Bildirim
Başlangıç ve Kilit Ekranlarınız (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
Batarya ve el feneri vs gibi ikonları nasıl yaptınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yandex
Batarya ve el feneri vs gibi ikonları nasıl yaptınız ?
Hangilerinden bahsettiğinizi anlayamadım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper olmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha fazla güzel :OOOOOO
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Duvar kağıdını alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrc57 -- 19 Kasım 2015; 2:42:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cadde19
Duvar kağıdını alabilir miyim?
1drv.msMicrosoft OneDrive - Access files anywhere. Create docs with free Office Online.http://1drv.ms/1LmRtv1
Lumia625 kullandığım için 480*800 olanı elimde var. -
-
-
-
-
Kimse Lumia kullanmıyor sanırım.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Üstat, telefonu sol elinizle mi kullanıyorsunuz genellikle ? En sık kullanılan ögelerin en önemlileri sol kısımda yer almakta, bu nedenle sordum.
Kendi ekranımda telefon ve sms kutucuklarını büyük kullanmıştım. neticede bu cihaz halen bir telefon :) istendiği anda, kolaylıkla telefon ve sms özelliklerine ulaşılabilmeli, kaydırmadan, kutucuk aramadan ve yanlış basma endişesi olmadan...diye düşünüyorum.. ergonomi açısından.. tabi ki hepsi tercih meselesi
syg. -
quote:
Orijinalden alıntı: seckinar
Üstat, telefonu sol elinizle mi kullanıyorsunuz genellikle ? En sık kullanılan ögelerin en önemlileri sol kısımda yer almakta, bu nedenle sordum.
Kendi ekranımda telefon ve sms kutucuklarını büyük kullanmıştım. neticede bu cihaz halen bir telefon :) istendiği anda, kolaylıkla telefon ve sms özelliklerine ulaşılabilmeli, kaydırmadan, kutucuk aramadan ve yanlış basma endişesi olmadan...diye düşünüyorum.. ergonomi açısından.. tabi ki hepsi tercih meselesi
syg.
sağla kullanıyorum. baş parmağım sol tarafa yakın olduğundan solda daha iyi oluyor ama o kadar dikkat etmedim açıkçası. sadece sağ elle kullanırken en sağdaki kutucuğa dokunmak için elimi biraz bükmüş oluyorum ama çok da dert değil yani.
aslında biraz da takıntılıyım ben. mesela orada iki müzik çalar var groove ve core player. core groove'un altında ben onu gidip solda bir yere koyarsam olmaz yan yana olmalılar öyle kendimce sınıflandırdım işte
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X