Şimdi Ara

Başakşehiri kutluyorum helal olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deta53

az gol yemesi iyi olduğu veya şampiyon olacağı anlamına gelmez. öyle olsaydı hersene ispanyada atletico madrid şampiyon olurdu. busenede en az gol yiyen takım 17 gol yemişler ama liderin 7 puan gerisinde şampiyon olmaları imkansız.

Alıntıları Göster
    Tamam da sen izliyor musun başak maçlarını? Adamlar sadece gol yememe konusunda değil futbol olarak da iyiler. Göze en hoş gelen futbol değil belki ama çok sağlam oynuyorlar. Ben hakemler konusuna bişey diyemem ama şampiyon olurlarsa hakatmişler demektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

Daha öncede ana konuda yazmıştım ama bir daha yazalım:

Geçen seneye kadar ligte,Başakcity kadar olmasada, yine de üst sıraları zorlayan,avrupa kupasında mücadele eden bir başkent takımı vardı hani ismi lazım değilinden!İşte siyasi sebeplerle malum kişi görevinden alınınca o takıma ne oldu sence?Şuanda esameleri okunmuyor,hangi alt ligte oldukları belli değil!Velhasıl kelam önümüzdeki yerel seçimlerde bir süpriz olur da İstanbul Büyükşehir Belediyesi el değiştirirse,bakalım o zaman gol yemeyen bu müthiş takımın akıbeti ne olucak?

Alıntıları Göster
    Osmanlıspordan mı bahsediyorsun? Şuan Ptt'de liderden 3 puan geride 3.sırada ve büyük ihtimal süper lige çıkacaklar. Son 11 maçından 10'unu kazandı(son oynadığı maçı kaybetti, 10 maçtır üst üste kazanıyorlardı) ve ligin ikinci yarısında sadece 2 gol yediler. Bayağı gömmüşsün de ben bu Galatasaray'ın PTT'de 10 maç üst üste maç kazanacağını sanmıyorum hele 7 maçta 2 gol yiyeceğini hiç hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 5 Mart 2019; 17:51:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Tamam da sen izliyor musun başak maçlarını? Adamlar sadece gol yememe konusunda değil futbol olarak da iyiler. Göze en hoş gelen futbol değil belki ama çok sağlam oynuyorlar. Ben hakemler konusuna bişey diyemem ama şampiyon olurlarsa hakatmişler demektir.

Alıntıları Göster
    geçen sene fb iki misli daha sağlam oynadı bu başaktan ama başarı gelmedi. hakettiler dememiz için fb bjk gs maçlarındaki performanslarıda görmemiz lazım daha bu takımlarla oynamadılar. ilk yarıdaki bu takımlarla oynadığı maçlar vasattı çoğunda puan kaybetti zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 5 Mart 2019; 18:48:56 >

• ya arkadaş adamlar son 3 yılda en iyi oyunlarını bile oynamıyorlar, hakem iteklemesi filan ok olmuyor değil ama sırf bunun üzerinden okunamaz puan farkı
    4 büyükler rezalet durumda en iyisi biziz 1.5 yıldır deplasmanda alınan puanların %90ı tamamen şansa, geçen yıl şampiyon olmamızın tek nedeni iç sahada yapılan seri
    bu yıl aynı şekilde iç sahada devam etsek yine liderdik.puan kaybettiğimiz maçları geçtim göztepe erzurum akhisar bu maçlarda bile zor bela 3puan aldık 3 ü de düşme hattının son sıralarında

her şeye rağmen yine fikstür avantajımız var, ibb bjk deplasmanından döndüğünde puan farkı en fazla 1 olursa şampiyon olabilirz
    şampiyon olsak dahi futbol branşı yönetiminden hocasına topçusuna kapıdaki güvenliğine kadar a dan z ye değişmeli
    benfica rotasyon yapıp eledi hiç mi utanmadınız abi gelinen noktaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

ya arkadaş adamlar son 3 yılda en iyi oyunlarını bile oynamıyorlar, hakem iteklemesi filan ok olmuyor değil ama sırf bunun üzerinden okunamaz puan farkı
    4 büyükler rezalet durumda en iyisi biziz 1.5 yıldır deplasmanda alınan puanların %90ı tamamen şansa, geçen yıl şampiyon olmamızın tek nedeni iç sahada yapılan seri
    bu yıl aynı şekilde iç sahada devam etsek yine liderdik.puan kaybettiğimiz maçları geçtim göztepe erzurum akhisar bu maçlarda bile zor bela 3puan aldık 3 ü de düşme hattının son sıralarında

her şeye rağmen yine fikstür avantajımız var, ibb bjk deplasmanından döndüğünde puan farkı en fazla 1 olursa şampiyon olabilirz
    şampiyon olsak dahi futbol branşı yönetiminden hocasına topçusuna kapıdaki güvenliğine kadar a dan z ye değişmeli
    benfica rotasyon yapıp eledi hiç mi utanmadınız abi gelinen noktaya bak
    Abicim bak takımda sistem yok sistem. Avrupa takımlarına bakıyorum abi adamlar kontraya çıkıyorlar adam arkadaşının nerde olucağını biliyor direk Bakmadan oraya top atıyor. Bize bakıyorum kontraya çıkıyoruz bizim oyuncular 10 dakika bakınıyorlar eee o zamanda Rakip savunma yerleşiyor. Ne yazık ki çok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: deta53

geçen sene fb iki misli daha sağlam oynadı bu başaktan ama başarı gelmedi. hakettiler dememiz için fb bjk gs maçlarındaki performanslarıda görmemiz lazım daha bu takımlarla oynamadılar. ilk yarıdaki bu takımlarla oynadığı maçlar vasattı çoğunda puan kaybetti zaten.

Alıntıları Göster
    doğru diyosun sezonun bitimine daha çok var ama şuana kadar çok diriler. 3 büyüklerin zorlandıkları deplasmanları pozisyon vermeden kazanıyorlar. açıkçası ben de şampiyon olmalarını istemem yoksa iyice suyu çıkar malum destekli takım ama senelerdir proje geliştiriyor adamlar. ağlamak istemiyorsak onların yaptıkları doğru şeyleri görüp ders almamız lazım büyükler olarak. mesela hala bugün giroud fener'e falan diye haberler var şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

doğru diyosun sezonun bitimine daha çok var ama şuana kadar çok diriler. 3 büyüklerin zorlandıkları deplasmanları pozisyon vermeden kazanıyorlar. açıkçası ben de şampiyon olmalarını istemem yoksa iyice suyu çıkar malum destekli takım ama senelerdir proje geliştiriyor adamlar. ağlamak istemiyorsak onların yaptıkları doğru şeyleri görüp ders almamız lazım büyükler olarak. mesela hala bugün giroud fener'e falan diye haberler var şaka gibi.

Alıntıları Göster
    Başakşehir çok farklı bir politika mı izliyor? Onların transfer politikası son cümlenden pek de farklı değil ki zaten.

• Geçen seneye kadar. Ondan önce gayet iyilerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA7034F2D

Peki bu adamlar parayı nasıl bulduda bu kadar pahalı transfer yapabiliyor
    1- ortada ciddi hiçbir başarı yok
    2- şampiyonluk geliri yok , şampiyonlar ligi geliri yok, yayın geliri yok ,seyirci yok, sponsorluk geliri yok vb ...
    3- cengiz Ünder deme sakın Gençlerbirliği bunun gibi 30 tane transfer yaptı ama bu kadar para verip bir tane oyuncu almazken bunlara neye güvenerek bir çok transferi.milyon dolarlık ???

Para nereden geldiği belli de , dedikodular doğru da ama işinize gelmez tabii Arda Turan in aldığı para halk ekmek tarafından verildiği daha çok yazarım ama siyasi görüşünüz el vermez doğruları kabullenmeye.

Alıntıları Göster
    Sadece 80 milyon TL belediyeden nakledildi basaksehire. Neye göre veriliyor bu para? Milletin parasını nasıl böyle verebiliyorlar? Bunlara kalsa basaksehir hak ediyor . Hiçbir şey bildikleri yok bunların.

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    elinde bu konuyla ilgili bir belge varmı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.