İşlerine gelince Ahmet Çakar izleme, işlerine gelince şöyle dedi böyle dedi.
Konuyu açan benim.Git ahmet çakar konusunu bul ve ordaki yorumumu gör.
Siz işinize gelmediği şeyler söyleyince anti ahmetci oluyorsunuz.Ben o adamın en objektif yorumculardan oluğunu düşünüyorum.
Adam gibi çıkıp aziz başgan yapmıştır dediğindede seviyordum,çıkıp gs borsada manipülasyon yaptı dediğindede seviyorum.
Kaldıki ben ahmet çakar söyledi diye açmadım ümit özatda söylese konuyu açardım benim için söylenen sözler önemlidir söyleyenin değil.
Haa eğer ROk denen şahsiyete inanıyorsan oda onayladı bu görüşmeyi.
bilmiyorum ne kadar haberleri takip ediyorsunuz ama bu tür iddialar değil yanlış eksikse bile galatasaray yönetimi hemen açıklama yapıyor.. eğer doğru ise susuyor..
sneijderin devre arasında oyundan alınması üzerne sneijderin aysal ı aradığını aysal kendisi beni aradaı ama ben konuşmadım asistanıma telefonu verdim şeklinde açıklamıştı terimin gtmesidnen çok önce.. sonra terim giderken sneijder terimi şikayet etti söylentileri ayyuka çıkınca aysal böyle bir şey olmadı dedi.. ona buna inanma meselesi değil.. olayların gelişmini takip eden birisi bu olayarın gerçek olmasa bu şekilde yayılmasının kolay olmadığını gösteriyor.. ahmet çakar o veya bu bir haberi aktarırken biraz abartabilir.. drogba nın evi değildri de bir oteldir falan filan.. ama olayın külliyen yanlış olma ihtimali geçmiş tecrübelerle olaya bakarsak %1 bile değil..
beyaz tv ve milliyet haberlerinden birtürlü kurtulamıycaz heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: helfgott
quote:
Orijinalden alıntı: darkwink
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gy
İşlerine gelince Ahmet Çakar izleme, işlerine gelince şöyle dedi böyle dedi.
Konuyu açan benim.Git ahmet çakar konusunu bul ve ordaki yorumumu gör.
Siz işinize gelmediği şeyler söyleyince anti ahmetci oluyorsunuz.Ben o adamın en objektif yorumculardan oluğunu düşünüyorum.
Adam gibi çıkıp aziz başgan yapmıştır dediğindede seviyordum,çıkıp gs borsada manipülasyon yaptı dediğindede seviyorum.
Kaldıki ben ahmet çakar söyledi diye açmadım ümit özatda söylese konuyu açardım benim için söylenen sözler önemlidir söyleyenin değil.
Haa eğer ROk denen şahsiyete inanıyorsan oda onayladı bu görüşmeyi.
bilmiyorum ne kadar haberleri takip ediyorsunuz ama bu tür iddialar değil yanlış eksikse bile galatasaray yönetimi hemen açıklama yapıyor.. eğer doğru ise susuyor..
sneijderin devre arasında oyundan alınması üzerne sneijderin aysal ı aradığını aysal kendisi beni aradaı ama ben konuşmadım asistanıma telefonu verdim şeklinde açıklamıştı terimin gtmesidnen çok önce.. sonra terim giderken sneijder terimi şikayet etti söylentileri ayyuka çıkınca aysal böyle bir şey olmadı dedi.. ona buna inanma meselesi değil.. olayların gelişmini takip eden birisi bu olayarın gerçek olmasa bu şekilde yayılmasının kolay olmadığını gösteriyor.. ahmet çakar o veya bu bir haberi aktarırken biraz abartabilir.. drogba nın evi değildri de bir oteldir falan filan.. ama olayın külliyen yanlış olma ihtimali geçmiş tecrübelerle olaya bakarsak %1 bile değil..
Valla adam üstüne basa basa drogbanın evi dedi.Kovduğunun akşamı ve 2 saat diyede üstüne basa basa dedi.Hatta bakın kendi evine çağırmıyor yada bir yere.Drogbanın evine gidiyor diyede ekledi.
FT sattı gitti hala uzatıyorsunuz diyen arkadaşlara:
Burası FT nin babasının çiftliği olmadığı gibi Başkanınızında çiftliği değil.Hem FT nin istemediği adamları yönetime doldur diğerlerini tasviye et hem FT ile görüşebilirsiniz de Demirörene hemde sattı gitti de.
Yok öyle yağma ben istediğimi kovarım istediğim kadar para harcarım.BEN FT Cİ DEĞİLİM PROFİLİM AÇIK GEÇEN SENEKİ KONULARDA FTYE NASIL SALLADIĞIMI GÖREBİLİRSİNİZ.
NASIL Kİ LUCESCU ŞAMPİYON YAPTIĞINDA O ADAMI KOVUP FT Yİ GETİRDİKLERİNDE ÖZHAN CANAYDINA SALLADIYSAM ONDAN NEFRET ETTİYSEM.ŞUANDA AYNI DURUM SÖZ KONUSU
VE SİZ HALA BAŞKANDA BAŞKAN DEYİN.ÜNAL AYSAL FT DEN DAHA BETER GİDENE KADAR ELEŞTİRECEĞİM İSTEDİĞİNİZ KADAR YETER DEYİN.RESMEN EGOSU YÜZÜNDEN BİZE İHANET ETTİ
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
çakar'da oradaymış herhalde.
