Şimdi Ara

Başka ilden araç alma- Plaka değişikliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ankara plaka yaptığında sigortası bariz artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu gün gittim nüfusa yurdu 2. Adres olarak eklediler. 2. Ikametgah adresiyle farklı ilden plaka alabilir miyim

• 2. adresimi (2. ev yazlık vs diye geçiyor) Ankara'ya aldırdım. Asıl ikametgahım Kastamonu'da. Ben Ankara dışından araba alıp 06 plakaya çevirebilir miyim ? Yoksa asıl ikametgahımı mı Ankaraya aldırmam gerekir ?
  • mrykt kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sıkıntı değilse plaka il dışı kalsın Trafik Sİgortası daha ucuz olmaz mı? Kastamonu ili için hem yaşınızda genç sanırım ailenizden birinin üstüne alırsanız trafik sigrotası sürücünün yaşına göre daha düşük olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam çok sıkıntı değilse plaka il dışı kalsın Trafik Sİgortası daha ucuz olmaz mı? Kastamonu ili için hem yaşınızda genç sanırım ailenizden birinin üstüne alırsanız trafik sigrotası sürücünün yaşına göre daha düşük olabilir

Hocam 37 plaka araca Ankara'da çok sıcak bakmıyorlar. Şehir dışı plaka olduğu için çevirmelerde durduruluyor trafikte 06 araç kadar rahat gezilmiyor. Trafik sigortası çok önemli değil Aracı kendi üstüme alacağım.
    Teşekkürler cevabınız için.

• gokeri06 kullanıcısına yanıt

ben bursada oturuyorum. ankaradan araç alsam noterde plaka değiştireceğim desem ya da bana vekaletle alacak adam benim adıma alsa plaka bursaya çıkıyor di mi? benim ikametgahım nerdeyse oraya yani?

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Evet bursa çıkar. Vekil önemli değil, ruhsatta yazacak adres (alıcının ikameti) kriter alınır.

• eyv sağol

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.