|
Basınçlı Yıkama Makinesı Önerisi (4. sayfa)
-
-
Bence almaya değmez hocam
Alacağınız makina peteollerdeki kadar basınçlı olmaz.
En iyisi wle geçirilen ped ve araç yıkama sabunu ile yıkamak
Lekelerde biraz bekleyip hafifçe ovalarsınız çıkar.
TaYikli su zaman içinde zarar verir boyaya önemli değil derseniz sıcak sulu bi makine alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem işyerinin önünü hemde , arabamı yıkayabileceğim bir makine arıyorum, iş yerinin önü yap lekesi oluyor biraz basıncının iyi olması lazım hemen kapının yanında çeşmede var ben bu cihazlardan hiç anlamıyorum tavsiye verebilirmisiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba ben bosch aquatak 120 olanını motosikletimi yıkamak için aldım. ilk başlarda şu şarjlı olanlara bakarken kendimi bosch ürünlerinde buldum küçük kompakt bir yapısı sayesinde gözüme çok hitap etmişti. ürünü 4 kez falan kullandım durgun sudan(kovadan) alma olayı güzel. sadece bana göre tek handikapı çok sesli çalışması. diğerleride öyle mi çalışır bilmiyorum ama 95 desibel ses üretiyor çalışırken harici herşeyi çok güzel. kapımızın önünü sürekli temizlerdik temiz tutardık ama bu ürünü öyle deneme amaçlı yere tutunca yerin kendi rengi ortaya çıkarttı yerlerin temiz olmadığı orda anladım. ben başka makineler kullanmadığım için yorumlar yapamayacağım ama bu ürün motorumdaki bütün kiri kurumuş çamurları çok güzel şekilde çıkarttı. yüzey temizlemek için beraberinde gelen aparat araçlara uygun değil aksi halde boyasını kaldırabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X