Şimdi Ara

Basketbol menajerlik oyunu.. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.590
Cevap
0
Favori
46.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yt1990

Oyuncu pek iyi değil ama training listesi çıkartırım istersen. Başka düşük valuede adamım kalmadı maalesef , bunu veriyorum ne yazıkki
    oyuncuyu yolladım kabul et

Sağol hocam bu da bana yeter
    Transfers'de oyuncu gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 13 Eylül 2008; 11:00:24 >
  • Şimdi tekrar yolladım. No Star oyuncunun adı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yt1990

Şimdi tekrar yolladım. No Star oyuncunun adı

Teşekkürler

Avatar şu an değişmiyor mu?Hidayet Türkoğlu'na Fatih Solak avatarı yapıştı nedense,çıkmıyor
  • Değişir tekrar upload et resmi sonra home a gelip 2-3 kere F5 e bas( sayfayı yenile yani) , elbet olacaktır
    Bunu yaptıktan sonra da olmuyosa gün geçsin mutlaka değişir resim.

Yine yenmişim Samet O nasıl bir come-back tir. 3.periyoda 63-47 önde girmişin ama sonuç 104-100 yenmişim yahu İyi bari sezonu 2 kupayla kaparsak baya iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 14 Eylül 2008; 19:47:09 >
  • tebrik ederim.
  • Sağol valla en zorlandığım rakip sen oldun ummadığım şekilde hocam
    Steelers da söndü, onları yenersen 2.yaparım seni, son maçta deviririz bir şekilde
  • Bugün cyberdunk kariyerim bitmesse hiçbir zaman bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

Bugün cyberdunk kariyerim bitmesse hiçbir zaman bitmez

Hayrola oyuncun mu sakatlandı
  • Bi günde fazla cdp yaptımda ama bişey olmadı allahtan
  • @Gasoll

merak etme bişey olmaz...

Bu arada arkadaşlar sizde farkına varmışsınızdır ama oyuna Top Kayıpları da eklenmiş.
  • Evet yenilikler oldukça güzel Top kayıpları gözüküyor ve tre ile 0 ı ayırlamaları çok iyi olmuş, gözümüz yoruluyordu. Ayrıca play by play bölümü de yeniden tasarlanmış hoş olmuş
    Adnan kolay gelsin yine operasyon yaptın ha..
  • samet milli takım koçluğuna aday olmayacak mısın?
  • yok abi olmayacağım.. sen olsana, 10 oy benden...
  • 2 oy da benden gelir
  • yok be abi ben her maçı irdeleyemem..Umarım iyi bir koç oylamaya girer..Ama zor gibi..
  • valla takım deıl bende 7 mılyon para var ve hıc bı ıse yaramıo harcadıgım paranın 3 katını kazanıorum hemde value sadece 45 :D
  • basketbol menejerlık oyunu oldugunu ılk defa ogrenıorum cyberdunk mı oynuyor herkes . alternatıf varmı acaba tavsıye edıcegınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

basketbol menejerlık oyunu oldugunu ılk defa ogrenıorum cyberdunk mı oynuyor herkes . alternatıf varmı acaba tavsıye edıcegınız.

http://www.charazay.com/

• cyberdunk çok daha güzel (veya bize öyle geliyor)
    Ahmet89 ; oyuncun hangisi?
  • elimizi taşın altına soktuk..iyi bi menajer yok gibiydi.oylarınızı bekliyorum umarım zaman bulabilirim takım ayarlamak için..
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.