Şimdi Ara

Basit bir 'Nasıl Öldü' sorusu daha.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • adam düz duvara tırmanmak istemiş baya çabalamış yorulunca terlemiş sıcak basmış üstünü çıkarıp buzun üstüne uzanmış teri donup adamı buz kütlesine yapıştırmış ordan soğuk iç organlarına geçmiş çırçır olmuş kaybetti suyu kazanmak için buzu eritip yemiş ordada ciğerleri üşütmüş ee zaten buzada yapışık durumda siz sağ bn selamet allh tan merhuma rahmet
  • Bence adam orda olmemis. Aslında onu biri oldurmus intihar susu vermek icinde surukleyip oraya getirmis. Bogmus olabilir otopsi sonucu rahmetlinin cigerlerinde suya rastladım. Ayrıca beyinde fazla oksijensiz kalmıs hasarlı goruyorum. Bu durumda ıslak oldukları icin her yer ıslanmıstır. Simdi katili bulmamız lazım.
    Yada ben cokmu csi izliyorum acaba?
  • ne alaka şimdi ben 5metre yüksekliği olan bi odada ölü bulunsam yerler de ıslak olsa benim ölüm sebebim bunlardan biri mi olacak

sevgili arkadaşım cevapsız sorular sorup gitmeyin sıkıntı oluyo yav...
  • intihar diyosa balıklama atlıyayım demiş olabilir xD
  • adam çıldırmış kafayı sağa sola vurarak ölmüş yerlerde zamanla kandan ıslan olmuş işte
  • adam konuyu açıp gitmiş cevabıda bi söyleseydin bari
  • eğer bahsi geçen odada priz var ise : adam prize dilini sokmuştur.yerler ıslak olduğu içün elektirük mis gibi çarpar.
  • Bu sorunun cevabını bilen olsada, bildigini ne kendi bilicek ne biz bilicez.
  • konuyu açan arkadaş fake ilk cvplayn dogru cvpladı
  • bende testere 4 deki gibi kendini asmış tabure niyetine buz koymuş o eridikçe de asılmış ama boşboş dediğine göre ip de olamaz bence odaya kenidini kapamış o ıslaklık da işemiş falandır sonra da açlıktan susuzlukdan gebermiştir
  • her nefis bir gün ölümü tadacaktır!!! (Bune la :D)
  • buz kütlesi yok arkadaşlar oda bomboş.............sadece odada adam bulunuyor.......o yüzden daha düşünüp cevap vermek lazım...tesisat felan da yok..... o kadar işeme ile yerler nasıl ıslak olur oda ayrı bi konu...

ben bu kadar ipucu verdim artık bulursunuz siz
  • cevabı buymuş sanırım arkadaşlar netten baktım
    Odada büyük bir buz parçası vardır.Onun üzerine çıkıp asmıştır kendini.Sonra buz erimiştir.Yerlerin ıslaklığı da bu yüzdendir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: thelostempire

cevabı buymuş sanırım arkadaşlar netten baktım
    Odada büyük bir buz parçası vardır.Onun üzerine çıkıp asmıştır kendini.Sonra buz erimiştir.Yerlerin ıslaklığı da bu yüzdendir.

zaten soruyu soran adam yarım yamalak sormuş ama doğru cevap budur.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.