Şimdi Ara

Barnet F.C. | Yeni sezon başlıyoooooor | 3. Sezon Npower Lig 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz benden 2 lig alttan başlamış olmalısınız Skrill Premier diye geçiyor ligin adı şu anda. Tahmin edebiliyorum zorluğunu. Daha önce Brezilya alt liglerinde oynama gafletinde bulunmuştum :) harcadığım 1doların bile çok önemi vardı :D Takip ettiğim ve söylediğiniz kadarıyla takımınızın şu an için finansal bir ihtiyacı yok. Yani kadro uyumunu göz önüne alırsak gayet iyisiniz. Yarım milyonluk borç da bence çok önemli değil şu an için. Lig yükseldikçe TV gelirinizle, lig gelirinizle v.s. bu açık kapanacaktır zaten. Takım reputation ınızı arttırmanızı tavsiye ederim ki böylece boşta kalan yıldız oyunculara da kabul etmeyecek olsalar bile bir kontrat sunabilesiniz. Pilot klüp ya da kardeş klüp edinmenizi öneririm bunun için. Bu arada Vagner Love 2015-2016 sezonları arasında serbest kalıyor kesinlikle tavsiye ederim. Tek sıkıntısı İngiltere'de çalışma izni çıkmayabilir :D
  • thebank kullanıcısına yanıt
    Evet 2 lig daha alt. Konferans Ligi :)
    Transferler için bakalım sezon sonu gelsin ayrılmak isteyen olacak veya aşırı yüksek ücret talep eden. L2 de ki gelirleri bilmediğim için yarım milyon kapanır mı? Öyle olmasını umut ediyorum.
    Gelecek sezonda üst lig hedefi olmayacağı için gelecek sezon kupalara önem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar hocam,hep severim alt lig deki kariyerleri
  • @vonyc Teşekkürler

41.Hafta

Barnet F.C. | Yeni sezon başlıyoooooor | 3. Sezon Npower Lig 2

Düşme potasındaki rakibimiz karşısında 3 puanı alarak şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyorduk. Fakat evdeki hesap çarşıya uymayınca hiç beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık ve kutlamaları 1 hafta daha ertelemek zorunda kaldık.

42.Hafta

Ve şampiyonluk geldi!!!!!!!!!!

2 Sezon önce düştüğümüz Lig 2'ye 2 sezonun ardından şampiyon olarak tekrar çıkıyoruz

43.Hafta

Şampiyon olduktan sonraki kalan haftalarda daha az oynayan oyuncuları sahaya sürme kararı aldım. Bu şekilde hem aralarından gidip kalacaklara da karar vermesi kolay olacaktı. Tabi bu durum bize puan kaybı olarak geri dönüş yaptı

44.Hafta

45.Hafta

46.Hafta

Puan Durumu

Kupamızı da teslim aldıktan sonra, kutlama sırası taraftarlarımızda. Herkesi eğlendirecek bir organizasyon hazırlığı planladık

Play-off sonucu üst lige çıkmaya hak kazanan 2. takım da Ebbsfleet oldu. Kendilerini tebrik ettik. Beklenmedik bir başarı gösterdiler bu sezon.

Sezon Özeti

• Hocam şimdi kaç lig kaldı Premier League'ye çıkmanıza ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Shankly -- 3 Haziran 2014; 13:30:51 >
  • Şimdi Npower Lig 2 > Npower Lig 1 > Championship > Premier Lig :)) Daha yol uzun
  • Hakikaten bayağı lig varmış arada,neyse hayırlısı olsun
  • Bütçe ne durumda şuan ?

• Tarih 30 Haziran 2016. Yeni sezon hazırlıkları başladı. Mevcut bilanço değerleri

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrsrsln

Tarih 30 Haziran 2016. Yeni sezon hazırlıkları başladı. Mevcut bilanço değerleri

hocam ne oldu bıraktın mı?
    bu arada bende oxford'u çalıştırıyorum playofflarda üst lige çıktık şimdi küme düşme savaşı veriyoruz.

• Yok bırakmadım ama final haftam olduğu için ara vermek zorunda kaldım. Haftaya -13'ünden sonra- 3. sezon ile dönüş yapacağım

Şu yoğun dönemi atlatayım takip ederim :))
  • süpermiş :) başarılarının devamını diliyorm
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar,takipteyim.
  • Başarılarınızın devamını dilerim hocam. Takipteyim.

• 2 sezon sonunda şampiyon olan takımıma yaz için biraz uzun ara verdim. Geçen sezon gösterdikleri performans ile bunu hak etmişlerdi Tabi bende bu tatilden yararlanıp final sınavlarımı aradan çıkarttım

Bu kadar tatil yeter değil mi? 3. sezon başlıyor. Bu dönem hedefimiz ligde kalmak ve finansal olarak biraz kötü durumda olduğumuz için kemer sıkmak. Bu sebeple sadece bir transfer yaptık o da geçen sezon kiralık oynayan Joe.

Lig öncesi transfer durumu:

Hazırlık maçları

Hazırlık maçlarında gösterilen performans, transfer yapmadan ligde kalabileceğimizi gösteriyor. Tabi önemli olan sezon sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrsrsln -- 16 Haziran 2014; 16:55:40 >

• 1. Hafta

Sezonun ilk maçı ve kendi evimizde galibiyet ile başlıyoruz

Capical One Kupası 1. Tur

Sezona gerçekten fırtına gibi başladık. Ligdeki galibiyetten sonra kupada Championship ekiplerinden Crystal Palace ile eşleştik. 2 kez öne geçmemize rağmen, Crystal fazla sürmeden beraberliği yakalamasını bildi. Uzatmalara giden maçta 98. dakikada tekrar öne geçtikten sonra skoru korumasını bildik ve kupada süpriz bir sonuca imza attık

2. Hafta

3. Hafta

Buna şom ağızlılık mı denir ne denir bilemedim Gerçekten başımızı duvarlara vuruyoruz. Fırtına gibi başlangıçtan sonra son 2 haftada inanılmaz maçlar verdik. Umarım bu basit puan kayıpları sezon sonunda bizi zor durumda bırakmaz..

Puan Durumu

• Hocam oxford'un kadrosunu atabilr misin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.