Şimdi Ara

Başladığım oyunu sıkılıp yarıda bırakıyorum :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
9.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tengri No Tengoku

Ben de artık singleplayer tarzında zevk alamıyorum pek diyebilirim ama güzel mp oyunları oynarken hiç sıkılmıyorum.

Alıntıları Göster
    Malesef bendede öyle.Çok çabuk sıkılıyorum.En son 1 sene önce GTA 4 Multiplayer oynarken hayatımda gülmediğim kadar gülüp eğlenmediğim kadar eğlenmiştim.4-5 arkadaş(türk) şansa aynı anda oyundaydık.Açtık kendi serverimizi bütün Liberty City'i dolaştık.Off be ne günlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Malesef bendede öyle.Çok çabuk sıkılıyorum.En son 1 sene önce GTA 4 Multiplayer oynarken hayatımda gülmediğim kadar gülüp eğlenmediğim kadar eğlenmiştim.4-5 arkadaş(türk) şansa aynı anda oyundaydık.Açtık kendi serverimizi bütün Liberty City'i dolaştık.Off be ne günlerdi

Alıntıları Göster
    Ben severek oynuyorum- ama takılınca bir yerde bırakıyorum oyunu.Assasin's Creed ve Splinter Cell: Conviction'u bitirmiştim ama en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mpossible

Sorun şaşalı bilgisayarlarımız benim eski bilgisayarımda mx440 ekran kartı vardı. Need for speed carbonu açtı diye ne kadar sevinmiştim seve sevede oynadım ne zaman bu bilgisayarımı kullanmaya başladım hep grafikler tok geliyor oyunlarda.Ne biliyim eski bilgisayarımda oynadığım oyunları oynamakta attan eşşeğe geçmek gibi geliyor.

Denemediyseniz Rome total warı oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Biz buna maymun iştahlılık diyoruz. Ekran kartı bütünleşik olduğu için, bilgisayarım son 3-4 yılın oyunlarını hep kasarak oynatıyor. Bu yılların bir çok oyununu ekran kartı aldığım zaman yüksek detayda kasmadan oynarım diye biraz oynayıp bırakıyorum. Bu alışkanlığım beni maymun iştahlı hale getirdi. Şöyle güzel bir ekran kartı alacağım gün inşallah bu kısır döngü bitecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Biz buna maymun iştahlılık diyoruz. Ekran kartı bütünleşik olduğu için, bilgisayarım son 3-4 yılın oyunlarını hep kasarak oynatıyor. Bu yılların bir çok oyununu ekran kartı aldığım zaman yüksek detayda kasmadan oynarım diye biraz oynayıp bırakıyorum. Bu alışkanlığım beni maymun iştahlı hale getirdi. Şöyle güzel bir ekran kartı alacağım gün inşallah bu kısır döngü bitecek.

Alıntıları Göster
    çünkü orjinal almıyoruz oyunları.. bizimkisi oyun oynama değil oyun kurma hastalığı.. eskiden scene e düşen her oyunu istisnasız kurardım türü hiç önemli değil.. kurulum bitince crack i yapınca tüm heyecanım kaçar oyunu açmazdım bile.. artık düşen tüm oyunların utube dan gameplay lerine bakıyorum.. oynadığım oyun türü sayısını kısıtladım.. rpg, tbs, ya da şöyle sayayım pure fps ve racing klasmanı dışındaki tüm oyunlar için babalık kıstası arıyorum.. bu iki genre hariç kendi alanında baba tabir edilebilecek bir oyun değilse oynamıyorum ve indirip kurmuyorum.. pure fps ve racing in her türlüsünü oynarım ama hala..

ha bi de zekanın aktif kullanılacağı oyunları seçmeye başladım.. mesela şu anda steam den satılan puzzle dimension oynuyorum.. eskiden derdim ki lan puzzle da indirilir mi.. ama baktım utube gameplay ine kardeşim ben bu oyunu oynarım dedim kendi kendime.. her girişimde bir class kapatıyorum.. sonuçta oynuyorum..

şimdi singularity bitirdim ve LEGO Harry Potter Years 1-4 kurucam.. aynen bu oyununda gameplay ine baktım ve dedim ki lan zeka pırıltısı görüyorum ben bu oyunda herhalde oynarım..

