siteyi vermeden önce bi baksan diorum aynımı değilmi diye böylece mesaj kirliliği olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: death_wolfman
siteyi vermeden önce bi baksan diorum aynımı değilmi diye böylece mesaj kirliliği olmaz
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: punkky
katılıyorum aynı oyun arkadaş reklam yapmış bu arada bu oyun daha önce verilmişti ama doğru hatirliosam başlığın adı barmenlik ile ilgili değildi yani arama yapıpta bulamadıysan haklısın
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
quote:
katılıyorum aynı oyun arkadaş reklam yapmış bu arada bu oyun daha önce verilmişti ama doğru hatirliosam başlığın adı barmenlik ile ilgili değildi yani arama yapıpta bulamadıysan haklısın
Alıntıları Göster
0 puan fazla çalkalayınca havaya uçtu
quote:
Orijinalden alıntı: Dead Or Alive
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
quote:
7057 puan en yüksek skorum daha da deniyorumbarmen gitar çalmaya başladı içince
quote:
Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta
7057 puan en yüksek skorum daha da deniyorumbarmen gitar çalmaya başladı içince
Alıntıları Göster
6053 puan yaptımşerefe dedi sanki barmen
quote:
6053 puan yaptımşerefe dedi sanki barmen
Alıntıları Göster
7212 puan yaptım benden bu kadarbi de şu hani adam bardak elinde ışığa doğru diz çöküyo ya ss koyan arkadaşımızinki gibi.onun karışımı nedir?kaç puan verdi ona?
quote:
7212 puan yaptım benden bu kadarbi de şu hani adam bardak elinde ışığa doğru diz çöküyo ya ss koyan arkadaşımızinki gibi.onun karışımı nedir?kaç puan verdi ona?
Alıntıları Göster
3178
quote:
Orijinalden alıntı: Tombaldwin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thranduil07
nasıl yaptın onu?kaç puan verdi ve son sorum: hangi karışımla yaptın onu?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: thranduil07
nasıl yaptın onu?kaç puan verdi ve son sorum: hangi karışımla yaptın onu?
Alıntıları Göster
Kuzenim harikaydı bu oyunda pataküte sallıyodu.7000 küsür puan yapıyodu.
quote:
Orijinalden alıntı: 2741
Kuzenim harikaydı bu oyunda pataküte sallıyodu.7000 küsür puan yapıyodu.