Şimdi Ara

Basınçlı Araba Yıkama MakineSi Tercihi Hangisi Alınmalı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
13.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Kuyu suyuyla yıkarsanız aracın üzerinde hep benek benek izler kalır.

ozaman kuyu suyunu eledım bıle yanı sebeke suyuda var ...tesekkurler sağolun...
  • Arkadasım tabletteyim yoksa uzun uzadıysa yapardım

Karcherden şaşmayın dıyor mıllet kı bencede öyle 5 yıl garanti olması büyük avantaj karcherlarda kolay kolay çatlamaz vs de olmuyor

On dediğin aparatım isminde foam lance

En güzel foam lance de autobrite marka olanlar diyenler Youtube'dan bakabılırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba bu urunler nasıldır acaba ?

sizce lavor ıyımıdır kullanan arkadas varmı ?

http://www.n11.com/lavor-stm-150-basincli-yikama-makinasi-soguk-su-P12709914

Basınçlı Araba Yıkama MakineSi Tercihi Hangisi Alınmalı ?

• Birde kl marka var.kullananlar iyi yorum yapmis.tejzenin kendi urettigi meastro adli yikama makinasi var.nedir bilmioyorum ama.siz hangi marka aldiniz ? Memnunmusunz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lavor stm 150 den uzak durun ,neden tabancanın içindeki L şeklinde bir parçası kronik sorunlu pres bölgesinden su kaçırıyor, sıcak metalle dağladım japon artı kuruyunca sunfıx ile destekledim basınca 5 dk dayandı ve kaçırmaya başladı.asıl nokta lavor servisi makine hariç, hortum ,elektrik kablosu ve tabanca garanti dahili değilmiş diyerek tüketiciyi zor durumda bırakıyorlar,içindeki parça tek olarak satılmamakta ve komple tabanca seti olarak satılıyormuş,onunda arıza çıkarmayacağı ne malum ve 70 tl makineyi metrodan 220 tl ye almıştım sözde daha 1.5 sene garantisi var ama sevis yetersiz, nasıl para kazanacağını biliyor bu marka..
    amacım marka model kötülemek değil, belki ben agrasif kullandım diyeceğim ama forumlarda yakınanlar azımsanacak gibi değil

• Lavor Express Plus kullanıyorum da şu makinenin arkasına hortumu takmak sonra metal kelepçeyle tutturmak tam bir eziyet Hele bir de bazen su azalınca makinenin bağırışı yok mu yanacak korkusuyla koşa koşa düğmeden kapatmak falan çok sıkıntılı geliyor bazen aleti kıracak kadar bozuyor sinirimi 135 TL'ye aldık 2 kere yıkayabildim daha eski sistem koca bile daha az zahmetli geliyor
  • Karcher

• Böyle 2 tekerlekli, küçük olanlar için anca 1 araba yıkar, 2ncisinde şişer diyorlar. Uzun ömürlü olması açısından 4 tekerli olan modeller alınabilir. Yani biraz daha profesyonel olanlar. İleride anneniz-kaynananız halı da yıkatmak isteyebilir
  • Karcher bu işlerin en iyisidir.
  • Ben nilfisk kullanıyorum gayet memnunum.alırken motor pompa aksamı metal olmasına ve hortumun 6 metreden uzun olmasına dikkat edin.

• Yıkama makinesi alacak olanların resimdeki açıklamalara dikkat etmesini öneririm.
    Bauhaus da kargo dahil 510 TL ye satılan ürün yeterli.

http://online.bauhaus.com.tr/Catalog/Products/Index/16337

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 11 Mayıs 2014; 22:57:15 >

• • Durgun sudan çekme özelliği (göl, nehir, kuyu, depo)
    • Alman Malı olması
    • %80 su tasarruflu, Çevre dostu ürün
    • Özellikleri
    • Bahçe hortumu adaptörü A3/4"
    • Entegre su giriş filtresi
    • Kir sökücü namlu
    • Kolay kurulum
    • Su Soğutmalı Motor
    • Tak çalıştır özelliği
    • Ayarlanabilir püskürtme namlusu
    • 1 l Araç temizleme kimsayalı
    • Yüksek basınç hortumu, 6 m
    • Teknik Bilgi K2 Basic K 2 Car K 3 K 4 K5
    • Basınç (bar/MPa): 20-max. 145
    • Su debisi (l/h): max. 500
    • Motor gücü (kW): 2,1
    • İçinden geçirilebilecek max sıcaklık (°C): max. 40
    • Area performance (m²/h): 40
    • Aksesuarsız ağırlık (kg): 13,3
    • Boyutlar (L x W x H) (mm): 349x427x867
    • Deterjan tankı: Var
    • Voltage (V): 230

BU ÖZELLİKTE MAKİNA ALICAM SİTEDE OTURUYORUM AMA O YÜZDEN ÖYLE SU HORTUMU ELEKTİRİK BAĞLANTISI OLMUYO O YÜZDEN DURGUN SUDAN CEKME ÖZELLİĞİ VAR ONU HALLETTİK ŞİMDİ DIŞARDA BUNU ÇALIŞTIRMAMIZ LAZIM ÖNERİLERİNİZ NELERDİR ????

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.