Şimdi Ara

BARON REPLAY BUG YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dün 3 maç kaydettım replaydan sorunsuzcada izleyebiliyordum ama bugun ne olduysa oldu oyun başladıgında replaydan şöyle bir hata alıyorum

Record failed. The reason is Cannot get Observer encryption Key.

yardımcı olursanız cok makbule geçer 5 saattir buna uraşıyorum nerdeyse :D

• Aynı problem bende de başladı , ilginç...
  • Patch ile alakalı olabilir.
  • Heryerde araştırdım bi çözümü cevabıda yok arkadaş lütfen yardımcı olunda çözelim şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arteque26

Heryerde araştırdım bi çözümü cevabıda yok arkadaş lütfen yardımcı olunda çözelim şunu

Link atabilirmisin patron indirmek için.
  • Bende de bugünden itibaren aynı hatayı vermeye başladı. takip
  • Check for updates dedim en yeni versiyon bu dedi , b.replay patch çıkarırlarsa düzelir heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    9 yıl önce açıldı
    BARON DEMO {PC ANA KONU}
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiero

Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa

Calismiyor ki zaten arkadas da yazmis program duzelince sitesinden indirirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

quote:

Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa

Calismiyor ki zaten arkadas da yazmis program duzelince sitesinden indirirsin

Tamamda sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor güncelleme gelmiş çalişiyor artık sende varsa upload edip link atarmısın gerçekten ihtiyacım var
  • Bi patch yapar düzeltirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Bi patch yapar düzeltirler.

sitesi şuhttp://ahri.tw/ bir denermisin girmeyi bende site sorunlu program herkezde çalişiyor yeni güncelleme gelmiş zaten sorun indiremememde , siteye giremiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sypex

Bi patch yapar düzeltirler.

sitesi şuhttp://ahri.tw/ bir denermisin girmeyi bende site sorunlu program herkezde çalişiyor yeni güncelleme gelmiş zaten sorun indiremememde , siteye giremiyorum

Girebiliyorum dns vb kontrol et öyle dene.
  • Sypex kullanıcısına yanıt
    çok özür dilerim dns ayarlarını yapmamısım çok teşekkür ederim kardeşim alalh razı olsun
  • Patch gelmiş bugün programa artık çalışıcak dedi program ama henüz test etmedim.
  • bende takipteyim bendede hata veriyor.
  • quote:

çok özür dilerim dns ayarlarını yapmamısım çok teşekkür ederim kardeşim alalh razı olsun

Ben sana teşekkür ederim dostum :)
  • up aynı sorun bende var
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.