Yukarıdakilerden hangisi tercih edilir, var mı okuyan ya da mezunu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BASKENT EE, ANKARA EE, GAZİ EE
-
-
gazi tabi ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam %100 İngilizce olarak kıyaslayınca Gazi sıralama olarak ikisinden daha önde ancak Başkent ve Ankara'nın %100'ü Gazi'nin %30'undan çok daha önde. Bunun sebebini öğrenmek istedim.
Edit : Çünkü bildiğim kadarıyla %30'da da hazırlık var ve bu oranı çok daha arttırabiliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokky -- 27 Temmuz 2024; 11:52:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
insanlar %100 ing diye öne yazmıştır.bence %30 ing daha iyi ve gazi her türlü diğerlerinden iyi.
Gazi>Ankara>Başkent
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ankara ile başkenti toplayınca yine Gazi ee etmiyor öyle diyeyim ben sana. Kampüs ortamı yok diye 30k dan alıyor %30u. Bir kampüs ortamı olsa direkt 10-15k lara gelirdi.
Peki yurt dışı imkanları açısından hangisi daha iyidir ?
-
Teknoloji fakultesinde mi? Muhendislik fakultesinde mi? Ona dikkat etmek gerek hocam
Mühendislik hocam
%100 İngilizce okuma. %30 oku çünkü türkçe ders seçebilmekle beraber ders seçerken daha fazla hocadan alabilme şansı veriyor
Bide Almanya değil ki burası yurtdışından Anastasialar falan gelsin
Nerede Endonezyalısı, Arabı Mısırlısı Pakistanlısı varsa hepsi %100 ingilizce bölümlerde amwq
Gazi de Mühendislik olarak hepsinden daha iyidir
%100 İngilizce okuyorum bölümü, %30 yazmayan kafamı zikeyim ...
Yaz Gazi %30 u keyfine bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X