Şimdi Ara

Başlangıç ELEKTRO GİTAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlangıç gitarı seçme konusunda sıkıntıdayım biraz ve 2. el almak mantıklı mı? Tecrübeli ve bilgili abilerim yazarsa daha iyi olur marka ve model önerir misiniz teşekkürler.

• PM ye gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

Arkadaşlar başlangıç gitarı seçme konusunda sıkıntıdayım biraz ve 2. el almak mantıklı mı? Tecrübeli ve bilgili abilerim yazarsa daha iyi olur marka ve model önerir misiniz teşekkürler.

1500 tl bütçen varsa alabileceğin en iyi gitar (black metal vs yapmıyorsan) kesinlikle modernplayer telecaster dır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

quote:

Orijinalden alıntı: Nothing2_Lose

Arkadaşlar başlangıç gitarı seçme konusunda sıkıntıdayım biraz ve 2. el almak mantıklı mı? Tecrübeli ve bilgili abilerim yazarsa daha iyi olur marka ve model önerir misiniz teşekkürler.

1500 tl bütçen varsa alabileceğin en iyi gitar (black metal vs yapmıyorsan) kesinlikle modernplayer telecaster dır.

O kadar bütçem yok ne yazık ki hocam max 600 tl
  • washburn ibanez vs giriş model seçeneklerine bakabilirsiniz. O fiyat aralığında hepsi aşağı yukarı aynı olacaktır. Fakat uzun yıllar kullanabileceğiniz bir gitar arıyorsanız (sıkılmadan sesinden bıkmadan) en az 1500 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zilgar

washburn ibanez vs giriş model seçeneklerine bakabilirsiniz. O fiyat aralığında hepsi aşağı yukarı aynı olacaktır. Fakat uzun yıllar kullanabileceğiniz bir gitar arıyorsanız (sıkılmadan sesinden bıkmadan) en az 1500 tl.

Yok hocam ortalama 1 yıl kullanıp model yükseltmeyi düşünüyorum o yüzden biraz daha düşük fiyatlı tercih etmeyi düşünüyorum
  • 600 max sa ibanezin modellerne bak cok biilmiyorum modellern ama baslangic icin ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.