Merhabalar.. Bu forumda yeniyim ve 3 yıldır klasik gitar çalıyorum. Gitar hakimiyetim var. Bass gitar mı yoksa elektro gitar mı çalayım karar veremedim. Ben daha gitar çalmaya başlamadan bir tane elektro gitar hediye edilmişti bana yanlış hatırlamıyorsam 4. sınıfken. 3. sınıfta olabilir. Kurs için gittiğimizde elektro için klasik çalmalısın dediler belediyenin kursunda . Gitar sipariş ettik belediyeden öğretmen olacak adam kaçtı bende özel kursa gittim. Her neyse boşverin bunları. Sonuçta bir tane elektro gitarım varfakat en alttaki mi teli kopuk ve gitarabakım yaptırmak lazım. Bir tane amfim bozuldu ve tamir etmesi o zamanlar b,r amfi fiyatı kadar olduğu için attık. Şimdi bassa çok merak saldım ama elektromda var. Bass almayı çok istiyorum o eşsiz soloları ve ''Slap'' tekniği beni benden alıyor. Yaşadığımız yerde kurs veren ve enstrüman satan bir yeri aradık ve bass gitar dersi de veriyorlarmış Kısacası yardımızınıı istiyorum sizce bass almalı mıyım? Ve şu an ki çok sevdiğim klasik gitarımın markası da Cort. Eğer merak edersiniz diye dedim. Cevaplarınızı bekliyorum.🎸🎸🎸🎸 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chakii -- 23 Eylül 2020; 11:37:21 > |
Bildirim