Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇENLER.. MARKA MI ÖNEMLİ SERVİS Mİ DİYENLER...(HER İKİSİ DE DİYORUM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: reason666
    Üzerinize düşeni yapın da bu kullanıcıya üçkağıt yapmaya kalkanların cezasını verin o vakit.Gerekirse alın bayiliklerini güle güle de deyin yani.İyi bir yetkili olmak bunu gerektirir.

Hiç bir kullanıcımızın sorununa kayıtsız kalmadığımız gibi bu yaşanılan sorunda da gereken yapılacaktır.

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

quote:

Orjinalden alıntı: Emre_D

quote:

Orjinalden alıntı: filidor

Emre Bey ilginiz için çok teşekkür ederim. Ben konuyu Fırat Otogaz Ana Bayisine de aktarmıştım. Sağolsunlar sonuna kadar dinlediler ve Barajyolu şubesinin hatasını telafiye yönelik çaba gösterdiler, hatta buyrun gelin bizim burda takalım demişlerdi ama ben Brc taktırmaya gitmiştim bile. Yani bana döndüklerinde benim araca Brc takma işlemine başlanmıştı. Elbette Romano iyi ve kaliteli olmasa, aklıma yatmasa hiç gitmezdim. Bilinçli, araştıran bir insanım ama işte herşey kaliteli markayla bitmiyor. Hem kaliteli malzeme olacak, hem de takılan yer kaliteli olacak. O insanlar olduğu sürece Markanıza da size de zarar vermeye devame deceklerdi. Zaten benim bildirme ve aktarma işlemindeki temel gayem, insanlarımızın yararına. Yoksa bir şekilde ben uyandım, başkaları da dikkatli olsun istedim. Amacım Romano'yu kötülemek olmadı hiçbir zaman, aksine bu olumsuzluk olmasaydı şimdi Romano'yla geziyor olacaktım.

Sayın filidor,

Konuyu şu anda şirketimizin genel müdürü M.Murat ARSLAN ve Fırat Otogaz'ın sahibi Halil FIRAT yakından takip ediyorlar. Bayii seçimindeki hassaslığımızı sektördeki firmalar iyi bilirler. Elbette üzüntü yaşattığımız bir kullanıcımıza karşı savunmaya geçip mazeretler sunmayacağım fakat bilmenizi isterim ki her zaman teşekkürlerle anılan bir bayiimizin isminin böyle bir konuda geçmiş olmasına üzgün olduğum kadar da şaşkınım.

Uyarınız ve iyi niyetleriniz için teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla...

Üzerinize düşeni yapın da bu kullanıcıya üçkağıt yapmaya kalkanların cezasını verin o vakit.Gerekirse alın bayiliklerini güle güle de deyin yani.İyi bir yetkili olmak bunu gerektirir.

• arkadaşlar peugeot 307 triptonic aracıma hangi markayı nerede taktırmamı önerirsiniz??adanadayım...en iyi ve kaliteli sistem hangisi??
  • @filidor önce geçmiş olsun sonra da hayırlı olsun brc taktırarak iyi yapmışsın..ben de bostancı sanayide taktırdım.araç ne arıza veriyor ne de tekleme, performans kaybı vs yapmıyor.aldıkları parayı hak edenlerden.. diğer markalar hakkında bilgim olmadığından bişey diyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterunsal

arkadaşlar peugeot 307 triptonic aracıma hangi markayı nerede taktırmamı önerirsiniz??adanadayım...en iyi ve kaliteli sistem hangisi??

hazir adana da iken Landi Renzo'yu Turkiye distrubutorunden (Olgun LPG) taktirin, hem kaliteli urun hem de orjinal montaja kavusursunuz.
  • Aynen..Benim arabaya da bu simit depoya uygun şamandıra yok deyip aldesa şamandıra takmışlardı..İlerleyen zamanlarda şamandırayla ilgili sıkıntılar baş gösterdi..
  • Ben ve 3 tanıdığımda Polata taktırdık lpg yi Adana da hiç sorunumuz olmadı.
  • marka ve onun yanında elbette servis ve hemde en onemlisi usta kalitesi aramak lazım. ben aracıma hem ucuz hemde son derece kaliteli RAMSES lpg sistemi taktırdım HONDA CR_V marka aracıma istanbul YUNUSOĞLU OTOGAZ'da 20.000 km oldu kazancım ortadave ustalarında kalitesi kendilerini belli ediyor. ve araştırmalarım sonucunda şunu açıkca soylemek isterim. lpg sistemleirnde markadan once SERVİS VE USTA kalitesi geliyor. işi bilen ustalar maalesef çok az. iş bilenin kılıç kusananın dır. saygılar herkeze.
  • Eğer taktırmadıysanız BRC baş bayi Polat otogazı tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: ilterunsal

arkadaşlar peugeot 307 triptonic aracıma hangi markayı nerede taktırmamı önerirsiniz??adanadayım...en iyi ve kaliteli sistem hangisi??
  • zaten polat otogaza taktırmış
  • polata taktırmakla en doğrusunu yapmış.
  • geçmiş olsun birader
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.