Şimdi Ara

BaskaMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trex senin sayende tartışmalarınız yüzünden bir önceki açtığım aynı başlıklı topic kapatıldı veya silindi ve yeni bir topic açmak zorunda kaldım bu topiği BaskaMU oynayacak oyunculara yardımcı olmak için açtım lamerlik yapma BaskaMU ile ilgili bi sorun varsa yaz yoksa burda hakaret cart curt yapma gereksiz yere mesaj kalabalığı yaratma, oyunuma girecek adamları engelliyosun ben senin açtığın topiğe tek bir mesaj attımmı?? bu tartışmaya burada son verin konu anlamının dışına sapmasın serverin hacklendiyse veya saldırı olduysa önlemini almaya çalış gelip burda millete laf yetiştirip boşa vakit kaybetme bak ben servere bi saldırı olduğunda elimden geldiği kadar engellemeye çalışıyorum ping atılıyo demişsin dedicated server kurduk demişsin madem makinan o kadar iyi ping atmayla nasıl çöküyor benim bildiğim iyi bir dedicated server 2048 bağlantıya sahip 20 tane adamı yutar kemikleri ilede dişini karıştırır ve başka yokmu der. İyi bir sunucu öyle ping atmayla çökmez veya yavaşlamaz benim sunucuma daha öğleyin saldırı oldu aynı anda 20.000 user foruma bağlandı haliyle makina kastı ama hemen önlemlerini almaya baktım. BaskaMu 'yu daha önce oynayanlar bilir bu sunucu yeni bir sunucu değil Türkiyenin ikinci MU Online sunucusu bizim bu sunucuyu kurduğumuz dönemlerde TürkMu vardı sadece ortada Raffaello vardıx X vardı adminlerden tanıyanlar gitsin onlara sorsunlar BaskaMu yu, ben oyuna fazla girmem beni oyunun ve sunucunun teknik kısmı ilgilendirir ha oyuna girmemem oyun hakkında bilgi sahibi olmadığım anlamına gelmiyor bakın burada açıklıyorum dün birisi açık unuttuğumuz portlardan birisi aracılığı ile hack girişiminde bulundu serverde kurduğumuz program oyunu kapattı bir iki kez oyunda olanlar farkındadır belki. Açığımızı kapattık şimdi devam ediyoruz burada mesaj kalabalığı yapmayın başkalarının hakkını yemeyin forum kuralları budur bir konu açıldıysa konu ile alakalı mesajlar gönderilir konuyu okuyan kişi mesajlara bakarak gerekli yardımı alır forum mantığı budur benim topiğimde tartışma yapmayın gidin başka yerde halledin işinizi BaskaMU oyuncuları admin veya GM leri bundan böyle bu topic altında tek bir tartışma mesajı görmek istemiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet71 -- 30 Haziran 2006; 9:54:45 >

• Türkiyenin 2. Mu online serveri oldugumuz için kıskanclık kompleksleri su üzerine cıkıyor olabilir. yada cekinilmezlik olabilir. pofffff prof olalım biraz. pls..

BaskaMu prof gm prof user daima ileri .. ;)
  • Oyuna girecek arkadaşlar oyunumuzun client ve patch linkleri aşağıda belirtilmiştir oyunumuz 7/24 onlinedır... Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler...

Full Client 97d+99 i (No Sound) Download : http://burasibaska.net/BaskaMu.exe

Pacth Download : http://burasibaska.net/Patch.rar

Sound Dosyaları : http://burasibaska.net/Sound.rar

Not : Full Client içerisinde ses dosyaları mevcut değildir ses dosyalarını ayrıca indirip ..(Mu Client Kurulum Klasörü)/Data/ klasörü içerisine açtığınızda oyundaki sesler çalışacaktır. Elinizde başka bir mu client varsa ses dosyalarını indirmenize gerek yok direkt olarak ../Data/Sound/ klasörünü BaskaMU client/Data/ içerisine attığınızda oyunu sesli olarak oynayabilirsiniz...

• Ahmet kardesım Servera hasta oldum hatta hemen arkadaslarımı cagırdım su an kasıyorum
    bılmıyorumya cok guzel
    Psychic-Doom serverında oynuyordum orası kolay daha cok zevk almam lazım ama burası daha cok zevk verıyor hele arkadaslar allah razı olsun yardımcı oluyorlar hep
    Yarın internet cafede ıse baslıyorum yarın ılk ısım oyunu kurmak olcak zaten benden gören oynamak ısteyecektir ..
    Daha iyisi olamaz ama DAHA İYİ BAŞARILARA ADIM ADMANIZ DILEGİYLE Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ahmet kardesım Servera hasta oldum hatta hemen arkadaslarımı cagırdım su an kasıyorum
    bılmıyorumya cok guzel
    Psychic-Doom serverında oynuyordum orası kolay daha cok zevk almam lazım ama burası daha cok zevk verıyor hele arkadaslar allah razı olsun yardımcı oluyorlar hep
    Yarın internet cafede ıse baslıyorum yarın ılk ısım oyunu kurmak olcak zaten benden gören oynamak ısteyecektir ..
    Daha iyisi olamaz ama DAHA İYİ BAŞARILARA ADIM ADMANIZ DILEGİYLE Teşekkür ederim

Teşekkürler MORFEUS bu sunucu sizin gibi oyuncular ve Kacokari gibi GM ler sayesinde dahada ileri gidecek ilgi ve alakanız için teşekküler..
  • tek kelıme yeter sanırım kaç gundur bu oyunu kasiyorm mukemel 1 yer herkesi beklıyorm!!
    ortam cok gusel serwer gusel yardimlar dokunur herkese gelın deneyin derim!!

Number One MaNYaKTuRK

AND

======>>>>

<<<<=======

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynaktrk -- 30 Haziran 2006; 1:07:00 >

• İlk başta serverınız hayırlı olsun arkadaşım ii veya kötü sonucta bir emek vermişsiniz.burdan size bir sey sormewk istiyroum duydugum kadarıyla serverda ana,avrat,bacı harici küfür serbestmiş bu dogru mu acaba dogruysa yazık siz verdiğinişz emege yazık bir cvp verirseniz sevinirim. saygılar

CoMaxx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Professioalko VeV PK PVP
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel server. Elinize sağlık olsun..

---------
    Ne desem seni geriye getirmez.
    Ne desem acımı bitiremez..
    Ne desem boşa geleceğimiz yok.
    Ne desem bu a$k -ı silemez..
    ---------
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMaxx

İlk başta serverınız hayırlı olsun arkadaşım ii veya kötü sonucta bir emek vermişsiniz.burdan size bir sey sormewk istiyroum duydugum kadarıyla serverda ana,avrat,bacı harici küfür serbestmiş bu dogru mu acaba dogruysa yazık siz verdiğinişz emege yazık bir cvp verirseniz sevinirim. saygılar

CoMaxx

Kardes sen rakip serverdan falan mısın? geliyorsun ne demek oyleya ana avrat kufur serbestmıs öyle sey olurmuya?
    Hatta ufak kufurlesmeler olmus Uyarı yapmıslar ben bunu duyunca ne kadar guzel dedım oyuncuya bile uyarı yapıyorlar ılgılenıyorlar dedım
    Hiç kafan basıyormu öyle bişey olacagını Neyse kendıme cevap istemiyorum uzayıp gider Öyle bişey yok arkadasım senide bekleriz Serveria(serverımıza)
    Nede olsa bizim sayılır sahip cıkmalıyız Dün o kadar oynaımdım Hiç bie gormedım Hatta yarısma yaptık kendımı bir an 19mayıs kutlamalarında zaneettım
    Cok guzeldi havai fişekler falann

• quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

quote:

İlk başta serverınız hayırlı olsun arkadaşım ii veya kötü sonucta bir emek vermişsiniz.burdan size bir sey sormewk istiyroum duydugum kadarıyla serverda ana,avrat,bacı harici küfür serbestmiş bu dogru mu acaba dogruysa yazık siz verdiğinişz emege yazık bir cvp verirseniz sevinirim. saygılar

CoMaxx

Kardes sen rakip serverdan falan mısın? geliyorsun ne demek oyleya ana avrat kufur serbestmıs öyle sey olurmuya?
    Hatta ufak kufurlesmeler olmus Uyarı yapmıslar ben bunu duyunca ne kadar guzel dedım oyuncuya bile uyarı yapıyorlar ılgılenıyorlar dedım
    Hiç kafan basıyormu öyle bişey olacagını Neyse kendıme cevap istemiyorum uzayıp gider Öyle bişey yok arkadasım senide bekleriz Serveria(serverımıza)
    Nede olsa bizim sayılır sahip cıkmalıyız Dün o kadar oynaımdım Hiç bie gormedım Hatta yarısma yaptık kendımı bir an 19mayıs kutlamalarında zaneettım
    Cok guzeldi havai fişekler falann

1.Kardeşin deilim ilk başta tanımadıgın yaşını bilmediğin insanlar hakkında hitaplarına dikkat et arkadaşım diye başlarsın
    2.serverı kötülemedim
    3.düzgün oku ana avrat küfür haric dedim
    4.ilgi birisine sordum sen atlama muhattabım sen degilsin
    5.küfürün ufagı tefeği olmaz insandır
    6.Rakip serverdanmısın demişsin arkadaşım ben 4 yıldan berı cogu serverda oyun oynuyorum bu
    işin rakibi filan olmaz zaten bu serverlar arası kavgada bundan cıkmıyormu.
    7.son olarakta bunu neden sordum bastan bileyim ki sayet küfür filan serbest ise oynamayayyım diye umarım anlamışsınızdır. ben burda tartışma yapmak istemiyorum ortada sonucta bir para ve emek harcamıssınız onun için teşekkür saygılar

CoMaxx

• quote:

CoMaxx

Serverde küfür yasak birisi sana gelip küfür ederse öncelikle oyunda ONLINE olan GM 'lerden birisine söyle küfür edildiğini kanıtlamak için SS al OYUNDA ONLINE GM bulamazsan SS 'ları foruma gönder gereken yapılacaktır.
  • cvp verdiğin için saol ss var yollarım arkadaşım
  • CoMaxx abi sen birtanesin.Tanımıyolar seni : )=
    Ama server gerçekten güzel.Sende biliyorsun bu oyun artık biraz daha küçük yaştaki insanlara hitap etmeye başladı ve buda küfür kontrolünü zorlaştırıyor.Arkadaşların elinden geleni yaptıklarına eminim.
    iyi oyunlar..
  • bu gercekten az sacma olcak ben arkadasıma kufur lu konustum misal benım 10 yıllık arkadasim ben ona bişe soledim o zaman ebnde ban yiyim?ayrıca bunu gmler KaCoKari 1000 kes sole kisisel kufurler kesinlikle yasak ama haa olurkı guild arkadasın weya kardesin sayılına ınsana hitap etme tarzin olurda farklı olur sahsen ben kardeslerimle abilerimle oyle konusuyorm :)Neyse herkese iyi oyunlar!!
  • YA BEN BU SERVER YAPMA OLAYINI ANLAMADIM BEİM BİLGİSAYARIM 32 MB EKRAN KARTI 20 GB HARDDİSK 256 MB RAM ŞİMDİ NEY YAPMALIYIM
  • ilk önceLikLe selam...

Serverımızda kesinLikle küfür yasak.. özel konusmalarınızda samimi oldugunuz arkadaslarınızla herzaman ki gibi konusma serbestliği mevcut.. ama kalkıpta herkesin içinde arkadasın olsa dahi küfür edilirse ilk uyarı alır. halen devam ederse.. 2. uyarısını alır.. baktı aldırıs etmio hala küfür ederse 1 hafta banlanma cezasını captırılır. eğer ki ana bacı küfür ediyosa süresiz banlanır. Bu bir prensiptir. ve asla ödün vermeyiz.

Baskamu serveri yardımlasma içerisinde kardesliğe uzanan bir eldir. dayanışmadan ziyade kardeslik ve dostluk ön plandadır..

kasımda askerim Allahın izniyle. gitmeden ankarada veya istanbulda BaskaMu koliklerle bir yerde toplanıp sponsorumuz işliğinde kendi aramızda ufak bir party vermeyi düşünüyoruz. burdan da arkadaslara süprizim olsun kısa zamanda.. bekleyin ve görün.. iLkler her zaman bizLeriz ;)

• Zorlu bi server ama güzel hep kolay olcak değil bless bug on olsun bar
  • COMAXX KARDEŞ BENDE O SERVER DEYİM ÖYLE OLSA BEN ORDA OLURMUYUM GEL SENİDE BEKLİYORUM HASTA ETME BENİ :-) GELSE KESEM SENİ :-)

quote:

CoMaxx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.