Arkadaşlar ben bu yıl üniversiteye başladım ve çoğu öğrenci gibi burs başvurusunda bulundum ancak aklımda şöyle bir soru işareti var ben üniversitenin beden eğitimi ve spor yüksek okulunda rekreasyon bölümünü okumaktayım ancak bölümümü sevmediğim için seneye tekrar yetenek sınavlarına girip öğretmenlik için şansımı deneyeceğim. Eğer bu burs bana çıkarsa ve ben tekrar sınava girip öğretmenliği kazanıp 1. sınıftan tekrar başlarsam burs kesilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kesilir. Sonrasında kredi olarak devam edebilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: canoz21
Kesilir. Sonrasında kredi olarak devam edebilirsin..
Teşekkür ederim krediye de razıyım sonuçta öğrencilik zor :)
quote:
Orijinalden alıntı: Eryks
Arkadaşlar ben bu yıl üniversiteye başladım ve çoğu öğrenci gibi burs başvurusunda bulundum ancak aklımda şöyle bir soru işareti var ben üniversitenin beden eğitimi ve spor yüksek okulunda rekreasyon bölümünü okumaktayım ancak bölümümü sevmediğim için seneye tekrar yetenek sınavlarına girip öğretmenlik için şansımı deneyeceğim. Eğer bu burs bana çıkarsa ve ben tekrar sınava girip öğretmenliği kazanıp 1. sınıftan tekrar başlarsam burs kesilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
okulu dondurursan kesilmiyo onu okumuştum kyk sitesinde.ama bırakırsan kesilir heralde.ama bi daha başvurabilir misin onu bilmiyorum ama sen nette ara veye ara kyk yı sor yardımcı oluyolar yani ben işim düştügünde arıyorum yardımcı oluyolar ilgileniyolar.
Haklısın en doğru fikri onlar verirler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme