Uzak doğudan kaçın, ama aralarında bi kaçı diğerlerine göre iyi olsada, satarken 0 aldığının yarı fiyatından bile az gider. 2 el japon alırsan aldığın fiyatlarda satarsın, kafan daha rahat olur, daha uzun süre değiştirmek istemezsin, sadece büyütmek istersin. Eğitim içinde donald duck ın kitabını internetten ücretsiz indire bilirsin, ayrıca bulunduğun yerdeki iyi bir motosiklet klübünden öneriler için yardım isteyebilirsin. Bazılarının ücretsiz eğitimleri oluyor. OMM desteği ile biz Bursada BursaChoppers ailesi olarak ücretsiz teori eğitimi düzenledik. Pratik eğitimler ücretli olabiliyor, sadece bazı klüplere yada firmalara özel ücretsiz kontenjan dahilinde sürüş eğitimi verilebiliyor bazı eğitim grupları tarafından BMW,Honda,OMM gibi. Teori eğitimleri heryerde ücretsiz olur.
woxow foruma ocaktan beri girmiyormuş sanırım;
bu donald duck ın kitabını(ebook) bulan varsa bana yardımcı olun, ben bulamadım bi türlü. bir de ankarada bu tip motor külübü bilen var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme