Şimdi Ara

Basit Şekilde Nokia Lumia Satın Alma Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
3.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2hafta içinde alacağım..fiyat olarak 820-900 arası şuanda.. Eskiden çek promosyon kodu vs. oluyordu ama bu aralara denk gelemedim. Denk gelirsem alacağım. Bu arada 1320 garantileri hepsi kvk mı yoksa farklı olanlarda varmı?
  • By Efendy B kullanıcısına yanıt
    DOA KVK VS AMA NOKIA CARE IN HER SERVISINE VEREBILIYORSNUZ..
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    hmm...yani diğerleri gibi yok paralel ithalat yok şu yok bu yok yani.... teşekkürler bilgi için
    hocam lumia 735 almak istiyorum çok güzelde yazmışsınız tam karar verdim son cümlede yine moralim bozuldu "şu zamana kadar telefondan çok beklentsi olmayan ama yarı yolda da bırakmasın diyen insanlar için biçilmiş kaftan..." ben 50 yaşında adam değilim telefonu sadece konuşmak için almıyorum kamerası iyi interneti iyi ama ben canım sıkıldığındada bi açıp asphalt yada fifa oynamak isterim bu telefon bu istediğimi verirmi bana yoksa fifada gol atacakken telefon kasıp beni deli edermi çok beklentisi olmayan demişsiniz ya bu beklentiler fazlamı? 1320 de oyun performansı iyi diye biliyorum ama kamerası vasat ve kamera çok önemli o yüzden bu telefonu almak istiyorum android almam ios ta çok pahalı ve sevmiyorum tek çare windows benim için umarım anlatabilmişimdir 50 tane inceleme izledim hepsinde farklı şeyler söyleniyo çok kafam karıştı kimi rahat rahat oynarsınız diyo kimi oyun için değil gündelik işler için iyi bi telefon diyo bana kullanmış biri olarak son sözü söyleyinde ben siparişimi veriyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: evigtlose

hocam lumia 735 almak istiyorum çok güzelde yazmışsınız tam karar verdim son cümlede yine moralim bozuldu "şu zamana kadar telefondan çok beklentsi olmayan ama yarı yolda da bırakmasın diyen insanlar için biçilmiş kaftan..." ben 50 yaşında adam değilim telefonu sadece konuşmak için almıyorum kamerası iyi interneti iyi ama ben canım sıkıldığındada bi açıp asphalt yada fifa oynamak isterim bu telefon bu istediğimi verirmi bana yoksa fifada gol atacakken telefon kasıp beni deli edermi çok beklentisi olmayan demişsiniz ya bu beklentiler fazlamı? 1320 de oyun performansı iyi diye biliyorum ama kamerası vasat ve kamera çok önemli o yüzden bu telefonu almak istiyorum android almam ios ta çok pahalı ve sevmiyorum tek çare windows benim için umarım anlatabilmişimdir 50 tane inceleme izledim hepsinde farklı şeyler söyleniyo çok kafam karıştı kimi rahat rahat oynarsınız diyo kimi oyun için değil gündelik işler için iyi bi telefon diyo bana kullanmış biri olarak son sözü söyleyinde ben siparişimi veriyim :)

Asphalt 8 zaten her telefonda düzgün çalışıyor
    Ben 625 kullanıyorum
    Hiç oyun kasmadı (17 oyun)
    Sadece biraz ısınma
    Fakat 1 GB ramli uygulamaları bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam mağazası ne durumda ayrıca aklıma bi soru takıldı hangi lumia incelemesine girsem whatsapp geçmiyor facebook,instagram var diyolar delircem içimde kaldı lumialarda whatsapp var dimi.vardır da içimde kaldı sormasam delircem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani windows mağazasındaki her oyunu rahatlıkla oynayabilirmiyim?
  • quote:

yani windows mağazasındaki her oyunu rahatlıkla oynayabilirmiyim?

1 GB ramli oyunları bilemem fakat 512 leri çok rahat oynarsınız
    Sadece ısınabilir(her telefonda var)
    735 modelinde kronik sorun yok diye biliyorum
    Bu arada fazla stokta yok bu aralar
    Windows store'da baktığımda yorumlara fifa 15 için pek düzgün optimize edilmemiş ona hiç birşey söyleyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

Hocam mağazası ne durumda ayrıca aklıma bi soru takıldı hangi lumia incelemesine girsem whatsapp geçmiyor facebook,instagram var diyolar delircem içimde kaldı lumialarda whatsapp var dimi.vardır da içimde kaldı sormasam delircem

temel uygulamaların hepsi var...eski nokıa c5 te bile whatsapp var abartmayalım....!

sen ne istersen var banka uygulamalarıda belli başlı bankalar hariç var...

kısacası bir lumia alırsan androıdden daha fazla destek göreceğin kesin..temel uygulama dışında hızlı gelişen bir mağaza...
    istediğini bulabilirsin...

aklında şüphe varsa windows phone mağaza yaz bak oradan..

• quote:

735 bir oyun telefonu değil ama hem oyun hem gündelik iş hem de foto çeken seni yarı yolda bırakmayan bir telefondur...

unutma ki windows phone platformu çoğu şeyi uygun ve kendine entegre olmuş sistemlerle yapar....navigasyonun bedavadır mesela..
    gündelik işlerini çok iyi görür....

bir asphalt 8 bir modern combat 5-4 hepsini rahatlıkla oynatır...candy crush falan basit kalır...

yani ne çok uçta maksimum performans cihazı ne de aşağı kalır bir cihaz....

androın one gibi basit bir cihaz alacağını bu kalıteyı kesınlıkle tavsiye ederim....

4g desteği hemen hemen her lumia da mevcut..yanı alacagın teelfon en az 2 yıl güncelleme alacak...windows 10 alacak....

ben tavsiye ederim gerisi sana kalmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

quote:

Orijinalden alıntı: alierenys

Hocam mağazası ne durumda ayrıca aklıma bi soru takıldı hangi lumia incelemesine girsem whatsapp geçmiyor facebook,instagram var diyolar delircem içimde kaldı lumialarda whatsapp var dimi.vardır da içimde kaldı sormasam delircem

temel uygulamaların hepsi var...eski nokıa c5 te bile whatsapp var abartmayalım....!

sen ne istersen var banka uygulamalarıda belli başlı bankalar hariç var...

kısacası bir lumia alırsan androıdden daha fazla destek göreceğin kesin..temel uygulama dışında hızlı gelişen bir mağaza...
    istediğini bulabilirsin...

aklında şüphe varsa windows phone mağaza yaz bak oradan..

Hocam dalga amaçlı yazmadım zaten ama sormasam delirecektim neyse sabah sipariş etcem gelicek ama ne zaman hadihayırlısı Yarın gelirse çok hoş olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

sonunda istediğim cevabı aldım çok teşekkür ederim
  • evigtlose kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• Çok güzel tespitler yapmışsınız hocam elinize sağlık, windows phone düşünen arkadaşa çok faydası olacaktır. Uzun yılları iphone kullanmış birisi olarak, ben de kısa süre lumia 920 ile ilk windows phone deneyimini yaşadım. Android'i de kısa aralıklarla kullanmış birisi olarak windows phone'un ios ile android arasında her ikisininde avantajlarını sunan bir işletim sistemi olduğuna karar verdim. Tek sıkıntı marketin kısıtlı olması. Lumia 735 alma arefesindeyim, tek kafama takılan konu bu oldu, onun dışında gerçekten çok takdir edilesi bir işletim sistemine sahip cihazlar, lumialar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirmehmet

Çok güzel tespitler yapmışsınız hocam elinize sağlık, windows phone düşünen arkadaşa çok faydası olacaktır. Uzun yılları iphone kullanmış birisi olarak, ben de kısa süre lumia 920 ile ilk windows phone deneyimini yaşadım. Android'i de kısa aralıklarla kullanmış birisi olarak windows phone'un ios ile android arasında her ikisininde avantajlarını sunan bir işletim sistemi olduğuna karar verdim. Tek sıkıntı marketin kısıtlı olması. Lumia 735 alma arefesindeyim, tek kafama takılan konu bu oldu, onun dışında gerçekten çok takdir edilesi bir işletim sistemine sahip cihazlar, lumialar.

ÇOK SAĞOL..
  • 830, 930 ve 1520'den birini satan bir teknoloji sitesi var mı ? Teknosa, Bimeks, MediaMarkt hepsine baktım doğrudüzgün Lumia satan yok yahu. Nereden alıyorsunuz siz telefonları
  • quote:

Derdinin dermanı lumia 1520.

• Nasıl bulamıyorsunuz bende onu anlamıyorum
    N11.com gitti gidiyor hepsiburada da vardı en son bazen de hızlıal da oluyor

• Mağaza eskisi kadar sıkıntı değil..günlük kullanıcı olarak bakarsanız işinizi görüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Mağaza eskisi kadar sıkıntı değil..günlük kullanıcı olarak bakarsanız işinizi görüyor

1 seneden daha fazla süre önce wp aldım kullandım, androide geçtim instagram hala beta hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.