Buda yeni trend bişey bilmek için ordamı olmak gerek ne kullanıyorsunuz siz yaa
bu kadar ciddi bir şeyi ortaya atarken, en azından bu bilgiye nasıl ulaştığını belirtmesi gerekmez mi?
Dalgamı geçiyorsun.Adam belki drogbanın kapıcısından öğrendi o bilgiyi çıkıp açıklayabilir mi?
Kim kaynağını deşifre eder.Ondan sonra ona kim bilgi verir.Adam kaldığı saate kadar söylüyor.
Kaldıki artık yönetim yalanlasada inanmam artık.Daha bu gün yalanları ortaya çıktı.Adamlar Bizim T.d mizin bilgisi dahilinde italyaya mancinin doktoruna görünmeye gitti diye açıklama yaptılar.Mancini bu gün 2 gün izin verdim nerde olduğunu bilmiyorum italyadamı ispanyadamı diyor.
Bunlarada gün doğdu. Çakma taraftarlar sizi... Atıp tutun etrafta anca yazık yemin ediyorum. Ahmet Çakar'mış... Bide utanmadan bu adamı ve o gereksiz programı kaynak olarak gösterebiliyor.
/>
Futbolcularla iş çevirirsen, böyle burnun boktan çıkmaz..
ünal aysal'ın planı darbe yapıp cumhurbaşkanı olmak ve başbakanlığı drogba'ya vermekmiş.
ahmet çakar'dan bir kaç küfürlü ünvan eksiğim var sadece. buna da inanabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
ünal aysal'ın planı darbe yapıp cumhurbaşkanı olmak ve başbakanlığı drogba'ya vermekmiş.
ahmet çakar'dan bir kaç küfürlü ünvan eksiğim var sadece. buna da inanabilirsiniz.
Yaptı zaten sizin gibi alkışcılar sayesinde
Aklı mantığı olan insan bu haberlere inanmaz yazmaya girmiştim ama görüyorum ki çok geç kalmışım.
şeytan ayrıntıda gizlidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen
Aklı mantığı olan insan bu haberlere inanmaz yazmaya girmiştim ama görüyorum ki çok geç kalmışım.
Hangi habere inanalım sen söyle.Yönetiminin sniejderin mancının bilgisi dahılınde italyaya mancının doktoruna gitti söyleminemı inanalım.Sonra mancını 2 gun ızın verdım nereye gittiğini bilmiyorum demesinemi inanalım
Yoksa mancının yuzde 80 juventusun şansı var dediğini ve yönetimin böyle bir şey yok yalan demesının ardından gerçekten söylediğinin anlasılması haberınemı inanalım sen söyle
Bu adamları televizyonda en son gördüğümde Wesley Sneijder'in karısının bir demeci hakkında oturup yarım saat konuşmuşlardı, kadının cinsel eğilimini tartışmışlardı.
Şahsen bunlar gibi boş ve ahlaksız adamların bir araya gelerek yaptığı futbol programlarını takip etmiyorum, bunları takip edip, dolduruşa gelen adamları da muhatap kabul etmiyorum. Size de tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Noir Désir
Bu adamları televizyonda en son gördüğümde Wesley Sneijder'in karısının bir demeci hakkında oturup yarım saat konuşmuşlardı, kadının cinsel eğilimini tartışmışlardı.
Şahsen bunlar gibi boş ve ahlaksız adamların bir araya gelerek yaptığı futbol programlarını takip etmiyorum, bunları takip edip, dolduruşa gelen adamları da muhatap kabul etmiyorum. Size de tavsiye ederim.
O zamanda izledim.Evet sniejderin karısının Türk pilici adı altında kısa metrajlı fılmını konustular.Türk kadınını aşşağıladığını söyleyerek.Bunun haber değeri varmı hemde her türlü var bütün gazetelerin internet sayfasında cıktı bınlerce kısı izledi.Bir spor programında tartışılmıcak bir konu orası ayrı.Bende tasvip etmedim.
Ama sırf bu yüzden bunların söyledıklerıne ınanmıyorsan ozaman Lig tv de hakan şükürle tümer metini izlicen 15 dakka dayanabılırsen helal olsun
Tamamen uydurmasyon haber.Ahmet çakar'ın doğru haber yaptığını görmedim.
quote:
quote:
O zamanda izledim.Evet sniejderin karısının Türk pilici adı altında kısa metrajlı fılmını konustular.Türk kadınını aşşağıladığını söyleyerek.Bunun haber değeri varmı hemde her türlü var bütün gazetelerin internet sayfasında cıktı bınlerce kısı izledi.Bir spor programında tartışılmıcak bir konu orası ayrı.Bende tasvip etmedim.
Ama sırf bu yüzden bunların söyledıklerıne ınanmıyorsan ozaman Lig tv de hakan şükürle tümer metini izlicen 15 dakka dayanabılırsen helal olsun
Ben hiçbirini izlemiyorum. Spor programı izleme gibi bir zorunluluğumuz mu var?
quote:
quote:
quote:
Ben hiçbirini izlemiyorum. Spor programı izleme gibi bir zorunluluğumuz mu var?
Yok tabiki.Ama bukadarda ön yargıyla söyleyince yok muhattap almam falan bende bişey biliyorsun sandım.Boşmuş yani
quote:
Orijinalden alıntı: adogs
şeytan ayrıntıda gizlidir.
Drogba Fatih Terim'in bu şekilde kovulmasını çok saçma buldu ve haliyle üzüldü...Belki de o anlar bir daha takımla çıkmayı düşünmedi tepki olarak.. Bu haber alan Aysal hemen Drogba'nın yanına gidip 2 saat konuştu...
Kaynak içimdeki o asi ruh
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme