Şimdi Ara

başka şehirden motorsiklet alacak olsam onu nasıl getirebilirim ve moror önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar . motorsikletimi satlığa çıkardım yerine çinli bir 150 250 cc arası corss bakıyorum ama memleketimde ve binip gelebileceğim kadar yakın olan komşu illerde aradığm türde yok varsada çok uçuyolar örneğin 300 500 km lik yerden yada daha fazla da olbilr bi motorsiklet alacak olsam bunu otobüs yada otobüs parasına yakın nasıl getirebilirim. bi de max 3500 liraya kadar 4 bin e de çıkar ama zorlanırım ne önerirsiniz mondial xtreme max hariç. çünkü onlar çok güçsüz oluyormuş bi de balansörlü daha beter gitmio da çekmiyo da diyolar ben motoran xv250 , yuki yk 250 yada kuba black cat düşünüyorum kullanan yada öneride bulunacak var mı

• otobüsler alıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam31 -- 26 Kasım 2014; 13:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam31

otobüsler alıyo

otobüse sığar mı ki sanmıyorum crosslar biraz yüksek değil mi bi de her firmalar kabul ediyo mu aacaba bi gidip sorayım olmadı otogara
  • otobüse sığmazsa bence motoru aldıgında sanayide parçalarına ayırttır bir kutu içinde götürürsün eve vardıgındada toplattırırsın tamirciye
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam31

otobüse sığmazsa bence motoru aldıgında sanayide parçalarına ayırttır bir kutu içinde götürürsün eve vardıgındada toplattırırsın tamirciye

çok zor iş kardesm ya tekerleri sök amartisörlere dik en ufak şeyde devrilir kaporta kırılır çizilir paramparça etmem gerek
  • Parçalatırsın ama çok da hafif olmaz, sonuçta motorun toplam ağırlığı en az 100kg.

Sürerek götürebilirsin, kamyoncularla anlaşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda4

Parçalatırsın ama çok da hafif olmaz, sonuçta motorun toplam ağırlığı en az 100kg.

Sürerek götürebilirsin, kamyoncularla anlaşabilirsin.

ya kamyoncular en az minimum 250 lira alıyomuş otobüslere sığsa otobüse koyardık sorun değil sığacağını sanmıyorum scotter ler bile zar zor çizilerek geliyo bi kere getirtmiştik bi yolcu parası almışlardı kamyoncular da öyle olsa sorun değil 60 80 100 e kadar sorun değil ama en az 250 diyolar galiba en iyisi yakn çevreden alıp binerek gelmek olacak bulabilrisem tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.