Şimdi Ara

Basimdan gecen bi olayi anlatacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okurmusunuz bilmem ama 1 gunde yasadigim macera ,allah kimseye yasatmasin.
    1 saatte yazdim , emek verdim ben buna
    İmla hatalari cok var

2014
    Konya ya uni ye kayit yaptirmaya gidiyorum cebimde gidis donus bilet+20lira para ,nokia e5 ve okul kayit icin evraklar var .
    Metro turizmle gidiyorum Ankara dan tek basima ilk ayrilisim icimde garip bir his var . Kulu garinda mola verdik ben ciktim bi sigara ictim benim sigara bittiginde sofor daha yeni yakmisti o vakitte cögdurup geleyim dedim ki bi baktim otobus gidiyo aramizda 100 metre anca var arkadan bagirarak kostum ama otobus caddeye cikti ve gitti ,bende ciktim caddeye otostop cekmeye basladim kimse yok 1-2araba gecti durmadilar allahtan dursalar ne diyecem bilmiyorum ,sonra gara gittim anlattim durumu . Bir saat bekle diger otobuse binersin , cantayi da ilerde ki garda birakirlar dediler ve cantamin oldugu otobusun muavinini aradilar konusmaya basladim adamla

Adamin konusmasi degisikti sivesi falan anladigim sey suydu:
    "Cantani Cibeyli garina birakacam "

1saat sonraaa
    (Para kimlik tum evraklar canta da)

Diger otobus geldi muavin 15 yasinda cocuktu ,cocuga anlatmaya calistim "cibeyli gari mi ne varmis beni orda indirecen" ,dedim. "Tamam abi hallederiz" ,dedi

Otobuse bindim otobuste 12-13kisi var.
    Cihanbeyli garina geldik,sigara icmeye bile cikmadim cibeyli duragina kadar inmeyecektim sonra universite kampusune geldik 3-5kisi indi cocuga sordum "yaklastik mi" diye , cocuk afallamis sekilde "az kaldi "dedi .

Otogara geldik cocuga burasi " cibeyli gari mi "dedim
    Cocuk:evet abi bura konya ootogari
    Ben:tamam da cibeyli mi ?
    Sonrasi maglum tartistik bir sonra ki araba getirir dedi ,aradi bi sonra ki araba da ordan cikmis ordan sonra ki araba getirecekmis , o an nevrim dondu elim ayagim titriyo cebimde para yok adam akilli saat 13.30 civari.Donus biletini yarina aktardim .
    Sigara sigara sigara ,cay icemiyom basima ne gelecek bilmiyom
    Kalacak yer yok disari da yatmayi dusunuyorum
    İkide bir soruyom 5 dk ya gelecek dedi ama 15 dk oldu gittim sordum "cantayi getirdiler mi" ,diye "sofor otobusu sanayi ye cekmis" dediler .
    Ordan yuruyerek sanayiye gittik hatirlamiyom soforle mi muavinle mi gittigimi. Gidip gelmek 15 dk surdu sanirim.
    Saat 15.50 civari falan tramvaya bindim .
    Ordan fakulteye gidene kadar 16.40 oldu adam bu saatte kayit yapamam dedi

Evden gelen cagrilari acmiyordum en az 20 cevapsiz cagri var
    Kyk ya gittim ,pkullar acilmadi alacaklarini sanmiyodum ama sansimi denemek istedim
    Guvenlikle aramizda gecen konusma:
    Ben:Abi okul kaydina geldim de gec kaldim kayit yapmadilar yurda da kaydim var kalabilirmiyim bugun
    G: Okula kaydin yoksa burada kalamazsin
    Derdimi anlatmaya calistim "kalamazsin "dediler
    En sonunda cikardim ziraatten yaptigim odemenin fisini gosterdim ve
    "Parasini odedigim yerde nasil kalamiyorum "dedim
    G:"sunu bastan gostersene "dedi
    Rahat bi nefes almistim

Neyse odaya gittim ,telefonun sarji bitmis odadakilere sordum yokmus onlarda ince uclu sarj aleti.

Telefonunu rica ettim korkarak verdi telefonu sanki calacam ,dk si gitmesin diye hattimi takayim dedim iyice tirsti ,neyse aradim falan annemi ablami arkadaslarimi 10 dk sonra verdim telefonu.

Rahat rahat kampuste gezmek istedim ve gomkusagina gittim daha once bir kere gelmistim kampuse bilgim vardi o konuda .
    Turkcelle gittim telefonu sarja verdim ,adam "1 saate gel" dedi .

50 dk ya geldim adam dukkani kapatmis telefon dukkanda kaldi yine sinirlenmeye basladim bos bos gezdim etrafi bosna taraflarini .On gibi odaya gittim tanistik odadakilerle .

O gun kot pantolon atlet yattim .Ertesi gun sabah erkenden ciktim kahvalti falan yapmadan en alt katta kantin varmis benim haberim yok 2.5 tl yeme hakkin varmis , kantinden biseyler aldim sonra kaydimi yaptirdim sonra da eve donus

Edit:Cibeyli aslinda Cihanbeyliymis,konya sivesinde cieabeyli deniliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afrika sucugu -- 11 Nisan 2016; 0:32:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kötü olmus kardeş geçmiş olsun
  • Okuyup yorum yapacağım.

Edit ; hocam bence iyi bir anı. Ama keşke yıkanıp gitseydin . Bu arada o kadar çok sigara yazmışsn ki şu an bşr marlborom vardı sabaha onu içiyorum. Hadi iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redese -- 11 Nisan 2016; 0:35:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini okudum kardeş. Cidden büyük talihsizlik. Ama 1 günlük olaylar sıkıntı değil. Ben hayatım boyunca yaşıyorum bunları. Şükretmeye bak

• quote:

Orijinalden alıntı: LexonT

Hepsini okudum kardeş. Cidden büyük talihsizlik. Ama 1 günlük olaylar sıkıntı değil. Ben hayatım boyunca yaşıyorum bunları. Şükretmeye bak

Ne is yapiyonuz hocam merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Redese

Okuyup yorum yapacağım.

Edit ; hocam bence iyi bir anı. Ama keşke yıkanıp gitseydin . Bu arada o kadar çok sigara yazmışsn ki şu an bşr marlborom vardı sabaha onu içiyorum. Hadi iyi geceler.

Para yok sadece sigara icebiliyordum.
    Neyse ki biraktik
    Yikanmistim sanirim

• çantayı aldınmı sanayiden onu anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.