Şimdi Ara

Başlasam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeterince vaktim var ama oyunun şu an durumunu bilmiyorum eski tadı zevki veriyor mu sizce başlamalı mıyım ?

• Başla kakashi. Sw kalabalık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 aydır oynuyorum, bot'um bitince bırakacağım. Eski SRO yok artık, boşuna başlama.
  • Dış güçlerin oyununa gelme başla sen. Aquarius ta 50 level adamlar pvp çeviriyor. Niye ? Cunku ezikler

• Kararsız kaldım şimdi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir Erdem

Kararsız kaldım şimdi ya :)

Uzun vadeli dusunmuyorsan private başla. Ansızın charin gidebilir ama eglenirsin madem vaktin var. Oralar daha aktif olur her şey hızlı geliştiği için.

• 2007: Avrupa ırkı eklendi.
    2008: 90 cap geldi.
    2009: 100 cap geldi.
    2010: 110 cap geldi, seal of nova saçmalığı eklendi.
    2010: "Unutulmuş Dünya" saçmalığı ve Egypt nova item saçmalığı eklendi.
    2010: Job sisteminin içine edildi.
    2011: 120 cap geldi.
    2011: Alchemy sisteminin içine edildi.
    2012: Oyuncuların 3/4'ü Silkroad'u bıraktı.
    2012: Server'daki oyuncu sayısı o kadar azaldı ki, server'lar birleştirildi. 2-3-4 server birden birleştirildi; yine de server'lar doldurulamadı.
    2013: Joymax, bazı official server'larına (rSRO, thSRO) güncelleme yapmayacağını duyurdu. Bunlar kapatıldı.

İşte Silkroad'un çöküşünün kronolojik sıralaması. Oyunun çok az bir ömrü kaldı.

rev6.com, server doluluk oranlarını şişiriyor. Şu anda Centaurus server'ını 3252 / 3500 şeklinde gösteriyor. Gerçekte ise 2370 / 3500. Gerçek server kapasitelerine buradan ulaşabilirsiniz.

• Ne yapalım nereye geçelim başka oyun da yok ki ağız tadıyla oynanılacak.
  • Hiçbir şey oynama. Şahsen ben öyle yapacağım. Facebook, Twitter saçmalıklarını da bıraktım. Boş işlerle uğraşmayacağım artık.
  • En iyisi ve doğru çözüm teşekkür ettim.
  • Yukarıdaki sixsixsix, arkadasi tebrik ediyorum.hem gerek konusmasi hem bilgi vermesi hem turkce yazidaki onemi, tam bir ornek insan.

• Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 9 Eylül 2013; 19:49:41 >
  • hocam sizde bıraktınızmı ? bi ara bu yaz size sorularım oluyordu
  • Stewie G. kullanıcısına yanıt
    Bıraktım. Bot'u falan uzatmıyorum artık. Arada bir giriyorum, unique falan kesiyorum.
  • Oyun apaçi,ergen,velet,çoluk,çocuk,seviyesiz insan kaynıyor.Sinirlendiğine değmeyecek insanlar dolu.Değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Bıraktım. Bot'u falan uzatmıyorum artık. Arada bir giriyorum, unique falan kesiyorum.

valla sende bıraktıysan oyun bırakılır artık buranın resmen admini gibisin bende okullar gine kapansın belki başlarım
  • Eskisi kadar yok o saydıkların. Çünkü Türkiye'den çok kişi bıraktı oyunu.

• 5 ay oynadım sadece. Oyundaki her şeyi gözlemledim. "Bu oyunu nasıl mahvederiz?.." diye oturup çalışma yapsalar, bu kadar iyi sonuç alamazlardı herhalde. 2005'ten beri kesintisiz oynayanlar bile bırakmaya başladı. Server'lar her geçen gün biraz daha seyrekleşiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MalıArapFaiktenAlıyoduk

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.