. Hatta hatayı kendi nefsinde aramak vardır. İslamdan uzaklaştıkça bunlar bizim başımıza geldi demek vardır. Dünya ya daldıkça ve herşeyi para gördükçe tokat yedik demek vardır. Vakar müslüman kardeşine karşı değil, kafire karşı bir duruştur. Müslümana kibirlen, düşmanına (kafire) karşı ise hoşgörü-tevazu, olmaz. Allah ın emirlerini bir anda kısa devre yaptırırsın. ( Bu laflarımda da ben haklıyımcılara gelmiş olsun )

• şu stevs jobs çakması resmi koymasanız nasıl olurdu....

• Selam,

Konu tutturulmuş fettöcü diye😡

Taaaa saraydan aşağı bana barış özcan'ın milyonda biri kadar başarılı ve zeki 1 tane fetröcü gösterin.

Fettö; ancak gerizekalı ve beyni çükün'de olan sözde müslüman özde Dinci yobazdan çıkar.

Barış Yobazlıktan uzak çok başarılı bir genç ve övgüye layık bir bey efendi.

Ancak kıskanan bu iftlrayı ona atar😡

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 3 Eylül 2018; 20:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isakoc

Adobe de kariyerli biri olup ta orayı bırakıp youtuber olmak benim için çıta düşürmektir. Belki keyif aldığı için sıkıldığı yeri bırakmış olabilir ama ben şahsen üzüldüm öyle birinin youtuber olmasına.
    Kardeşim adamın reklam şirketi var birçok büyük markaya(thy gibi) reklam filmi çekiyor ve bunlara ek olarak belgesel çekiyor kanallara satıyor yani adam youtuber değil sadece hobi olarak yapıyor. Adobe'u bırakıp kendi işini kurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Barış Özcan kaliteli içerik üreten nadir türk youtuberlardandır. Dandik youtuberların arasında bir vaha gibidir.
    O kadar da gömmemek lazım şimdi ciddi manada barış Özcan ile yarışabilecek hatta en azından benim için barış Özcan dan çok daha kaliteli ve niş kanallarda var.

Tabi toplumda absürt kanallar daha çok ön planda olduğu için bu kaliteli kanalları gölgeliyor.

• steganography kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin kanal tavsiyeleri bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Kim Fetöcü kim değil bilmek imkansız. Polisimiz çalışıyor, umarım hepsinin cezası verilir.

Fakat Fetöcülerin bugüne kadar verdikleri zararlarda ortak bir yanları ortaya çıkıyor.

Fetöcüler, ilgi onlardan uzaklaşsın kimse onlara bulaşmasın diye önüne gelene saçma sapan iddialar ile Fetöcü ya da diğer terör örgütlerinin üyesi iftirasını atıyorlar.

Kısacası sizi çok Fetöcü gördüm hayırdır?

Yok abi demişim yok adam Amerika'da yaşıyormuş yok iddialar varmış. Sen ne dediğinin farkında mısın? Ne ima etmek istiyorsun açık konuş. Açık konuşurken şunu da unutma birine iftira atmak da suçtur, sonra döner dolaşır yediğin hurmalar seni fena tırmalar.

Sizin gibi değişik elemanlar yaşıyor diye yaşça bizden büyük olan insanlara Ağabey de mi demeyelim?

Bu milletin sorunu bilgisi, ilgisi olmadığı konulara enerji harcayıp asıl işine odaklanmaması oluyor ki sizin gibi örneklerden çok var. Umarım bir an önce düzelir bu durum.

Alıntıları Göster
    Abi gözünü seveyim şöyle çoluk çocuğu muhatap alarak cevap dahi verme. Kendi kendine tribe girmiş ergen. (Şimdi Mesut abi benden büyük, o yüzden bende abi dedim. Beni de fetöcu yapar bunlar)

• Escapetolife kullanıcısına yanıt
    Nerden bu kanıya vardınız çok merak ettim doğrusu, video desem adam google dan android dünyasından bahsediyor, memleketin sizler gibi zeki insanlara çok ihtiyacı var gerçekten

• tahayasin1 kullanıcısına yanıt
    müslümana yobaz denmez yobaz bir kelimeyi bir sözü bu olur diye tutturanlar zorla bu olacak diye dayatanlara deniz hep müslümana yobaz diyip sen başını açacaksın diye dayatana islama hakaret edene denir fetocu arıyorsan şefatci olacağı ecevite bak

• Speed-Step kullanıcısına yanıt

mesut bey hiç değişmiyorsunuz. Sağa sola cahil diyip aynı cahillikte devam etmekte üzerinize yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.