Şimdi Ara

Basketbol Analiz Algoritması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Programı bizimle de paylaşmanı isteriz. Tebrikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programdan çıkan sonuçlarıda anlatabilirsen seviniriz alt mı olur üst mü olur kim kazanır resimden pek anlaşılmıyor

• Bosver bu basari oraniyla paylasma zaten, program uzerinde calis en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Charlotte - Atlanta maçının analizi;

Basketbol Analiz Algoritması

Handikaplı maç sonucu tutmuştur. Alt-Üst bahsi tutmamıştır. NBA de maç sonucunda daha başarılı bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_man

Bosver bu basari oraniyla paylasma zaten, program uzerinde calis en iyisi

Bu başarı oranıyla paylaşma derken? Başarısız mı yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpiNeT11

Programdan çıkan sonuçlarıda anlatabilirsen seviniriz alt mı olur üst mü olur kim kazanır resimden pek anlaşılmıyor

Hocam en alttaki satırlara bakılacak.

Ev ve deplasmanın atabileceği muhtemel sayı ve çıkabilecek toplam sayı gözüküyor.

• Uşak - Yeşil Giresun maçının analizi;

Programdan çıkan değerlere bakarsanız iddaa nın açtığı baremlere çok yakın olduğunu görürsünüz. Başarısız mı değil mi karar veriniz.

NOT: Bu maç erteleme maçı olduğu için Yeşil Giresun'da 4 yeni transfer oynayamayacakmış. Programdan çıkan sonuca güvenmeyelim bu maçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 14 Ocak 2016; 14:45:11 >

• Orlando - Toronto maçının analizi;

Verilere göre MS 2 oynanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultiMance -- 14 Ocak 2016; 14:20:54 >
  • quote:

Uşak - Yeşil Giresun maçının analizi;

Programdan çıkan değerlere bakarsanız iddaa nın açtığı baremlere çok yakın olduğunu görürsünüz. Başarısız mı değil mi karar veriniz.

NOT: Bu maç erteleme maçı olduğu için Yeşil Giresun'da 4 yeni transfer oynayamayacakmış. Programdan çıkan sonuca güvenmeyelim bu maçta.

Yeni transferler oynamamasına rağmen +7,5 ve +11,5 handikaptan MS 2 geldi. Az da olsa üste dönük toplam sayı veren program üst seçeneğini de bildi.

Başarı oranına laf eden arkadaşı anlamakta güçlük çekiyorum.

• Kendi kendime didinip duruyorum ilgi yok. O zaman paylaşım da yok hadi eyvallah size yararlı bir iş yapmaya değmiyor

• quote:

Kendi kendime didinip duruyorum ilgi yok. O zaman paylaşım da yok hadi eyvallah size yararlı bir iş yapmaya değmiyor

Hocam gitme ya zaten iddaa bölümü çok aktif değil o yuzden oyle ben takip ediyorum ama basketboldan hic ama hic anlamıyorum 211 çıkınca falan ne anlamamız gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

quote:

Kendi kendime didinip duruyorum ilgi yok. O zaman paylaşım da yok hadi eyvallah size yararlı bir iş yapmaya değmiyor

Hocam gitme ya zaten iddaa bölümü çok aktif değil o yuzden oyle ben takip ediyorum ama basketboldan hic ama hic anlamıyorum 211 çıkınca falan ne anlamamız gerekiyor?

Dostum inan çok uğraştırıcı verileri programa girmek. Başka bir konu açacağım oradan takip et. Maç sonucu için yeni bir analiz yöntemi geliştirdim. Bu program şimdilik dursun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.