Şimdi Ara

BARONİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Allah rızası için şu herifi biri vursun da kurtulalım nedir bu işkence ya.oyuncunun kötü günü olur anlarız ama baroni maşallah ergen çocuklar gibi oynamak istemiyor.Salih kesinlikle ilk 11 de yer almalı artık bu takıma iki kıvırcık fazla.

• Harbi Gönderin gitsin sunu ya
  • Baroni de suç yok. Oynatanda suç.
  • nasıl bir karaktersizliktir bu ya.sabote ediyor resmen takımı
  • Maç içinde sakatlansın diye dua ettim koşmadı, mücadele etmedi , pas atmadı , duran topları kullanamadı..... olmadı olmadı olmadı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

Maç içinde sakatlansın diye dua ettim koşmadı, mücadele etmedi , pas atmadı , duran topları kullanamadı..... olmadı olmadı olmadı....

bu adamın hiç sakatlındıgını veya maçtan sedyeyle falan dışarı alındıgı bi maçını hatırlıyormusun ?Yok. Neden yok? Mücadele yok bu hayalet adama etmeğim küfür kalmıyor her maç garip garip küfürler türetmeye başladım.
  • bugun kesin cunup cikti maca .d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim anlamıyor musunuz Aykut Kocaman bu tip oyunculara bayılıyor, mantalitesi bu. Ordu'da harikalar yaratan Salih'le neden başlamadı çünkü adam kıpır kıpır hareketli driblingler paslar mükemmel. Ancak Aykut sevmez böyle adamları, futbolcu dediğin gamsız ruh gibi olacak, sahadaki bütün enerjiyi emecek, izleyen oynayan herkes aykut kocaman gibi mahkeme suratlı olacak bu sayede adamın fantezisi bu.
  • Abi söyleyince kızıyorlar ondan sonra.

Hangi maç 10-12km koştu?+Hangi maç savaştı?+Hangi maç günümüz futbolunu oynadı=Madem Bu ruhsuz böyle sahada gezinerek her maç 11 olacaktı Alex????????????????
  • sahaya yürümeye gelmiş olanlar vardı
  • Abi Allah aşkına biri bana anlatsın. Son haftalarda oyunuyla attığı gollerle takımını kurtaran bir Salih neden ilk 11 de değil?
    Baroni'den daha kötü olma ihtimali "0" olduğu halde oynamıyor.
    4-5 hafta önce olsa bir nebze anlarım ama 3-4 gün önce yaptıkları ortada çocuğun yahu!

Neyse biz her maçtan sonra kendimizi paralamaya devam ediyoruz ama sonuç aynı.
  • Ben bu kadar ruhsuz bir adam görmedim, sahada yoktu. Allah bildiği gibi yapsın ...

• Yalnız salih girer girmez gol'deki payı büyük onu söyleyelim.
    ayrıyetten bu baroni fenerbahçenin hep ataklarını yavaşlatıyor.
    baroninin oynadıgı yer alex'le aynı yer.
    alex olsa bu takım daha farklı ve daha sistemi olurdu.
    kimse yanlış anlamasın, ama alex gibi bir adam bu sene avrupa ligini hakediyordu.
  • Bu adama tahammül etmemek için yattım uyudum vallahi sinirlenmedim.
    İlk yarıda verdiği paslar "RAKIBIN AYAGINA" en çok o dikkatimi çekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Kardeşim anlamıyor musunuz Aykut Kocaman bu tip oyunculara bayılıyor, mantalitesi bu. Ordu'da harikalar yaratan Salih'le neden başlamadı çünkü adam kıpır kıpır hareketli driblingler paslar mükemmel. Ancak Aykut sevmez böyle adamları, futbolcu dediğin gamsız ruh gibi olacak, sahadaki bütün enerjiyi emecek, izleyen oynayan herkes aykut kocaman gibi mahkeme suratlı olacak bu sayede adamın fantezisi bu.

hahahaah çok farklı bi yaklaşım
  • yemin ediyorum 29 yaşındayım biraz göbekte var beni bu halimle koy şerefsizim fazla koşarım bu baroniden adam yürüyo resmen kimse baroniyi savunmasın adam 2kişilik sanki ormanda pikniğe gelmiş yürüyüşe çıkmış..

bu sezon sadece Trabzon maçında oynadı bide Mglachbach maçında onun dışından 6maç yok 1maç top oynuyor....
  • Abi dikine/ koşuyoluna pas atma becerisi yok bu adamın ve lanet olsun ki kontraların çoğunda top bunun ayağına geliyor.
    Dikkat edin kontralara çıktığımızda sağında ya da solunda koşan adamlara attığı paslarda olası senaryolar şu şekilde :
    -Pas Çok hızlı
    - Pas Çok yavaş
    - Adamın çok önüne
    - Adamın Arkasına
    - Rakibe çarpıyor (bize kontra olarak geri dönüyor)
    Bunların hiç birini yapmazsa eveleyip geveleyip yana/geriye dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

Kardeşim anlamıyor musunuz Aykut Kocaman bu tip oyunculara bayılıyor, mantalitesi bu. Ordu'da harikalar yaratan Salih'le neden başlamadı çünkü adam kıpır kıpır hareketli driblingler paslar mükemmel. Ancak Aykut sevmez böyle adamları, futbolcu dediğin gamsız ruh gibi olacak, sahadaki bütün enerjiyi emecek, izleyen oynayan herkes aykut kocaman gibi mahkeme suratlı olacak bu sayede adamın fantezisi bu.

Kuyt'ı, Sow'u, Webo'yu, Gökhan Gönül'ü açıkla o zaman atayiz?
  • Bırakın bu işleri gençler Baroni elinden geleni yaptı , sahada piknikte yapabilirdi ama yapmadı.Devre arası ciddi ciddi düşündüm elinde sepetle gelir mi diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Avesome

Bırakın bu işleri gençler Baroni elinden geleni yaptı , sahada piknikte yapabilirdi ama yapmadı.Devre arası ciddi ciddi düşündüm elinde sepetle gelir mi diye

İsteksizce güldüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.