Şimdi Ara

Başlangıç seviyesi elektro gitar ve amfi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gitar çalmadım önceden hiç, şimdi öğrenmeye başlamak iştiyorum. Bir elektro gitar bide amfi alacağım. Bütçe 700-1000 arası ama 1000e pek çıkmak istemiyorum.
    Hard rock metal neredeyse hiç çalmam. Dinlediğim gruplar Pink Floyd, Arctic Monkeys,Bob Marley, Hüsker Dü, David Bowie, Pixies, Nirvana, Pearl Jam, Creedence Clearwater Revival,The Doors, White Stripes, Sex Pistols, Velvet underground, flaming lips, Quenns of the Stone age......
    Anlayacağınız punk, pograsif, stoner, experimental, no-wave, grunge, indie, psychedelic... bir sürü tür var.
    Gitardan da henüz pek anlamadığım için araştırma yapmama rağmen karar veremedim.
    Squier Bullet Stratocaster HSS hoşuma gitti ama istediğim şeyleri çalabilir miyim tam bilemedim. Tip olarak da hoşuma gitti.
    Epiphone SG Special'da başlangıç için iyi olanlardanmış sanırım ama bana sesi benim tarzıma göre sert olabilir diye düşündüm.
    Başka gitarlar önerirseniz onları da araştırırım.
    Amfi olarak arkadaşımda bir Orange Crush Pix 12 L var sesi güzel geldi bana. Acaba bu gitarlar için uygun olur mu?
    Line 6 Spider IV 15 düşünüyorum birde amfi olarak.
    Şimdiden teşekkürler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBOYH -- 28 Aralık 2014; 18:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TBOYH

Arkadaşlar gitar çalmadım önceden hiç, şimdi öğrenmeye başlamak iştiyorum. Bir elektro gitar bide amfi alacağım. Bütçe 700-1000 arası ama 1000e pek çıkmak istemiyorum.
    Hard rock metal neredeyse hiç çalmam. Dinlediğim gruplar Pink Floyd, Arctic Monkeys,Bob Marley, Hüsker Dü, David Bowie, Pixies, Nirvana, Pearl Jam, Creedence Clearwater Revival,The Doors, White Stripes, Sex Pistols, Velvet underground, flaming lips, Quenns of the Stone age......
    Anlayacağınız punk, pograsif, stoner, experimental, no-wave, grunge, indie, psychedelic... bir sürü tür var.
    Gitardan da henüz pek anlamadığım için araştırma yapmama rağmen karar veremedim.
    Squier Bullet Stratocaster HSS hoşuma gitti ama istediğim şeyleri çalabilir miyim tam bilemedim. Tip olarak da hoşuma gitti.
    Epiphone SG Special'da başlangıç için iyi olanlardanmış sanırım ama bana sesi benim tarzıma göre sert olabilir diye düşündüm.
    Başka gitarlar önerirseniz onları da araştırırım.
    Amfi olarak arkadaşımda bir Orange Crush Pix 12 L var sesi güzel geldi bana. Acaba bu gitarlar için uygun olur mu?
    Line 6 Spider IV 15 düşünüyorum birde amfi olarak.
    Şimdiden teşekkürler:)

Amfiyle çalıcaksan fender strat al. Temiz gitar. zaten aldığın ses tonu pek değişmez. Sözümü dinle bak pişman olmazsın. İlerledikçe tarzına göre yönlenirsin

• Polyphia kullanıcısına yanıt
    Fender strat fiyatı çok yüksek geldi. Belki ilerde ona yükselebilirim. Squier'i aldım. Şu anlık memnunum ama tabi daha bikaç gün oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBOYH

Fender strat fiyatı çok yüksek geldi. Belki ilerde ona yükselebilirim. Squier'i aldım. Şu anlık memnunum ama tabi daha bikaç gün oldu.

Güle güle kulan dostum merak etme seni bayağı götürecektir.. Ondan sonra tarzına göre gitar alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarı alalı olmuş baya, sence iyimi :D bende nirvana tarzı çalmak istiyorum tavsiye eder misin ? bide hangi amfiyi aldın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz755 -- 26 Şubat 2015; 19:01:40 >
  • isimsiz755 kullanıcısına yanıt
    Gitar ve amfiden memnunum. Orange crush pix 12 aldım amfi olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TBOYH T kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :D tamda böyle bir konu lazımdı ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.