Bildirim
Baron ve ejder ölürken fps drop
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
up -
up -
Konu hakkında bilgim yok, şundandır diyemem fakat, Baron veya Ejder öldüğünde tüm takıma/düşmana buff veriyor, konu görsel kasma ile ilgili olsaydı, buff verdikten sonra görsel olarak buff devam ediyor fakat spike devam etmiyor anladığım kadarıyla. o zaman tahminim sıkıntın yazılım olabilir, oyunu tamir et seçeneğinden tamir ederek botlarla bir deneme yapabilirsin (tabi botlarla oynarken de aynı hatayı alıyorsan bu denemeyi yap), tamir işini çözmüyorsa oyunu tekrar indirmeni öneririm, tekrar indirmek çözmüyorsa pc bakımını iç-dış/yazılım olarak yapmanı öneririm. benim bu tip sorunlarım olurdu, ekran kartına bağlardım, geçtiğimiz aylarda harddiski değiştirdim SSD ye geçtim ve hiç bir problemim kalmadı. ekran kartım günah keçisi, benim ekran kartımla bile şu an oyun sorunsuz geçiyorsa herkesin oyunu sorunsuz olmalı :D
İyi oyunlar. -
Servise verdim,5400 rpm hdd oldugundan olabilir dediler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun sana yetebilecek bir SSD kullanmanı tavsiye ederim genel anlamda çok fark ediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwarwendwarfy -- 11 Ağustos 2019; 16:58:39 >
sipariş verdim hocam :) -
Donanımını yazsaydın daha iyi olurdu i5 6500 onboard ekran kartıyla oynuyorum ekran kartı hd 530 kasma sıfır sabit 60 fps vermekte cok zayıf bi grafil kartı servis alır yalandan bi iki test yapar yollar donanımınız yetmiyor olabilir
I7 8750h gtx 1050 8gb ram msi gl73 8rc modeli kullaniyorum 5400 rpm hdd den dolayi sanirim bu droplari yiyorum.
I7 8750h gtx 1050 8gb ram msi gl73 8rc modeli kullaniyorum 5400 rpm hdd den dolayi sanirim bu droplari yiyorum.
Lol için fazla fazla iyi sistemin 5400 rpm olması drop yapar mı bilemedim zayıf bi ihtimal gibi ancak denemekte yarar var
Umarım hdd den dolayidir hocam
o sistemle kasmaması lazım dedıgım gıbı onboard ekran kartıyla oynuyorum masaustunde netten arastır derım 5400rpm dıye kasma yapacagını hıc sanmıyorum ole olsa oyun testlerın de gorurduk ornek olarak ssd normal hdd testlerın de sadece yukleme surelerı kısalmakta fps ye bi etkisi olmamakta... -
Hocam servis anakarti değiştirdi yine cozulmedi ve gorev yoneticisinw baktigimda hdd hep %100 gözüküyor sicaklik problemi zaten yok ya ekran kartında bi problem var ya da hdd yuzunden bakalim bu pzt alicam laptobu umarım hdd den dolayıdır
Arkadaslar fps drobu tum oyunlarda düzelttim. Bunu ssd ile hallettim eger pc si iyi olup da drop yiyen arkadaslar ssd yomsa ssd alin cok farkediyormus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X