Şimdi Ara

BAŞLANGIÇ SEVİYESİNDE YAY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben okçuluk'a başlamak istiyorum fakat başlangıç olarak ne yapmam gerekir bilmiyorum yay olarak ne almalıyım ne seçmeliyim bilmiyorum kursa gitmek istemiyorum çünkü ben sabırsız bir adamım ve emir altına falan pek gelemem fiyat açısından başlangıç olarak 500 tl sınırım var ama bu yükselebilir kol boyum 26.7 ne yapmalıyım bu konuda sevgilie büyüklerim. ve birde sol sağ el mevzusu var o şeymi yay mı sol el sağ el'e göre alınıyo yoksa germe ipimi sağ veya solla geriyosun ona göremi alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimTiryaki -- 27 Ocak 2018; 15:41:53 >

• 1000 tl nın altındakı okları geren lıbre 28 falan yanı 20 metre otedekı adam elıyle havada tutar
    sen 1500 tl ye 45 lıbre alman lazımkı ıkı kat hızlı olsun
  • Yay kullanmak iki parmağın kullanarak 35 kilo ağırlık çekmek gibi bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.avistanbul.com.tr/CROSMAN-UPLAND-TOUTH-COMPUND-BOW-OK-YAY2-adet-ok,PR-346522.html

Başlangıç seviyesinde bu ürünü size iyi bir seçim olacaktır. Ürünü incelemenizi tavsiye ederim.
  • Merhaba,

Yay direk yorumla alınabilecek birşey değil. Ben size kursa en azından 1/2 ders katılın derim. Zira, sizin becerinizde önemli makaralı yay mi yoksa klasik yay mi alacağınıza ve ne alacağınıza eğitmen karar versin. Yoksa yapacağınız en küçük bir harcama bile boşa gitmiş olabilir. Ben çocuğumu kursa yazdırdım ve eğitmenin önerisine uydum şuan gayet memnunuz.

Sevgiler,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bılegın ılerıde hasar gorur eklemlere agırlık gere gere bılek amelıyat oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.