Şimdi Ara

BAŞLANGIÇ İÇİN 80 NET (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda net yazma düşük yazarsan moralini bozarlar yüksek yazarsan troll derler tavsiyeni al çık millet kudurmuş durumda her şey senin elinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın ilk dershane sınavında bende 80 net yapmıştım ygs ye 1 ay kala falan hep 120 üstü yapıyodum

141 net gördüğüm falan bile oldu hatta ama genelde 130un biraz üstü veya biraz altı oluyodu

sınavda 120 net yaptım ygs1 17k ygs2 15k geldi

sen hiç millete bakma kendileri yapamadı diye diğer insanları da yapamaz sanıyorlar

başlangıç için gayet iyi 80 net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyuceee -- 25 Temmuz 2017; 10:38:11 >
  • 44 ile başlamıştım la baya iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum sa

12. Sınıfa geçtiysen 1 k hayal o netle 20 k da tutmaya çalış kendini 11. Sınıfa geçtin ise o netle 7-24 çalışırsan 1k anca yaparsın çünkü 1 k daki adamlar 4 senedir emek verip çalışan insanlar son 1-2 senede olucak bir iş değil 1k

+1
  • Palme nin 26 subat denemesinde 109 yaptim hedef 5k nasildir

• Yorum yaptim ama bir daha yapma gereksinimi duyuyorum. İlk 1000 olmaz çok zor ılk 1 k 4 sene calisiyor vs. Vs. Vs. Abi niye olmasin? Calistiktan sonra olup olmamasi kismet ygs gunu formunda olursun ilk 1k girersin o gun karnin agrir hasta olursun 50k anca girersin. Çalişin hedefiniz ne olursa olsun olmaz demeyin. Diyelim ki şuan 20 net yapiyosun gs hukuk istiyosun. Elinden geleni yap. Olursa olur olmazsa istanbul olur ankara olur uludag olur ...

• Kendini geliştirebilirsin.
  • Derece yapan insanların 130 netle başladığını falan mı sanıyorsunuz nedir
    Şubat ayında 140-150 bandında yapan adamlara gidin sorun bakalım temmuzda kaç yapıyorlarmış
    Çoğu 80-90 diyecektir
    İlk senemde 85 gibi bir netten başlayarak sınavda 140 yaptım sıralama 2k geldi
    (Lys'de o kadar düşürdüm ki ilk senem diyorum orasına takılmayın lys önemli )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityofstars

Ben de 11deyken 85 le baslamistim, 3. Yilima kaliyorum

You made my day, madam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel027 -- 25 Temmuz 2017; 13:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum sa

12. Sınıfa geçtiysen 1 k hayal o netle 20 k da tutmaya çalış kendini 11. Sınıfa geçtin ise o netle 7-24 çalışırsan 1k anca yaparsın çünkü 1 k daki adamlar 4 senedir emek verip çalışan insanlar son 1-2 senede olucak bir iş değil 1k

Ilk 1k icin calisicam allah kismet ederse en kotu Ilk 5 k ya giricegimi dusunuyorum allahin izniyle bi sene sonra bunu uplarim hocam forumda olursaniz

• 60 la baslayıp 150 ye cıkmıstım ygs 9k dı
  • S.O.R.J.P kullanıcısına yanıt
    Çalışırsan her şey olur atom parçalamıyoruz burada

Gayet kolay konular gördüğüm kadarıyla konularında daha tam değil

• 125-130 netle başladım , 150lere çıktım ygs de 115-120 yaptım :D Tabi ben sıçtım , bi ara sınavı felan bıraktım ygs 19k geldi. Neyse ki lys ile çektik.
  • Sagolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Bende boleyim hedef ilk 1k

@berkwinchester
  • quote:

Orijinalden alıntı: ginflon

quote:

Orijinalden alıntı: S.O.R.J.P

Bende boleyim hedef ilk 1k

@berkwinchester

• Benim bir arkadaş vardı hocam 80 netle başladı ilk denemede.Sonra hayvan gibi çalıştı. Son denemesi 150+ydı. Ben ise 130la başlamıştım son denemem yine 150+ydı. İşte o arkadaş ygsde 145+ ben ise 135+ yaptım.(arkadaş 1.2k ben ise 4.9k oldum)Ygs hem çalışmaya hem de sakin kalmaya bağlı. Çalışıp sakin kalırsanız 1kya rahatlıkla girebilsiniz bence.

• ginflon kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

3 ay once 40 dim 5 net vardi matta şuan 20 mat var totalde 65 artmaz diye bişey yk

Matematikte nasıl çalıştınız hocam bende sıfırım fen iyi ama mat kötü 😑hangi kaynak cozdunuz

• Bir arkadasim 80 netle basladi. Calisarak sene sonu 150 netlere cekti.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.