Şimdi Ara

Başakşehir Şampiyon Olursa Türk Futbolu Biter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sanryco

Bence saçma. Bir kere Başakşehir hiç bir zaman yüksek bonservis ödemedi. Sadece bir sezonda elde ettikleri tv geliriyle hem maaş hem de o sezonun transfer harcamalarını karşılarlar hatta üstüne kalır bile. Ayrıca Başakşehir ligin en iyi futbolunu oynuyor hem de açık ara. Devlet destekli demişsin de senin benim takımımın vergi borçları siliniyor stadımız yapılıyor şimdi söyle hangi takım devlet destekli. Araştırmadan bilmeden konuşuyorsunuz. Gümüşdağ siyasi bir figür, evet bunun faydaları var mesela kolay sponsor bulmak gibi ama başakşehir hükümet takımı demek değil bu. İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. Yok vergilerden alıyolarmış falan bunlar cidden çok saçma mümkün mü böyle bişey allah aşkına? Takır takır yönetiliyor başakşehir. Herşeyin altında neden bişey arıyoruz?

Arayalim da comar olmayalim.

• pyp P kullanıcısına yanıt
    adam yüzüğünü karanlıkta düşürmüş ama sokak lambasının altında arıyormuş karanlıkta göremem diye, o hesap olmasın da sizinki :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmiyorum bu konuya mı yazdım geçen sezon alıştırdı lar bu sene bilerek Avrupa'dan ve kupadan elendiler arda transferi falan... İyi izleyin maçlarını eyyamın kralını göreceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Bilmiyorum bu konuya mı yazdım geçen sezon alıştırdı lar bu sene bilerek Avrupa'dan ve kupadan elendiler arda transferi falan... İyi izleyin maçlarını eyyamın kralını göreceksiniz

Allah'tan kork vicdansız, eyyamın kralıymış, lan takım takır takır oynuyor, ligin en iyi top oynayan takımı, geçen sene de dibine kadar hak etti 2.liği, boş boş konuşma.

Ayrıca 3 büyüklerin lehine bir ton karar veririlirken,

Video hakem sistemini en çok vr ısrarla isteyen takım Başakşehir'ken hâlâ nası böyle konuşabiliyor sun!!!

• Trafik sıkışmış olmalı birileri yine önünün açılmasını istiyor

• İş adamları almadan önce man city, chelsea gibi takımlar dökülüyordu.
  • Başakşehir şampiyon olsa da olmasa da zaten bu vergi borçları ve maddi durumları yüzünden 3 büyükler adları gibi büyük gümleyecek.

Şimdilik gündem oyalıyor, insanlar hipnotize oluyor diye devlet bunlara iltimas gösteriyor. vergi affı, vergi indirimleri, muafiyetleri vs.

ama yarın bir gün bu ekonomik darboğaz etkisini arttırdığında birileri ee yeter burada para var ama devlete getirisi yok, artık olsun dendiğinde;

işte o zaman gümleyecekler.

O yüzden Başakşehirin şampiyon olmasından ziyade bakalım bu pamuk ipliği durum ne zaman kopacak?
  • Yahu benim anlamadığım ; emeğiyle ve karşılığını alarak futbol oynayan bir insan topluluğu , sırf devlet destekli takımda oynuyor diye, neden emekleri görmezden gelinip ''şampiyon olmasınlar ağğbi'' denilebiliyor ?

Şampiyon olurlarsa haklarıyla şampiyon olurlar. Helal olsun der geçerim. 3 puan saha içinde alınıyor. Daha iyi futbolcular al, onları oynatmayı bil, sen şampiyon ol. Devlet desteğiymiş, yatırımmış vs. bunlar kulis konuları. Tartışılır yani ama istikrarlı bir şekilde 2-3 yılda yükseliş göstermiş bir takıma saygı duyalım. Diğer konular farklı bir chapter.

Benzer bütçeyle aynı başarıyı sağlayamıyorsak, devlet desteğiyle başarı geldi demek biraz saçma oluyor fikrimce.
  • Bursaspora haksizlik yapiliyor 90 lillarda cok iyilerdi sampiyonluk yakisti taraftari var camia kulturu var vs

Ama belediye takimi bildigin ruhsuz taraftarsiz vs sampiyon olurlarsa gercekten yazik Turk futboluna

O kadar yatirim bari camiasi olan bir takima yapilsaydi istanbulspor mesela vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

İş adamları almadan önce man city, chelsea gibi takımlar dökülüyordu.

Dogru liverpool mesela ingilterenin en buyuk takimi ama kac senedir geride kaldilar bu yuzden arap ve rus sermayesi dengeleri cok degistirdi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.