Şimdi Ara

Başkalarının hayatlarına çok özeniyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

olm bak şimdi çok zengin olsan istediğin her şey olsa hayatta hiç bir hedefin kalmasa çabalamıycan koala gibi bir hayat sürcen ama bu şartlar altında her şey için çabalayacan.sana örnek verim: mesela m,b warband ta 1 lvlden 0 dinarla başlayarak ülkenin en itibarlısı olmak kadar keyifli bi şey yoktu.sonra hileyle 2000 lvl oldum 1m dinar param oldu sonra sıkıldım iste böyle hayat çabalamadan koala gibi yasamak çok kötü bi sey inan.karanlık cukurun gibinden pırıl pırıl bir ışık süzmesi gibi çıkmak istemez misin?

şaka lan bunlar hep züğürt tesellisi aynı durum bendede var hayat mok gibi

O nasıl örnek yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: karıncayiyenkarıncayiyen

olm bak şimdi çok zengin olsan istediğin her şey olsa hayatta hiç bir hedefin kalmasa çabalamıycan koala gibi bir hayat sürcen ama bu şartlar altında her şey için çabalayacan.sana örnek verim: mesela m,b warband ta 1 lvlden 0 dinarla başlayarak ülkenin en itibarlısı olmak kadar keyifli bi şey yoktu.sonra hileyle 2000 lvl oldum 1m dinar param oldu sonra sıkıldım iste böyle hayat çabalamadan koala gibi yasamak çok kötü bi sey inan.karanlık cukurun gibinden pırıl pırıl bir ışık süzmesi gibi çıkmak istemez misin?

şaka lan bunlar hep züğürt tesellisi aynı durum bendede var hayat mok gibi

Yanlis hatırlamiyorsam warbad da level en Fazla 256 oluyordu.

Benim hayatta mok gibi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bazen çok özeniyorum. Filmlerdeki insanlara da değil çevredekiler bile yeterli oluyor. Benim durum daha vahim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.