quote:Orjinalden alıntı: eärendil üst konu olsun olayını ciddiye alması çok komikti. severim ufaklığı. üst konu olsun kim demişti??
quote:Orjinalden alıntı: brky ya nedir bu ben kaçırdım dün link falan verin bişi yapın. http://forum.donanimhaber.com/m_17256498/tm.htm en kötü günümdü..
slogan bu olmalı quote:Orjinalden alıntı: ozdemir_ hepimiz baro55 iz hepimiz herşeyin farkındayız beni de ekle
Bende 14 yaşındayım,bende herşeyin farkındayım... herkezde bunu yazmaya başladı..SİZCE NASIL GÜZEL Mİ??
quote:Orjinalden alıntı: zzzzz söyle kaç yaşındasın, herşeyin farkındasın (bknz: boyle kahbedir dunya)
quote:Orjinalden alıntı: zzzzz söyle kaç yaşındasın, herşeyin farkındasın (bknz: boyle kahbedir dunya) istisnasız her an dalga geçiliyorsan ağla ağla ağla
Sen kimsin? Bende 14 yaşındayım nolduki istersen hiçbirşeyin farkındada olmayabilrisin senin seçimin Yanlız annamadım konuytu neyse öğrenirik
quote:Orjinalden alıntı: dorukhansn Sen kimsin? Bende 14 yaşındayım nolduki istersen hiçbirşeyin farkındada olmayabilrisin senin seçimin Yanlız annamadım konuytu neyse öğrenirik sandığın gibi birşey değil kardeş öyle bi felsefe falan arama cümlede. dün bi olay oldu da onun üzerine söyleniyor bu laf.
quote:Orjinalden alıntı: srycm quote:Orjinalden alıntı: dorukhansn Sen kimsin? Bende 14 yaşındayım nolduki istersen hiçbirşeyin farkındada olmayabilrisin senin seçimin Yanlız annamadım konuytu neyse öğrenirik sandığın gibi birşey değil kardeş öyle bi felsefe falan arama cümlede. dün bi olay oldu da onun üzerine söyleniyor bu laf. savaş çıksa kim alır konularına bir göz at kardeş, ne demek istediğimizi çok iyi anlayacaksın, tıpkı 14 yaşında olmak gibi