bende 2004 yılında girmiştim dgs ye. okul haziran gibi kapanmıştı sanırım. sınava 1 ay vardı. bir tane konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım 1 ay boyunca. günde 3-4 saat arası. gazi elektronik öğrt. kazandım 281 puanla. ekim ayında mezun oluyorum kısmetse. kazanmak o kadar zor değil de intibak(hazırlık) senesi çok kastı. zira okuldan atılma korkusu biraz etkiliyor insanı
darısı başıma arkadaşım gözün aydın bitirmişin sen bakalım biz ne olcaz işallah hayırlsıyla bizde bitirirz senin gibi
Gerçekten hazırlanmak gerekio sınava zira ölesine girince 0 sonuç alıosunuz
işini şansa bırakmak istemiyorsan dersaneye git, karacanın dgs kursu varmı bilmiyorum ama en azından kitaplarını mutlaka al, karacan bu işin piridir
quote:
Orjinalden alıntı: elest
quote:
ilk sene ortalamam 2.5 iyi bir ortalama değil ama sınfta ilk 5'teyim. sınıfın geneli kötü.. belki buradan yırtarım.
kurtarır mı dersin
sana da hayırlı olsun. tebrik ederim.
kurtarır nie kurtarmasın bu sene kas biraz böle daha yukarı çıkabildiğin kadar sana avantaj sağlar çok saol işallah istedğin yeri kazanabilirsin
temennilerin için teşekkür ederim. sonrası zor dedin ya. ne kadar zor olabilir ki.
quote:
Orjinalden alıntı: elest
quote:
bende 2004 yılında girmiştim dgs ye. okul haziran gibi kapanmıştı sanırım. sınava 1 ay vardı. bir tane konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım 1 ay boyunca. günde 3-4 saat arası. gazi elektronik öğrt. kazandım 281 puanla. ekim ayında mezun oluyorum kısmetse. kazanmak o kadar zor değil de intibak(hazırlık) senesi çok kastı. zira okuldan atılma korkusu biraz etkiliyor insanı
darısı başıma arkadaşım gözün aydın bitirmişin sen bakalım biz ne olcaz işallah hayırlsıyla bizde bitirirz senin gibi
aslında o kadar da zor değil. ben ilk sene biraz stres yaptım atılma korkusu falan girince işin içine. tabi üniversite ve bölüme göre değişebilir okumanın zorluğu ama yine de başarılmayacak birşey değil. siz de İnşallah kazasız belasız geçersiniz o dönemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme