Şimdi Ara

Basketbol Tahminlerim (Yeni Tahminler Paylaşıldı) 18:55 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
4
Favori
2.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baris_im

Fenerbahçe Beşiktaş maçına kg var verip 5000 tl yatırmayı düşünüyorum.
    7500 tl verecek gelirse.

Yorum alabilir miyim?

0 0bitebilir 1 0 bitebilir var iyi bi secim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la olm onun yerine git canlıda 1.30 luk banko oran bul....mesela geri düşen ev sahibi ekibi gol atar falan özellikle hollanda liginden
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSSSony

la olm onun yerine git canlıda 1.30 luk banko oran bul....mesela geri düşen ev sahibi ekibi gol atar falan özellikle hollanda liginden

Canli nedir hocam ya adam zevkine yaziyor ciziyor iste biz de zevkine takip ediyoruz canli tehlikeli biraz. İnternette yuzlerce sikayet var ayrica.

• Alan memnun veren memnun diyorsun yani

• Varese-Cantu yukselmis 158.5'a. Onu cikartip oynadik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk mac geldi ikincisi de gelecek gibi gorunuyor. Ben baremi artan maci yazdim ama 6-7 sistem yaptim.

• Sanirim yine fransa ligine ust oynamakla hata ettik adamlar yine oynamiyor.

• Varese-Cantu maçı bir çılgın :D Fransa ligi nancy ile joventut maçları da açılır 3. 4. periyotta telaşa gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanci

Varese-Cantu maçı bir çılgın :D Fransa ligi nancy ile joventut maçları da açılır 3. 4. periyotta telaşa gerek yok

Açılmadı...
  • Bu macerada biter...
  • quote:

quote:

Varese-Cantu maçı bir çılgın :D Fransa ligi nancy ile joventut maçları da açılır 3. 4. periyotta telaşa gerek yok

Açılmadı...

Aynen. Malesef 3 maçtan yatıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

quote:

quote:

Açılmadı...

4 maç hocam.Bayern de yatmış sayalım son çeyrek 25 sayı her türlü atarlar.
  • quote:

quote:

quote:

Açılmadı...

Valla hocam canlı oynamıyorsanız oynamanızı tavsiye ederim ben hep düz oynadığım maçların yanına ilk periyotta düşük miktar zararımı karşılayacak kadar da canlı oynuyorum misal 165 den bayern 164 den tekrar varse aldım.
  • Beyler bence maçlara gözü kapalı oynamayın sizde analiz yapın zaten bugün maç sayısının çokluğundan güveninin az olduğunu belirtmiş.Bana kalırsa bugün valencia ve aris maçlarının alt olacağı barizdi sadece onları aldım ve tesekkur ederim kardeşim.Tahminlerinin devamını beklerim

• sistem oynayın beyler....3 maç seçin sistem 2-3 basın 2si gelirse telafi 3ü gelirse misliye göre artıyor
  • Bugün kelimenin tam anlamıyla sıçtık Tahminlerime gözü kapalı oynayan herkesten özür dilerim, birazdan NBA tahminlerimi paylaşıcam. Tabi değerlendirecekler varsa :)
  • Can Zeytin kullanıcısına yanıt
    paylaş hocam sen bekliyoruz, maçların sonuna güven (x/10) falan yazarsanda hoş olur
  • Toronto Raptors - Atlanta Hawks 207,5 Üst

Dal Mavericks - Chi Bulls 188,5 Alt

Por T Blazers - Mia Heat 213,5 Üst

NBA tahminlerim bunlar arkadaşlar, bu maçlara güveniyorum en azından 9/10 diyelim :) Herkese bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can Zeytin

Bugün kelimenin tam anlamıyla sıçtık Tahminlerime gözü kapalı oynayan herkesten özür dilerim, birazdan NBA tahminlerimi paylaşıcam. Tabi değerlendirecekler varsa :)

Hocam ben biraz ara vereyim. 25 tl atmistim nancy ile obrodino macina o koydu biraz bana

• quote:

quote:

quote:

quote:

Açılmadı...

Valla hocam canlı oynamıyorsanız oynamanızı tavsiye ederim ben hep düz oynadığım maçların yanına ilk periyotta düşük miktar zararımı karşılayacak kadar da canlı oynuyorum misal 165 den bayern 164 den tekrar varse aldım.

Abi canlıya da güvenemiyorsun ki kafalarına göre kesinti yapıyorlar hesap kapatıyorlar belge isteyip bilerek kabul etmiyorlar para yatıracaksın anında hesaba hediye ama çekeceksin çekemiyorsun falan

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.