Bildirim
BASİT BİR SORU ***NBA TV*** İLE İLGİLİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sen baştan kaybetmişsin
VEYSEL ile kaybetmişsin -
TAMAM BİLİYORUM AMA YAPABİLECEGİM BİRŞEY YOK MU SİZ BİNBAŞISINIZ BİLİRSİNİZ LÜTFEN YARDIM EDİN MODÜLLE HALLEDİLMİYO MU -
quote:
Orjinalden alıntı: revigres
ARKADAŞLAR BENDE VESTEL 840CI VAR EMU YÜKLETMEME RAĞMAN NBA TV İ ÇÖZMÜYOR NE YAPMAM LAZIM NBA TV İ İZLEMEK COK İSTİYORUM MODÜL ALSAM CÖZÜLÜR MÜ HANGİ MODÜL ALMAM GEREKİYO BİRİ MATRİX MODÜL ÇÖZER DEDİ DOGRUMU O MODÜL BENİM MAKİNAYA UYAR MI LÜTFEN YARDIM EDİN
revigres her taşın altından çıkıyorsun be -
şikayet edin ben bi msjini ucurttum -
Her yerde "nba tv yi nasıl izlerim" sorusuyla revigres
Yaww kardeşşim senin hiç işin gücün yokmu be yawss bizi deli etmek içinmi üye oldun foruma hayır 50 defa da cvp yazdık haa... -
arkadaş burada yazıyorum ben hala sorunumu çözemiyoruım benim makinada biss key denen bir olay yok emu yüklü yine çömüyor anladıgım kadarıyla geriye bir tek modül kalıyo hangi modül çözer sen söyle makina vestel840 cı her modül uyar mı yardımını bekliyorum -
BOŞVER ÇOK GELEN OLDU BÖYLE -
Revigres kardeşş senin topic lerden birine yazdım
Hangi topic olduğunu söleyemiycem linkte veremedim o kdar çok topic varki bununla ilgili -
çok teşekkür ederimde kardeşim ben göremedim biliyorum forumu çok rahatsız ettim ama hala sorunu çözemedim bu yazıyı okudugunda tekrar cevap verirsen sevinirim veye nere yazdın ben ulamadım yada benim telefonum 0544 553 56 59 nolur bu numaraya msj çek -
erman kardeş sana cok teşekkür ediyorum diger ilgilenen arkadaşlarada teşekkür ediyorum biss key i biliyorum sanırsam rdi-sat.com adresinde var o degilsede bulmak çok zor degil bulurum ama benim makinada şifre girme bölü mü yok her makinada olmuyo galiba yani benimkinde ben göremedim işte şimdi ne yapacagım ben modül alırsam olur mu o zaman o biss keyi girebilirmiyim işte şimdi ki sorunum bu -
Walla revigres sen harbiden takmışsın bu NBA TV'yi senin için araştırcam kardeşş halletcez o NBA TV'yi
Sen bana msn versene ordan konuşalım birde bana cihazın tam modelini yazabilirmisin ??? -
ermanpac kaerdeş double dragonun verdigi sitede yeni yazılımlar var gidince uyduyucuya gösterecem ve yükletecem umarım sorunumu çözer vestel marka iyidir diye 200 milyon para verdim aldım beni sinir hastası yaptı makina vestel 840 cı yaklaşık 2 ay önce aldım aldıgımda servis emu yükledi cine 5 ve space platinium çözülüyor ama NBA ve discovery yok discovery neysede NBA tv benim için önemli ben sırf bu kanal için aldım diyebilirim sordugum herkes bana biss key gir diyor ama benim makinada biss key yok yada varda ben bilmiyorum bunu sorar ve ögrnirsen sevinirim herkes mavi menü ise yazılım yüklet aprho menüye çevir dedi ama benim menü mavi renkli degil vestel 840 cı kullanıcılarına bir sorsana biss key girbiliyarlar mı nasıl giriyorlar hangi menüden ben bulamadum msn adresim ms_elmaci@hotmail.com tlf:0544 553 56 59 birşey ögrenirsen haber ver birde bu NBa tv modülle çözülmez mi bunu çözen modül yok mu??
-
Kardeş iki b*ktan yazılımın çözdüğü kanalları modül hayli hayli çözer yane biss key'le çözüldüğünü sölemiştim sanırım
Buarada senin msn i yükledim ama bu sıralar çok yavaş benim internet giremiyom birde pc de virüs dolu her taraf kurt, solucan kaynıyo ondan da olaiblir bu hafta içinde formatlıcam ordan konuşur hallederiz daha önce sen halledersen buraya yaz walla senin kadar bende sevincem artık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X