Bildirim
BASKET MARTİNGALE Kazandıran sisteme devam ... (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Süper bir sistem tebrik ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
beni dinleyen takip eden herkese teşekkür ediyorum artık faceden devam edeceğiz
neden 1. kupon fotoğraflarını atmakta sıkıntı oluyor forumda
2. facede hepimizin üyeliği var takip daha kolay olur
Basket Martingale Sistemi ( BMS ) grubun ismi
https://www.facebook.com/groups/319367701600432/
herkesi beklerim ...
teşekkür ederim kardeşim facebook grup kurdum Seed01 ile yolumuza ordan devam edeceğim 52 tl ye 6. kuponu oynayabiliyosun code de fransa kuponunu kaçırmasak 4. kupon gelmişti ... oraya senide beklerim illaki kazanırsın bigün o parayı
-
Merhaba,
Bence güzel ve mantıklı bir sistem,
Nba maçlarında her gece 2 güçlü takım seçip iy/ms 1/1 yada 2/2 oynamak daha mantıklı (güçlü takımlar genelde iy/ms handikapı aşıyor).
Takip ettiğim kadarıylada genelde geliyor zaten. En fazla 5 gece tutturamayız.
Güçlü takıma oynamasak bile rastgele 2 maç seçsek bence bi sistem ile hertürlü karda oluruz 1 haftanın sonunda mutlaka tutar 2 maç 1 kuponda.
Sistemin güzel yanı, kasa sağlamsa mutlaka kazanıyorsun her türlü kardasın.
3000tl kasa ile başladıysanda 14-15 kez hakkın var :)
Arkadaşımın geçenlerde bana gönderdiği kupon 2den 2 deseydi phıly maçına, parayı götürücekti :) kısmet :)
8 maçın 7 si iy/ms 1/1 ve 2/2 :)
15.kuponunda tutmazsa zaten kasmaya gerek yok :) bu işler size göre değil demektir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 3 Aralık 2014; 1:10:40 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
iavoloo kardeşim teşekkür edrim güzel yorumların için dediğin gibi yapılabilir aslında denemek şart hergün kazanmak iyi değil ya :D şöyle 3- 4 güne olsa kafi :D banvit ve anadolu efes takımlarını düşündümde limitler handikaplar sıkıntı çıkarıyo hazır analizciler varkende kendimizi kasmaya ihtiyaç yok gibi biz düşünmeyelim idda düşünsün bu sistemin yayılmasından korkuyorum :D -
:))Ozaman hemen sil konuyu hocam :)
Ben rastgele 2 maç seçsek nba den yinede sağlam kasayla para kazanılır diyorum :)yılbaşına kadar bende 1000-1500 gibi bi kasayla başlayabilirim bu sisteme :)
Her gün 20-50 arası bayılıyorum zaten :) hem hergün oynayıp stress atma zevkinden mahrum kalmamış oluruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diavoloo -- 3 Aralık 2014; 1:15:04 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmedim silsekmi acaba :D
evet yinede kazanç sağlarız sıkıntı olmaz avrupadan value oranları takip etsek yine yeter :)
bende sen gibi haftada 40 -50 bayılıyodum motorsikleti sattım sisteme yatırdım şimdi 500 kardayım :) -
sistem çok güzel ama iddaada yapmayacam
18 oldugum an 8 ay sonra başka şirketlerde tek maç ile bu sistemi yapacağım inş kombineden nefret ediyorum artık bugün yine tek maç patladım iddaada -
Yarın akşam daha detaylı konuşuruz hocam ;)
Gece gece bukadar yeter :)
Yarın akşam sileriz konuyu :) kalsın şimdilik :))
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ben artık bi süre burda olmıcam faceden devam etcem sistemi bilmeyen bazı kişiler haksız eleştiriyor bu yüzden grup linki yukarda var isteyen gelir takip eder para pul istemem zaten kimseden kimsenin parasını ben vermiyorum iddaa veriyo :D -
sistem güzelde. bu adamlara göre oynayacağına kendin yapsan daha mantıklı. bu sistemi denedim başarılı oldum. ama kendim yaptım kupolari -
ben denesem olmaz biliyorum :) hep tek maçta gidiyo :) -
Facede içerik bulunamamıştır diyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gruba isim ver demiştim o yüzden link iptal olmuşturhttps://www.facebook.com/groups/basketmartingale/ -
Hocam boşver face'yi sen buradan devam et biz takipteyiz. -
tamam hocam burdan devam edelim fakat saygısızlık yapan olursa oraya geçmek zorunda kalabilirim çünkü burda yetkiler bende değil -
-
başlayacaklar kuponlarıyla atsında alem kazanç görsün .... -
quote:
Orijinalden alıntı: drakula03
başlayacaklar kuponlarıyla atsında alem kazanç görsün ....
Usta saygisizlik gibi olmasib ama galatasaray alabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X