Bildirim
BARON REPLAY BUG YARDIM LUTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı problem bende de başladı , ilginç... -
Patch ile alakalı olabilir. -
Heryerde araştırdım bi çözümü cevabıda yok arkadaş lütfen yardımcı olunda çözelim şunu -
quote:
Orijinalden alıntı: arteque26
Heryerde araştırdım bi çözümü cevabıda yok arkadaş lütfen yardımcı olunda çözelim şunu
Link atabilirmisin patron indirmek için. -
Bende de bugünden itibaren aynı hatayı vermeye başladı. takip -
Check for updates dedim en yeni versiyon bu dedi , b.replay patch çıkarırlarsa düzelir heralde. -
Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa -
quote:
Orijinalden alıntı: Kiero
Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa
Calismiyor ki zaten arkadas da yazmis program duzelince sitesinden indirirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ArchloweKilled
quote:
Merhaba Resmi sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor allah askına biri bana indirme linki atsın upload edip yalvariyorum çok ihtiyacım var bu programa
Calismiyor ki zaten arkadas da yazmis program duzelince sitesinden indirirsin
Tamamda sitesine giremiyorum site bulunamadı diyor güncelleme gelmiş çalişiyor artık sende varsa upload edip link atarmısın gerçekten ihtiyacım var -
Bi patch yapar düzeltirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sypex
Bi patch yapar düzeltirler.
sitesi şuhttp://ahri.tw/ bir denermisin girmeyi bende site sorunlu program herkezde çalişiyor yeni güncelleme gelmiş zaten sorun indiremememde , siteye giremiyorum -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Sypex
Bi patch yapar düzeltirler.
sitesi şuhttp://ahri.tw/ bir denermisin girmeyi bende site sorunlu program herkezde çalişiyor yeni güncelleme gelmiş zaten sorun indiremememde , siteye giremiyorum
Girebiliyorum dns vb kontrol et öyle dene. -
çok özür dilerim dns ayarlarını yapmamısım çok teşekkür ederim kardeşim alalh razı olsun -
Patch gelmiş bugün programa artık çalışıcak dedi program ama henüz test etmedim. -
bende takipteyim bendede hata veriyor. -
quote:
çok özür dilerim dns ayarlarını yapmamısım çok teşekkür ederim kardeşim alalh razı olsun
Ben sana teşekkür ederim dostum :) -
up aynı sorun bende var -
up -
up
Benzer içerikler
- shaco replikleri
- uyumlu sevgili nickleri
- mmr nedir
- lol kite ayarları
- mobile legends sevgili olan herolar
- lol kaç gb
- riot mmorpg
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X