Şimdi Ara

Başlangıç yeri bozuk gözüküyoru bu sebeple server değişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fotoğrafta görüldüğü gibi oyunu acınca böyle oluyor oyun bu şekilde acılmaya başladıgındna beri böyle cok umursamıyodum ama başka servera geçmem gerekti server değişme yeri sağ en ustte ve orası gözkmüyor büyütmeyi denedim büyütülmüyor ctrl+mouseın tekerlerği fln hepsini denedim oyunu silip kurdumn duzelmedi çözümünü bilen varsa söylerse cok iyi olur
     Başlangıç yeri bozuk gözüküyoru bu sebeple server değişemiyorum

• Al kardeşim aynı hata bendede oldu yaptıktan sonra pcyi kapa aç. Adımları takip et forumda yeni sayılırım düzgün koyamamışımdır mazur gör.
     Başlangıç yeri bozuk gözüküyoru bu sebeple server değişemiyorum Başlangıç yeri bozuk gözüküyoru bu sebeple server değişemiyorum Başlangıç yeri bozuk gözüküyoru bu sebeple server değişemiyorum

• hocam aynı sıkıntı bende de var. O çözünürlükten masaüstü simgelerini küçült yapınca düzeliyor.

Ama onu yapınca bende tüm simgeler küçülüyor onu yapmadan bir çözüm yolu yok mu?
  • tamamdır yaptım ya cok teşekkür ederim pc ye yeni gectimde şimdi yazıyorum o yuzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralTaha

tamamdır yaptım ya cok teşekkür ederim pc ye yeni gectimde şimdi yazıyorum o yuzden

İşine yaradıysa ne mutlu bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

hocam aynı sıkıntı bende de var. O çözünürlükten masaüstü simgelerini küçült yapınca düzeliyor.

Ama onu yapınca bende tüm simgeler küçülüyor onu yapmadan bir çözüm yolu yok mu?

O konuyada yapıcak bişi yok bendede oluyo :D
  • Şükür yeni yamayla düzeldi. İStersen önceki haline getirebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QralTaha
  • aynn nickim cok guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: QralTaha

aynn nickim cok guzel

Tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.