özet geç p*ç diyenler için: kendinize belirlediğiniz bazı kıstaslar getirin.. kendinize koyduğunuz kısıtlamalarla seçici olmaya bakın.. biliyorum kötü bir hastalıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 21 Ağustos 2010; 7:25:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bana da oluyor o durum. 30 u geçkin oyun kurmuşum hepsi bekliyor PC'de. Birkaç çok beğendiğim RPG hariç çoğu oyun yarıda kalıyor ama silmiyorum nedense, belki bir gün oynarım diye o ikon masaüstünde duruyor. Ama o bir gün daha henüz gelmedi. Hepsini nasıl bitireceğim onu da bilmiyorum 30 u geçkin oyun yav

Eh biraz da sebil gibi oyun oynama-korsan oyun alışkanlığından. O kadar çok oyunu yükleyince, "hangisine devam etsem yav" sorusu yüzünden bile oyun bitirmek zorlaşır PS3'e odaklan hacı, zengin değilsen oyunları istemesen de bitirirsin Gerçi takas işine girersin kesin. PS3 de sökmez :d

Ben valla affetmem, hele oyun Call of Duty, God of War, Dead Space gibi bir şeyse, SP'sini aralıksız oynar bir kerede bitiririm.
    Yaş da 22 sayılır. Konu oraya da gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 21 Ağustos 2010; 8:04:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Castle Bravo

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Bana da oluyor o durum. 30 u geçkin oyun kurmuşum hepsi bekliyor PC'de. Birkaç çok beğendiğim RPG hariç çoğu oyun yarıda kalıyor ama silmiyorum nedense, belki bir gün oynarım diye o ikon masaüstünde duruyor. Ama o bir gün daha henüz gelmedi. Hepsini nasıl bitireceğim onu da bilmiyorum 30 u geçkin oyun yav

Eh biraz da sebil gibi oyun oynama-korsan oyun alışkanlığından. O kadar çok oyunu yükleyince, "hangisine devam etsem yav" sorusu yüzünden bile oyun bitirmek zorlaşır PS3'e odaklan hacı, zengin değilsen oyunları istemesen de bitirirsin Gerçi takas işine girersin kesin. PS3 de sökmez :d

Ben valla affetmem, hele oyun Call of Duty, God of War, Dead Space gibi bir şeyse, SP'sini aralıksız oynar bir kerede bitiririm.
    Yaş da 22 sayılır. Konu oraya da gelmiş.

Alıntıları Göster
    Tam Tersine bende yeni bir oyun indirirken diğerini oynuyorum sonra yenisine atlıyom sonra keşke ilki güzeldi diyip dönecekken elim kayıp Cs:Source ye gidiyo allah allah

• quote:

Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*

Tam Tersine bende yeni bir oyun indirirken diğerini oynuyorum sonra yenisine atlıyom sonra keşke ilki güzeldi diyip dönecekken elim kayıp Cs:Source ye gidiyo allah allah

Alıntıları Göster
    her çıkan oyunu indirmeyip yılda en azından 1-2 oyunu orjinal alıp oynarsanız sorun kalmaz.

• bende a artik oyumlardan zevk almamaya basladim gitara basladim sanada tavsite ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

bende a artik oyumlardan zevk almamaya basladim gitara basladim sanada tavsite ederim
    Ben de ne varsa indiriyorum yüklüyorum crack atıyorum bakıyorum açılıyor alt f4 sonra oyunu açtığım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

Ben de ne varsa indiriyorum yüklüyorum crack atıyorum bakıyorum açılıyor alt f4 sonra oyunu açtığım yok

Alıntıları Göster
    Bence tüm oyuncular olarak depresyondayız
  • Arkadaşlar bence ne depresyon ne yaş(yaş 16)
    Benim gibi 2 ay bilgisayardan uzak kalın.
    Bakın ben artık Mafia 2'nin demoyu oynuyorum rüyamda. (tam sürüm 2 gün sonra XD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaşlar bence ne depresyon ne yaş(yaş 16)
    Benim gibi 2 ay bilgisayardan uzak kalın.
    Bakın ben artık Mafia 2'nin demoyu oynuyorum rüyamda. (tam sürüm 2 gün sonra XD)
    Bende artık oyunlardan zevk alamaz hale geldim. Hayatın sorumluluklarının artması bu duruma getirdi diye düşünüyorum. Yaş ilerledikçe oyun oynamaktan aldığım zevk düştü. Gelecek kaygısından olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErAy1905

Bende artık oyunlardan zevk alamaz hale geldim. Hayatın sorumluluklarının artması bu duruma getirdi diye düşünüyorum. Yaş ilerledikçe oyun oynamaktan aldığım zevk düştü. Gelecek kaygısından olsa gerek.

Alıntıları Göster
    aynı durum bende de var ya. su 1 hafta içinde yükleyip sildiğim oyumlar.
    saints row 2, gta 4, call of duty mw2,
    yuklu olanlar
    gta 4 elfc, fm 2010(yakında bunu da silicem herhalde), mafia 2 demo

yaş 20, acaa içimdeki heyecanı mı yitirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

aynı durum bende de var ya. su 1 hafta içinde yükleyip sildiğim oyumlar.
    saints row 2, gta 4, call of duty mw2,
    yuklu olanlar
    gta 4 elfc, fm 2010(yakında bunu da silicem herhalde), mafia 2 demo

yaş 20, acaa içimdeki heyecanı mı yitirdim

Alıntıları Göster
    Hocam tam oyuna daldım AC2 bu sefer sağa çeviriyorum kasıyor sola çeviriyorum kasıyor Sorunumun tedavisi yokmu doktor beyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Hocam tam oyuna daldım AC2 bu sefer sağa çeviriyorum kasıyor sola çeviriyorum kasıyor Sorunumun tedavisi yokmu doktor beyyy

Alıntıları Göster
    Bende 20 yaşındayım,yüklediğim oyunu bitirmeden asla bırakmam.Hele büyük yapımların oyunuysa yüklediğim gün bitiririm.Mass effect,dragon age gibi şaheser oyunlardan nasıl sıkılınır onuda anlamak güç.(İngilizceniz yoksa o ayrı)

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Bende 20 yaşındayım,yüklediğim oyunu bitirmeden asla bırakmam.Hele büyük yapımların oyunuysa yüklediğim gün bitiririm.Mass effect,dragon age gibi şaheser oyunlardan nasıl sıkılınır onuda anlamak güç.(İngilizceniz yoksa o ayrı)

Alıntıları Göster
    İngilizcem iyi hazırlık sınıfında haftada 10 ders gördüm anlıyorum ama benim şu soruna bir çözüm bulsak. Herşeyini hallettim çok fena kasıyor. Bilgisayar imzada yazıyor :(
  • quote:

İngilizcem iyi hazırlık sınıfında haftada 10 ders gördüm anlıyorum ama benim şu soruna bir çözüm bulsak. Herşeyini hallettim çok fena kasıyor. Bilgisayar imzada yazıyor :(

Alıntıları Göster
    İndirip kuruyorum oyunu bir iki saat oynadıktan sonra hevesim geçiyor. :(

PS ya da Xbox'a mı geçme düşüncesindeyim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

İndirip kuruyorum oyunu bir iki saat oynadıktan sonra hevesim geçiyor. :(

PS ya da Xbox'a mı geçme düşüncesindeyim .

Alıntıları Göster
    Aslında sorun herkeste mevcut Bende mesela oynadığım oyunu bitirmeden silemiyorum bünyeye öyle bi yerleşmişki demek isteddiğim şans verseniz oyuna belkide sıkılmadan oynayabileceksiniz. Şu aralar aynı sorun bendede olmaya başladı interneti bağlatmadan önce bitirmediğim oyun kalmazdı şimdi oynayasım gelmiyo ama inat ettim bitecek o oyunlar

• quote:

Ekran kartından olabilir bütün ayarlar high mı oynuyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Ekran kartından olabilir bütün ayarlar high mı oynuyorsun?

Alıntıları Göster
    Kariyer yapabilceğin oyunları dene Fm 2010 gibi KAriyer olarak gör aldığın başarıları..Başarı üstüne başarı yapasın geliyor..Alt yapıdan oyuncuları yetiştirip yıldız fiyatına satmak çok zevk veriyor insana..her maçta değişik taktik oyuncu kullanmayı denersen hele ki yenik durumdan maçı cevirmeyi galip gelmeyi başabilmişssen senin kadar iyisi olmaz o an..Fm 2008de neler yapmıştım hey gidi hey şimdi Fm2010a başlıyacağım...Tavsiyemdir bu tarz kariyer yaptığını düşünebilceğin oyunlar;)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.