< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Başlangıç seviye elektro gitar amfisiyle beraber 3k
-
-
dostum tamamıyla Türk milletinin mallığından oluyor bu durum. açık ve net. içinde yaşadığın milletin büyük çoğunluğu en kolay konularda bile mantıklı kararlar veremeyecek kadar beyinsiz. bu ekonomik durum da bundan oluyor. akıllı olanlar da yazılımcı olup tıp okuyup yurt dışına çıkıyor bir daha gelmiyor.
soruna gelecek olursak amfi yerine ses kartı bakabilirsin bilgisayarın varsa. tek girişli bir ses kartı işini görür. daha sonra bilindik yollarla 2-3 yazılım yüklersin olur biter. bir yazılım bilgisayardan kayıt almak için bir daw programı (reaper mesela), ikinci program da elektro gitar sesine efekt (overdrive, distortion, delay, reverb ... bir sürü var) vermek ve amfi eklemek için kullanacağın bias fx veya amplitube gibi programlardan olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leopolidas -- 24 Ekim 2020; 21:47:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: leopolidasdostum tamamıyla Türk milletinin mallığından oluyor bu durum. açık ve net. içinde yaşadığın milletin büyük çoğunluğu en kolay konularda bile mantıklı kararlar veremeyecek kadar beyinsiz. bu ekonomik durum da bundan oluyor. akıllı olanlar da yazılımcı olup tıp okuyup yurt dışına çıkıyor bir daha gelmiyor.
soruna gelecek olursak amfi yerine ses kartı bakabilirsin bilgisayarın varsa. tek girişli bir ses kartı işini görür. daha sonra bilindik yollarla 2-3 yazılım yüklersin olur biter. bir yazılım bilgisayardan kayıt almak için bir daw programı (reaper mesela), ikinci program da elektro gitar sesine efekt (overdrive, distortion, delay, reverb ... bir sürü var) vermek ve amfi eklemek için kullanacağın bias fx veya amplitube gibi programlardan olabilir.
+1
başlangıçta amfiye gerek yok eğer bütçe sıkıntısı varsa. guitar rig olur amplitube olur tonla yazılım var. al gitarını, jak kablonu, kablonun ucuna 5 liralık dönüştürücü tak, voila!
-
Dostum başlangıç olarak 3k demişsinde yanlış anlama ben ekonomiyi savunan biri değilim tam tersi her gün küfür ediyorum rakamı abartmışsın biraz yeni başlıyosan 1,5k gayet işini görür araştırmanı öneririm daha sonra paran olunca yükseltirsin madison marka meg2 gitarı alabilirsin 1000tl civarı amfi içinde boston g15 gayet yeterli youtubeda bir kanal var o öneriyordu yeni başlayanlara onunda fiyatı 500tl ve gayet iyi toplam 1,5k dediğim gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X