Şimdi Ara

basic golden kartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • disenchant oluyomu olmuyomu diye sorcaktım

• birde shoptan alınan recommended yazan packtan alıp fullemek istiyorum en fazla kaçtane almalıyım paramın boşa gitmemesi için
  • basic golden kartlar oyunun size belli herolarla level atladıkça hediye olarak verdiği kartlar olduğu için craftlamanız mümkün değil maalesef,recommended dediğiniz pack classic packler galiba. Oyundan silinmeyeceği ve adı üstünde oyuna başlangıç amaçlı geniş bir set olduğu ve birçok kemik kartı barındırdığı için almanızı ben de tavsiye ederim. Yeni gelecek patche sakla diyenler olacaktır fakat şuan yeni bir oyuncu olduğunuz için zaten classic kartlar bile sizin için yeni bir expansion gibi,çünkü eksiklikleriniz çok.

En fazla olayına gelirsek ne kadar eksiğiniz olduğunu bilmiyorum ama tahmini 20-30 arası bir pack ile iyi bir başlangıç yapabilirsiniz bunu 50-60 pack açıp da keşke birazını başkasına harcasaydım sadece classicle olmuyor dersiniz diye söylüyorum ama sabırlı bir oyuncuysanız karıştırmadan önce 50-60 classic sonrasında ise yine o civarda tgt açarak ilerlemek daha mantıklı.

• yani 50-60 pack açtıktan sonradaha fazla açamıyomuyum yoksa açarsam boşamı gidiyor ve evet sabırlı bir oyuncuyum
  • Tabii ki de açabiliyorsunuz boşa gittiği falan olmuyor. balbesh 50-60 tane açtıktan sonra başka expansionlara yönelebilirsiniz anlamında demiş. Classic set oyunun en temel kartlarını içerir açmanızda her zaman fayda olur
  • yani temel kartlardan 2 den fazlada olabiliyor elinde öylemi
  • Temel kart olarak oyunun seviye atlayarak kendisi verdiği kartlardan bahsediyorsanız hayır sadece 2 tane bulunabiliyor. Diğer türlü common,rare,epic,legendary kartlar packten ne kadar çıkarsa o kadar. 15 tane falan bulunabiliyor yani koleksiyonda. Ancak bir desteye bir karttan en fazla 2 tane koyabiliyorsunuz. (Legendary kartlar 2şer tane konulamıyor her legendary bir tane yani. Örneğin bir desteye 2 tane Nat Pagle koyamıyorsunuz ama başka bir legendary koyabilirsiniz örneğin Hemet Nesingwary.)
  • anladım teşekkürler
  • solo adventure da heroic modda bossları yenince ne gibi bir kazancın oluyor acaba
  • DraGoo06 D kullanıcısına yanıt
    Heroic Boss'ların "tamamını" geçtiğinizde sadece o expansion'a özel Card Back ödülü alırsınız.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.