Şimdi Ara

Başarsoft IGO Navigasyon Yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başarsoft IGO işbirliği ile iTunes da Apple platformu için mevcut olan IGO yazılımının Android cihazlar için de çıkartıldığını biliyorsunuz.
    Son zamanlarda ciddi talep oluşunca burada yeni konu açayım istedim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient

de detaylarını da görebileceğiniz bu yazılımın son olarak HD diye tanımlayabileceğimiz çözünürlüklere sahip Samsung Galaxy S4 ve Note3 gibi platformlara da desteğinin geldiğini sizlerle paylaşmak istedim.

Bu konuda çok soru alıyorduk. Umarım gecikmeden çok bir şey kaybetmemişizdir.

Soru ve yorumlarınızı bekliyoruz.

Saygılarımla,

Alim K.

• Paylaşım için tşkl
  • Google maps kullanarak oluşturduğumuz rotayı programa aktarabiliyor muyuz? Bunu yapabilen bir android navigasyon programı aarıyorum.
  •  Başarsoft IGO Navigasyon Yazılımı

bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 8 Ocak 2014; 19:39:51 >
  • dolar aldı başını gitti bu aralar $ yerine birazda indirim ile TL olsa daha çok kişi yararlanabilir
  • Dışardan korsan yükleme yapanlar yeni haritaya geçtiler, orjinal kullananlar hala bekliyor. Almak için acele etmeyin bence, satın alan müşterilerini aptal gibi hissettirmeyen diğer yazilimlarida inceleyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatını sonuna kadar hakeden bir yazılım. Enpara,bu yıl, marketlerden satın alımlarda %50 geri ödeme yapıyormuş
    Enpara kullanıyorsanız, fiyat çok iyi hale geliyor.
    http://www.finansbank.enpara.com/Kampanyalar/uygulamaIndirimi.aspx

Trafik sıkışıklığını yandex gibi biraz daha detaylı göstermesini bekliyorum. Yandex, ışıklarda bile ikaz ediyor sıkışıklığı.
  • Benim mesajim neden siliniyor arkadaş? Adamlara mail attık, burdan sorduk, kimse sorumuza yanıt verme zahmetinde bulunmadı. Tekrar soruyorum, korsan kullananlar en son haritaları kullanabilirken 20 dolar veren kullanıcılar neden mağdur ediliyor ve muhattap alınmıyor. Sorunca da mesaj siliniyor, ileri demokrasi bu olsa gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir firmaya yaptığınız saçma sapan hitap şeklinizden olablirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bir firmaya yaptığınız saçma sapan hitap şeklinizden olablirmi ?

Bir firma düşünün, hem de burada temsilcisi olan, kendisine de aynı soruyu sorduğum ve sadece şirkete mail atın olarak cevaplandığı ama hiç bir çözüm yolu üretilmediği, ne gibi bir yöntem ile güncelleme yapılacağının bile bilgisini vermeyen. GooglePlay'de bile yorumların çoğunu bu güncelleme işinin nasıl ve ne zaman olacağı oluşturuyor ama hiç cevap bile verilmiyor. 20 dolarında değilim, burada olan yasal bir şekilde kullananların muhattap alınmaması. Korsan kullananların son sürümü kullanmalarına tepki gösterip buraya yazınca problem oluyorsa zaten yapacak bir şey yok, hepimiz susup oturalım. Acaba silinen mesajımdaki saçma hitap şekli neydi? "Eyy Başarsoft" mu demem? "Kullanıcılarını keriz yerine mi koyuyorsun" demem? Yoksa "Kendi elinizle korsan kullanmaya iteceksiniz" mi demem. Firma olunca marka değeri oluyor ama kullanıcı olunca görmezden geliniyor. Sonra da "Yurtdışında böyle mi yea..." Tek istediğim bir cevap arkadaşlar. Bilgisayardan naviextras ile yapılacak veya kendi kendine güncellenecek, şu tarihte yapmayı planlıyoruz vs. Fakat ölü taklidi yapmak, cevap vermeye tenezzül etmemek, buna karşıyım işte...

• Adamlar kendi yazılımları olan nlife için igo yu geciktiriyorlar gibi düşünmeye başladım. Hatta igo nun yazılım sahibi firmaya gecikmenin nedenini, korsan kullanıcıların bir ay önce haritayı aldığını, bizim nlife yüzünden alıp almadigimiz hakkında bilgi istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.