Çogu arkadasım dun maçta 1 gol yediğimizde telefonu açıp ohh iyi olsun inşaallah atarlar falan dediler klasik fenerli deyip geçiyorum egeer aranızda onlardan farklı olan varsa başarılar millet #türkiye için oyna
Dun Gs yi destekledim zaten bu saaten sonra sevseniz de sevmesenizde Avrupa da Turk takimlari maksimum puani almak icin dua edin bari bir gun 2 takimizda 55 tane on elemeden katilabilsin. Bende Aikitos faktorune ragmen destekleyecegim Fb yi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Böyle zamanlarda birbirimize destek çıkmalıyız. Dün Galatasaray gol attığında havalara uçtuk evde ( Tüm aile Fenerli ) herkes aynı olmalı kanımca. Avrupada birbirimize tam destek olmalıyız.
gs yi destekliyim diyorum da abi o burağın hareketleri ne kadar antipatik be kardeşim insanın sevinesi varsa da sevinemiyo
Ben tarafsız kalırım.Fener gol atınca havalara uçmam ama Limasol gol atınca da sevincek halim yok.Ben böyle düşünüyorum.Doğrudur yanlıştır orası tartışılır.
Fenerbahçe'yi destekliyorum.
Çok samimi bir başarı dileme konusu açmışsın dostum. Klasik Galatasaraylısın sanırım. Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme