Bildirim
Base Char Dizdim İyimi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kolye ? Rol Eme Ske taktin mi atak dusuk oluyor ama def iyi oluyor sen dusun.Bence oraya +2 PP aliver. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH | equ*
Kolye ? Rol Eme Ske taktin mi atak dusuk oluyor ama def iyi oluyor sen dusun.Bence oraya +2 PP aliver.
Yav şu pp sevdasından vazgeçin.
+1 wp al ppden bin kat daha iyidir.
Asasta fll attack olmıcak 800 ac var zaten bırde guzel oldgumu saglam dayanırsın.
Saglam dayanırsanda adamların ıcıne gırdıgınde her gırste bır adam alıp cıkarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: AeriaLss
quote:
Kolye ? Rol Eme Ske taktin mi atak dusuk oluyor ama def iyi oluyor sen dusun.Bence oraya +2 PP aliver.
Asasta fll attack olmıcak 800 ac var zaten bırde guzel oldgumu saglam dayanırsın.
Saglam dayanırsanda adamların ıcıne gırdıgınde her gırste bır adam alıp cıkarsın.
Aferim kalfa -
quote:
Orijinalden alıntı: AeriaLss
quote:
Saglam dayanırsanda adamların ıcıne gırdıgınde her gırste bır adam alıp cıkarsın.
Dostum PP sevdam yok olmazda.Zaten ben kendim şuan WP +0 kullanıyorum.
Ben orda Def iyi olur ama atak düşük olur buyüzden PP +2 alıver sen düşün yani sen bilirsin dedim.
Birde Asas full atak olmıcak diyorsunda atak olmadan nasıl adam alıcaksın onu merak ediyorum.
-
gardaş !
göğüslük ve donu shell yapman el ve ayaklıkları chitin yapman daha faydalı bence !
kolyeyi +1 wp ! olmassa +0 !
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X