Şimdi Ara

Başka İSS'den TurkNet’e nasıl geçiş yapılır? (Detaylı anlatım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Öyle olsa herkesi ararlar arkadaşım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ayzer01 kullanıcısına yanıt

Nasıl yani sabit hat varsa geçiş olmuyor mu? Ben de bir yakınım için geçiş konusunda başvuru işlemlerini yapmıştım sabit hat da satmışlar tabii haberimiz yok başvuru yalan oldu sabit hat göründüğü için işlem yapılamıyormuş başvuru sürecini iptal edelim yazmışlar. :)

• nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sabit hatla da geçiş yapılmaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Ek bir hizmet almadık. 139TL yatırdık ön ödemeli iptal ettireceğimiz ay fatura gelmişti standart fatura. İptal ettirdik 16TL daha fatura çıktı. İyi bayramlar.

• Afachan A kullanıcısına yanıt
    Kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı iletebilirsiniz.
  • sizin yapacağınız haberin zamanına edeyim.
    4ünde netspeedi iptal ettim 110tl kurulum ücreti ödeyeceğim.

• johnmcclanes J kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yeni abonelik taleplerinde kurulum hizmetimiz ücretlidir.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Kopma konusunda bende muzdariptim edilmeyen hat kontrolüne bile para verdim müşteri hizmetleri anlamamak için gösterdiği gayreti sorun için gösterse çözülecekti ama en iyisi başka issye geçmek oldu sorun çözüldü kurtuldum bende

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x-side X kullanıcısına yanıt

Türknet'de ki özellikle gece 2'den sabah 6'ya kadar kopma olayları kronik bir sorun sanırım ve siz veya benim gibi birkaç kişi değil çok insan dert yanıyor.

ISS değiştirmenin çözüm olacağını bilseydim o kadar yıl bu derdi çekmezdim açıkçası, ben hep altyapımı suçluyordum ama Türknet'i bir bıraktım kesinti mesinti kalmadı ortada  

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Net uzmanlarımız hattınızda yaşadığınız kopmaları kontrol ederek bilgi vereceklerdir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Önceden sayamayacağım kadar açtık, hep copy paste cevaplar. Telekom kaynaklı vs. denildi. Şu attığınız mesaj ile bot mesajı

Artık kopma sorunum yok çünkü ISS değiştirdim, sizlik bir durum kalmadı   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Temmuz 2022; 15:19:36 >
  • Gigafibere geçtim, maçları artık 2 haftadır donmadan izleyemiyorum ızdırap bitti sonundaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi honda55 -- 16 Ağustos 2022; 12:43:1 >
  • honda55 H kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Gayet basitmiş bende ikinhaftadir araştırma yapıyorum gigafiberde ilgili kullanan arkadaşlarım tereddüt etmeden geç birde taahhüt süz olanı var onu da değerlendir dediler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.