O benim O benim Maşuğum değil Güller O'nun aşığıdır bil O benim babam, şeyhim değil Ben gülsem ben yokum O var bil Barış sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
O benim O benim Maşuğum değil Güller O'nun aşığıdır bil O benim babam, şeyhim değil Ben gülsem ben yokum O var bil Barış sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aşk zahire bakar Var mı somut bir ispatı Maşukun sana aşkının Varmı ele dişe dokunur öylece bazı hallerin Yoksa da üzülme varsada üzülme maşuk bu ya O hep diridir ölmez sen ne dersin, Pir Sultan Abdal bilmez Barış Sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiirHikmettir -- 18 Eylül 2024; 16:10:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tebessümler Allah'ım Kurbağaların gırtlaklarına şifa eyle Çam ağaçlarına ve kuşlarına lütuf eyle Ailemi Abdülkadir Geylani'ye dost eyle Dostlarının tebessümlerini eksik eyleme (Amin) Barış Sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Soğuk tenim Soğuk tenim sizin rabıtanız olamadığı günlerde Kurudu gözyaşlarım vefatınızın hemen ardından Allah rahmet eylesin tek kaldım yokluğunuzda Ölümü istemeyiniz, buyurmuştur Peygamberimiz İsteyemem ki ölümü, aradınızdan ölmeyi Barış sağlam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |