Şimdi Ara

Başkanlık seçimini kim kazanır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz başkan olurda başkanlığı bırakır yada seçimi kaybederse bende GS'yi bırakırım
  • diğer takımın taraftarı kazanamaz diyor çünkü istemiyor. Fakat olağan genel kurulda bu durumu ali koç yinelediğinde salonun yarısından fazlası ayakta alkışladı. Bundan haberleri olsa da böyle konuşacaklar, olmasa da. Biliyorlar Ali Koç gelince fenerbahçe onlardan büyük olduğu günlere geri dönebilecek. Fakat ben yine de Aziz'in ilk yılları gibi olacağını düşünmüyorum. Aziz takımın başına geldiğinde dolar ile tl aynıydı hemen hemen, Fenerbahçe'nin yurtdışında çok sağlam projeler yapması gerekir.
  • Burak_Clk kullanıcısına yanıt
    Benim örnek verdiğim rüstü ve tugay için kapasiteleri yok demişsin. Sadece futboldan bakıyorsun demişsin?

Bu adamlar sporcu. Futbol hayatları boyunca basketle ve tüm sporlarla ilgililer. Bir sporcu 16 yaşından beri klüplerin içindedir. Çalışanıdır parcasıdır.

16 yaşından beri 25 senedir klüplerin icinde olan tugay rustü yapamaz hayatında masa başında geçmis ali koç yapar.

Sahada olanı anlamasına gerek yok yönetmesi onemli demissin. Kardes muhasebeci işletmeci aramıyoruz.

Banka genel mudurlügune bankada olanı bilmesine gerek yok yonetsin bankanin degerini arttırsın, diye yonetici secilmez.

Okul muduru yonetsin, okulun reklamını yapsın dige yönetici seçilmez.

E başarılı olanlara bak. Bayernin başında eski bir topçu var. Uefa nin başinda da.

Bizde tff nin başinda demiroren var fenerin başında da ay.

Simdi ali koc basarılı da olabilir. Hakkiyla yada şansla ama bu beni haksız yapmaz. Ali başarıli olur demiroren aziz olmaz. Aliden sonra ayni mantik biri gelir olmaz. Ali benim egom yok asagi inip oyuncuya hocanın yanında taktik vermiyorum diyebilir ama sonra gelen demeyebilir.

Tff nin basınada klüplerin başınada bu isi yapan gelmeli. Ha bak rustu baskan olsun ali koc yardımcısı olsun. Kabul etmez degil mi? Koskoca koc. Nasıl olur rustuye baskanım der. Kendinden fakir birinin altinda tovbe tovbe.

Bu kafa ile totalde meseal 50 senede bir yere gelmek mumkun degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Koc ta gercek isi yapanlar ben aynı zamanda fenere baskan olacam dese. Nornal bir ust duzey yonetici aoyadi koc degil ama yukarda. 100.000 ustu maaslilardan.

Cevap. Efendim nasıl olur, fener baskanlıgı cok mesai isteyen mesakkatli bir is. Sizinle devam edemeyecegiz. Size basarılar dileriz derler gonderirler.

Ali koc fenere baskan olacak demek haftada en az iki gun bu ise kosturacak demek. Koc öyle bir sirkettir ki kocta calisanın basini kasiyacak vakti yok.

İşlerden pek anlamiyor. Soyadi koc. Eee. Baska firmaya da yollayamazsin. Kafasinin bos oldugunun ortaya cikmasi aileye laf getirr. Napak. Dur bunu bi yere yamayalim sirkette hic is vermiyoruz sıkılıyor cocuk.

Iki kelime ogrendim onlarla burda sana hava yapıyorum. Acıklı olan iki kelimenin sana hava yapmaya yeterli olması. Cunkü seviyen o kadar kotu.

Gucu seven guce tapan, taptigı guc tayyip, aziz, koc, osmanlı, amerika her ne ise elestirilince onlardan cok savunan fakir. Yazık.

• Ahmet Hakan Ali Koç bir adım önde demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Aziz başkan olurda başkanlığı bırakır yada seçimi kaybederse bende GS'yi bırakırım

Ne güzel işte Kadıköy'de kazanma ihtimali olur :)

• Futbolda avrupada finaller gelecekse aziz başkanla gelmesini isterim.Başkan aziz yıldırım olsun!
  • maa bile dünya kadar oy almıştı koç kazanır
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    ben hava yapıyorsun, bana hava yapma demedim. entel gözükmeye çalıştığını söyledim. uzun uzun yazıyorsun ama sadece saçmalıyorsun. bas git şurdan ya. zaten ban yemişin.

alakaya maydanoz '' Gucu seven guce tapan, taptigı guc tayyip, aziz, koc, osmanlı, amerika her ne ise elestirilince onlardan cok savunan fakir. Yazık. ''

• Aziz Yıldırım aday olursa geçmiş olsun.. Kesin başkan olur ki ben başkan olacağını düşünüyorum. Koltuğu bırakmaz..
  • bu birazda futbol takımı'nın durumuna bağlı ama ali koç bayağı zorlar azizi mehmet ali aydınlar'a 4500 oy fark atmıştı aziz bu farkı koç kapatabilir.
  • Kongrede adamları var diye biliyorum Azizin, Ali Koç'un olmasını istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.