dizi elbet bitecek ama bitiş bence sinema filmi ile olacaktır ne de olsa iyi bir kaymak buldular tam en onemli anda diziye nokta koyup seyircileri sinemaya cekeceklerdir eger sinema filmi olursa gora kadar olmasada bir hayli seyirci cekecegine kesin gozuyle bakıyorum
bence kurtlar vadisi ii olmamış eski bölümlerini aldım onları seyrediyorum.
Önceden beyin yormaya gerek yoktu izlerken, şimdi biraz insanları beynini kullanmaya teşvik ediyor, zorluyor ve yoruyor. O yüzden de eskisi kadar sevmeyenler de çıkıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: ugurel
alın size bir soru daha mabetteki sahnede o başlıklı elemanlardan birinin sesi nizamettinin sesi idi eger bi hata yoksa ki boyle basit bi hata olamaz o elemanların arasında nizamettin de vardı
nizamettin şu avukat bozuntusumuydu? Eğer oysa bi ara ortada terazi vardı yani adaletle alakalı biri gitti oraya
ewt ben nizamettin denen avukatın sesini tanıdım ancak bir seslendirme hatası da olabilir gerci hiç boyle bi sey olabilecegini dusunmuyorum acıkcası nizamettinin parmagı onumuzdeki gunlerde dizide agırlıgını hissettirebilir
nizamettin teraziye iki şey koyup dengelenmesini sağlamamışmıydı. acaba baronun ölümüyle alakalı olabilirmi?yanlış mı hatırlıyorum?
quote:
alın size bir soru daha mabetteki sahnede o başlıklı elemanlardan birinin sesi nizamettinin sesi idi eger bi hata yoksa ki boyle basit bi hata olamaz o elemanların arasında nizamettin de vardı
Ben de farkettim o sesi, nizamettindi...
walla bu nizamettin in altından bir seyler cıkacak adamın baya bir force u var her delige bir fare tıkar bence bundan sonra onun rolu degişebilir v biraz daha on plana cıkabilir tabi bunu o sese baglı olarak soyluyorum yanlıs bir seslendirme varsa bilemem esas benım merak ettigim o dunyanın dort bi yanından gelen adamlar kimlerdi ne iş için geliyorlardı neden hepsi ucakla geliyorlardı(!)
nizamettinin sesine ilk başta benziyodu ama sonra olmadığı anlaşılıyordu. nizamettin yada sesi degildi yani.
quote:
Orjinalden alıntı: Tedoa
quote:
ben kacırmısım orayı eminsin değilmi onun sesi olduguna
quote:
nizamettinin sesine ilk başta benziyodu ama sonra olmadığı anlaşılıyordu. nizamettin yada sesi degildi yani.
olabilir arkadasım benımki sadece bir benzetme idi gerci bu olay bile insanın kafasını karıstırmaya yetiyor dogrusu
quote:
quote:
olabilir arkadasım benımki sadece bir benzetme idi gerci bu olay bile insanın kafasını karıstırmaya yetiyor dogrusu
nizamettin olabilir. çünki onun masasındaki teraziye benzer bi terazisi(aynısıda olabilir) olan biri gitti oraya
ya simdi benım kafa bi şey daha takıldı hani bu dunyanın dort bir yanından gelen iş adamı kılıklı insanlar bu mason ayinine katılan mason sövalyeleri mi oluyor ?
öyle oldukları söyleniyor ama o zaman adadan gelen bastonlu adamın doğu bey olabileceği ihtimalini kimse dikkata almamış ya da ben yanlış bir yorum yapıyorum