Şimdi Ara

başından dgs geçen öğrenciler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bende 2004 yılında girmiştim dgs ye. okul haziran gibi kapanmıştı sanırım. sınava 1 ay vardı. bir tane konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım 1 ay boyunca. günde 3-4 saat arası. gazi elektronik öğrt. kazandım 281 puanla. ekim ayında mezun oluyorum kısmetse. kazanmak o kadar zor değil de intibak(hazırlık) senesi çok kastı. zira okuldan atılma korkusu biraz etkiliyor insanı

darısı başıma arkadaşım gözün aydın bitirmişin sen bakalım biz ne olcaz işallah hayırlsıyla bizde bitirirz senin gibi
  • Gerçekten hazırlanmak gerekio sınava zira ölesine girince 0 sonuç alıosunuz
  • işini şansa bırakmak istemiyorsan dersaneye git, karacanın dgs kursu varmı bilmiyorum ama en azından kitaplarını mutlaka al, karacan bu işin piridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: elest

quote:

ilk sene ortalamam 2.5
    iyi bir ortalama değil ama sınfta ilk 5'teyim. sınıfın geneli kötü.. belki buradan yırtarım.

kurtarır mı dersin

sana da hayırlı olsun. tebrik ederim.

kurtarır nie kurtarmasın
    bu sene kas biraz böle daha yukarı çıkabildiğin kadar sana avantaj sağlar
    çok saol işallah istedğin yeri kazanabilirsin

temennilerin için teşekkür ederim. sonrası zor dedin ya. ne kadar zor olabilir ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: elest

quote:

bende 2004 yılında girmiştim dgs ye. okul haziran gibi kapanmıştı sanırım. sınava 1 ay vardı. bir tane konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım 1 ay boyunca. günde 3-4 saat arası. gazi elektronik öğrt. kazandım 281 puanla. ekim ayında mezun oluyorum kısmetse. kazanmak o kadar zor değil de intibak(hazırlık) senesi çok kastı. zira okuldan atılma korkusu biraz etkiliyor insanı

darısı başıma arkadaşım gözün aydın bitirmişin sen bakalım biz ne olcaz işallah hayırlsıyla bizde bitirirz senin gibi

aslında o kadar da zor değil. ben ilk sene biraz stres yaptım atılma korkusu falan girince işin içine. tabi üniversite ve bölüme göre değişebilir okumanın zorluğu ama yine de başarılmayacak birşey değil. siz de İnşallah kazasız belasız geçersiniz o dönemi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.