Şimdi Ara

Basbakan sozunu tutmadi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tablet alınca ne olacak Profesör olacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Masalara insan Ataturk resmi koyar bunun yaptigi kendi resmini basip dagitmak.

Atatürk resmini koysa herşey hallolacak mı
    artık magazin olaylarını bırakın bir muhafazakar bir görüşlü olarak söylüyorum ağlamayın çalışın
    kurtuluş hakaret ve iftira ederek değil çalışarak olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet230023

quote:

Orijinalden alıntı: Tom Violence

quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

hahaha ne akıllı tahtası ne tableti biz okulda hala tebeşirle yazıyoruz adam gibi bi tahta versinler yeter.

türkiyenin %95 i sizin gibi rahat ol bence.

Elazığ,Malatya büyük şehir olmamasına rağmen çoğu okulda varken nasıl %95 oluyor.Hayır niye bunlar batıyor yani yukarıdaki zaten sallamış sende dünyadan bi haber yok efendim %95 objektif olun yanlış olan zaten yanlış diyoruz ama doğru yapılan şeyler içinde örümcek ağını parçalayında doğru demeyi bilin...

çoğu okulda vardır belki ama hiçbir okulda sınıfların tamamında akıllı tahta görmedim. sadece birkaç sınıfa konuyor, bazı okullarda dönemler arasında sınıfların yerleri değiştirilerek tüm öğrencilere gösterilmeye çalışılıyor. benim bu bahsettiğim pilot seçilen iller olmasına rağmen böyle. diğer illerde daha gelişmiş olması bu projenin mantıklı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickbulpageat -- 18 Eylül 2012; 12:05:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.